Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ανίκητος τερματοφύλακας-ρομπότ (video)


Ο τερματοφύλακας-ρομπότ έχει ενσωματωμένο έναν επεξεργαστή Intel και τεχνολογία αισθητήρων στις τρεις διαστάσεις. Η ικανότητα αντίδρασης είναι τέτοια που πρακτικά είναι αδύνατο κάποιος να σκοράρει.

Η κορυφαία μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα στεγάζεται σε δικές του εγκαταστάσεις, με το νέο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσήμβρια να μοιάζει σχεδόν απόλυτα έτοιμο να τον φιλοξενήσει. Κορυφαία μεταγραφή για τον «Δικέφαλο» δε νομίζετε; Δείτε φωτογραφίες από όλους τους χώρους μέσα από τον φακό του Action Images.

Στην Ξάνθη ο Μάρα

Την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου …χτύπησε η Skoda Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα λοιπόν συμφώνησε σε όλα με τον Μπoγκντάν Μάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Ο Ρουμάνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο με την Skoda Ξάνθη , ενώ αποτελεί εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον είχε την περασμένη σεζόν και στον «Γηραιό». Ο 34χροος μέσος είχε 26 συμμετοχές και 5 γκολ την περυσινή περίοδο αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη του Ηρακλή. 

Μιλάει με Άπια ο ΠΑΟΚ!

Απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ, ακούστηκε για τον Ηρακλή , πλέον το όνομα του «παίζει» για τον ΠΑΟΚ! 


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports.com» η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται  σε συζητήσεις με τον Γκανέζο μέσο  Στεφάν Άπια! 

Πήρε και Γκάγκο η Ρόμα

Μετά τους Κιαέρ, Πιάνιτς η Ρόμα ολοκλήρωσε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή. Οι «Τζιαλορόσι» συμφώνησαν σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης και απέκτησαν για τα επόμενα τρία χρόνια τον Φερνάντο Γκάγκο. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την ιταλική ομάδα, ενώ κόστισε περίπου 4 εκ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η μεταγραφή μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού ήθελα να αγωνιστώ στην Ιταλία. Η Ρόμα διαθέτει μια καλή ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να την βοηθήσω», τόνισε ο παίκτης. 

Οριστικά «Κανονιέρης» ο Μερτεζάκερ

Ενισχύθηκε στην αμυντική γραμμή η Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» τα βρήκαν σε όλα με την Βέρντερ Βρέμης για τον Περ Μερτεζάκερ και έτσι ο παίκτης αφήνει την πατρίδα του για την Πρέμιερ Λιγκ και το «Emirates Stadium».

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ο έμπειρος Γερμανός στόπερ να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ, την οποία θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. 

Βράβευση της UEFA σε «Κάρα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης στον αγώνα της Εθνικής μας με την Κροατία , που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, θα έχει την τιμητική του. Ο 34χρονος διεθνής μέσος λοιπόν, θα τιμηθεί και από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της βράβευσης όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Βελγίδα δήμαρχος κάνει sex σε πύργο – Δείτε το video

Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο!   Στο video, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο. Οι ιστοσελίδες του Βελγίου αναφέρουν πως το  video έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια των διακοπών της Γουίτερσπροτ στην Τουρκία, ενώ η ίδια επισήμανε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από τέσσερα χρόνια». Από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης: «Το video και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει να καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της». Πηγή: tsantiri
Δείτε παρακάτω το σχετικό video της δημάρχου:

Ανακοίνωσε και Πιάνιτς η Ρόμα!

Μετά τον Δανό κεντρικό αμυντικό, Σάιμον Κιαέρ, η Ρόμα ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφή και έβαλε στο ρόστερ της τον Μιραλέμ Πιάνιτς.

Οι «Τζιαλορόσι» λοιπόν τα βρήκαν σε όλα με την Λιόν για τον Βόσνιο μέσο και έτσι ο ποδοσφαιριστής είναι και επίσημα  παίκτης της ιταλικής ομάδας.

Ο Πιάνιτς όπως έγινε γνωστό κόστισε στην Ρόμα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.  

Τέλος ο Αραβίδης από τον Άρη

Οριστικά, παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο 24χρονος επιθετικός του Άρη, Χρήστος Αραβίδης, όπως έγινε γνωστό.

Η σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

«Βόμβα» Τσέλσι με Ριμπερί!

Πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών είναι έτοιμη να καταθέσει η Τσέλσι στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με δημοσιεύμα βρετανικού ΜΜΕ, αφού ο Ρομάν Αμπράμοβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού!

Η καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός

Αίσιο τέλος στην απόκτηση του Γκέργκελι που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το "τριφύλλι" και ανακοινώνεται το απόγευμα

«Πάγωσε» του Παπαδόπουλου… παίζει του Μάντζιου!

Η αρνητική (τουλάχιστον) αντίδραση των ξενερωμένων -από τη μεταγραφική… ακινησία, παρά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League- οπαδών, στο άκουσμα, χθες, της είδησης ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, φαίνεται πως «παγώνει» το θέμα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να συνεχίζει να κοιτάει προς… Μάντζιο πλευρά. 

Στη Λιλ ο Τζο Κόουλ!

Η πρόταση της Λιλ ήταν τελικά αυτή που κάλυπτε απόλυτα τη Λίβερπουλ και τον Τζο Κόουλ, με τον Άγγλο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «λιλουά» και να... αφήνει στα κρύα του λουτρού την Άστον Βίλα που προσπάθησε να τον «κλέψει»!

«Όνειρο ο Ολυμπιακός»

Τα δύο νέα και εκτός απροόπτου τελευταία του μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, με τον Τζαμέλ Αμπντούν και τον Πάμπλο Ορμπάιθ να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με το νέο βήμα στην καριέρα τους και να υπόσχονται να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να συμβάλλουν στο να πετύχουν τους στόχους τους οι «ερυθρόλευκοι». «Περήφανος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό», είπε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός. «Όνειρο ο Ολυμπιακός για μένα», δήλωσε ο Βάσκος μέσος. Ποια νούμερα πήραν. Τέλος οι μεταγραφές λένε στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά: 

Στην Ουγγαρία για την υπογραφή του Γκέργκελι (video)

Στην Ουγγαρία για την υπογραφή του Ρούντολφ Γκέργκελι είναι άνθρωπος του "τριφυλλιού" με την μεταγραφή να είναι "τελειωμένη" μέχρι το απόγευμα.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το αντίγραφο του Μέσι για τον Παναθηναϊκό


Ο 18χρονος πιτσιρικάς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής, ενώ πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Μέσι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και της τεχνικής κατάρτισης που έχει.

Ζημιά με Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη

Καθόλου γούρικη δεν αποδείχθηκε για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Κλάους Αθανασιάδη οι οποίοι θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης και δέκα και είκοσι μέρες -περίπου- αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος υπέστη θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα δέκα ημερών. Τα πράγματα είναι χειρότερα για τον Κλάους Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός διαπιστώθηκε πως εκτός από την θλάση α΄προς β΄βαθμού στον δικέφαλο, υπέστη και θλάση β΄βαθμού στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να κινδυνεύει εκτός από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, να χάσει και το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ στη Τούμπα. 

Βλέπει Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού κάνει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανήκει στη Θέλτα. Άγνοια δηλώνει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στοwww.sport-fm.gr.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να τον φέρουν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος τον περασμένο Χειμώνα έφτασε πολύ κοντά στον Άρη, όμως η απομάκρυνση του Έκτορ Κούπερ από των πάγκο των «κίτρινων» πάγωσε την υπόθεση. 

«Καμπάνα» περιμένει την Μπαρτσελόνα!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά των οπαδών των «μπλαουγκράνα» στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, παρότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε (2-0) της Πόρτο και πήρε το τρόπαιο.

Κατά την έναρξη του αγώνα, οι φίλοι του καταλανικού συλλόγου άναψαν πολλές φωτοβολίδες στο «Λουί Ντε» και το συγκεκριμένο γεγονός επαναλήφθηκε στα γκολ του Λιονέλ Μέσι και του Σεσκ Φάμπρεγας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αποφασίσει να επιβάλει αυστηρό χρηματικό πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα, αφού δεν επιθυμεί τη χρήση φωτοβολίδων και άλλων μέσων κατά τη διάρκεια των αγώνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της «Μπάρτσα» προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό και να τιμωρηθεί με την πιο χαμηλή ποινή. 

Πάτησε Μιλάνο ο Φορλάν! (pics)

H μεταγραφή του Ντιέγκο Φορλάν στην Ίντερ είναι πλέον «τελειωμένη» και ο Ουρουγουανός έφτασε στο Μιλάνο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «νερατζούρι». Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Ιταλοί φίλαθλοι ήταν ενθουσιώδης αφού πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί.

Ο ίδιος αμέσως μόλις προσγειώθηκε στο Μιλάνο δήλωσε: « Θλέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Μάσιμο Μοράτι για την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχω ήδη μιλήσει με τον Ζανέτι και το Καμπιάσο και μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα», ενώ όσον αφορά τον Σάμουελ Ετό τόνισε: « Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και φανταστικός ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να συνεχίσω την πορεία του ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ και να σκοράρω όσον το δυνατόν περισσότερα γκολ».


Έρχεται σήμερα ο Ορμπάιθ!

Θέμα ωρών είναι η απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ από τον Ολυμπιακό καθώς ο Βάσκος μέσος αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Η συμφωνία για τον Βάσκοανακοινώθηκε και επίσημα από το επίσημο σάιτ της Μπιλμπάο.

Ο 32χρονος μέσος της Μπιλμπάο τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Πειραιωτών και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτές είναι εντάξει, τότε ο παίκτης θα υπογράψει και θα αντικαταστήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Γρανάδα. 

Νέα «βόμβα» με Ζινιάκ ο Ολυμπιακός

Το ένα μεταγραφικό «μπαμ» φέρνει το άλλο απ’ ότι φαίνεται στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να φέρουν στην Ελλάδα και τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ...

Συγκεκριμένα, η  εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφέρει πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα προτάθηκε στον Θρύλο και  ο Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ, αντιπάλου των Ερυθρολεύκων στον όμιλο του Champions League. Ο Γάλλος διεθνής φορ  κόστισε 17 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι και παραχωρείται δανεικός από τους Μασσαλούς, οι οποίο τον αγόρασαν απο την Τουλούζ.

Απο εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί  Μαρσέιγ αποφάσισε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πάντως γενικά το κλίμα στο «Βελοντρόμ» για τον Ζινιάκ δεν είναι και το καλύτερο και ο Ντιντιέ Ντεσάμ δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Απο την πλευρά του ο 25χρονος άσος  την περασμένη σεζόν  πέτυχε μόλις 7 γκολ, αριθμός φυσικά  ιδιαίτερα χαμηλός για τα δεδομένα του και την τεράστια κλάση του.

Όπως και να ‘χει, εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον Μακούν και τον Ζινιάκ, έστω και δανεικό για έναν χρόνο (σε πρώτη φάση δεν τον πουλάει η Μαρσέιγ), θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία. 

Το απόγευμα «προσγειώνεται» ο Ρίβας στη Θεσσαλονίκη


Ώρα, Νέλσον Ρίβας στις πέντε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη!

Η πτήση που θα μεταφέρει τον Κολομβιανό θα προσγειωθεί εκείνη την ώρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για υποβληθεί στη συνέχεια σε εξετάσεις και ακολούθως να παρουσιαστεί.    

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μη γίνουν δηλώσεις και να μην υπάρξουν φωτογραφίες του Ρίβας κατά την άφιξη του, καθώς θέλουν πρώτα να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στη συνέχεια να παρουσιαστεί.

Οζίλ: «Στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα...»

Την άποψη πως  η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο Γερμανός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild» στάθηκε φυσικά στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, το οποίο η «βασίλισσα» έχασε απο την «Μπάρτσα» για ένα γκολ, ενώ μίλησε και για την εντυπωσιακή νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Σαραγόσα(6-0) .

«Είμαστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο 23χρονος και πρόσθεσε... «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας. Ήταν μια σπουδαία νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

«Για δύο χρόνια στην Μπρόντμπι ο Ρόμενταλ»

Ο Ντένις Ρόμενταλ σήμερα αναμένεται να περάσει απο τα γραφεία του Ολυμπιακού προκειμένου να λύσει και τυπικά το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους». Μόλις γίνει αυτό, τότε ο Δανός αναμένεται να μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να υπογραάψει με την Μπρόντμπι...

Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της «ekstrabladet» που τονίζει πως ο 33χρονος παίκτης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Μπρόντμπι, συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να υπογράψει 2ετες συμβόλαιο έτσι ώστε να έχει μια  ηρεμία σχετικά με το μέλλον του και να μην ψάχνει το καλοκαίρι και πάλι ομάδα.  

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΑ


Μεγάλος κουβάς και χτες με 3 στα 10 σημεία.Σήμερα θα παίξουμε μια τετράδουλα,θα είναι το τελευταίο ποστ στη στήλη για λίγες μέρες γιατί από αύριο θα με καλέσει η μαμά πατρίδα.......

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90
ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,50
ΜΠΡΑΓΚΕ-ΛΑΝΚΣΤΡΟΝΑ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,80
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΜΠΡΑΓΚΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,10
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 10.56
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΑΡΕΑΛ  2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-Χ ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΔΟΣΗ 29,00
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΑΝΚΑ 70 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΜΠΑΝΚΑ 40 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ


Υπογράφει ο Μακούν και… συνεχίζουμε

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει σήμερα κι επίσημα ο Ζεάν Μακούν.

Ο Καμερουνέζος μέσος θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ως δανεικός, στο οποίο θα υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο δανεισμός του 28χρονου χαφ θα κοστίσει 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν το επόμενο καλοκαίρι είναι 4 εκατομμύρια ευρώ. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μακούν και ανακοινωθεί, θα μεταβεί στου Ρέντη για να έχει μια πρώτη συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μακούν έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση γαλλικού διαβατηρίου, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός, ενώ στα συν του είναι και το γεγονός ότι δεν θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Καμερούν στο Κόπα Άφρικα, αφού τα «λιοντάρια» έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση της διοργάνωσης. 

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΟΥ.............


Πριν τον περσινό αγώνα με την Ξάνθη ο Σωτήρης Μπαλάφας βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, αλλά η παρουσία του σε εκείνο το ματς τον κράτησε στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα με την Ξάνθη ο Μπαλάφας έχει τον αέρα του πρωταγωνιστή της πρόκρισης στο Καρπάτι και το PAOK24 ετοίμασε ένα top-10

 
 
10. Η... «τηλιόραση»
Καλοκαίρι 2005. Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Αμπντενάου στα βουνά της Αυστρία, 60 χλμ από το Σάλτσμπουργκ. Ο Σωτήρης Μπαλάφας μαζί με τους Ηλιάδη και Χριστοδουλόπουλο έφτασαν με μία εβδομάδα σχεδόν καθυστέρηση, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων (τότε). Ο Μπαλάφας ήταν νέο απόκτημα και τον περιμέναμε τα ΜΜΕ για τις πρώτες του δηλώσεις.
«Χαίρομαι που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα είμαι συμπαίκτης με κάποιους παίκτες που τους έβλεπα μέχρι τώρα στην... τηλιόραση».
Ναι, «τηλιόραση» είπε έχοντας έντονη προφορά από Άρτα. Τότε κάποιοι γελάσαμε, γέλασε κι αυτός καθώς κατάλαβε γιατί γελούσαμε και από τότε μπήκε στις καρδιές μας...
 
9. «Give me the ball»
Καλοκαίρι 2010. Προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Μπρουκενάου στη Γερμανία. Η ζέστη ήταν αφόρητη (35+...). Προπονητή ήταν ο Μπερέτα. Σε μία άσκηση μάλλον είχε βάλει στη μία ομάδα κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον νεοαποκτηθέντα Ζουέλα δίπλα στο Μπαλάφα. Στην εξέλιξη του προγράμματος, ο Μπαλάφας φωνάζει στον Ζουέλα στα αγγλικά: «Give me the ball, give me the ball...».
Και γυρνάει ο Ζουέλα με ύφος και του λέει στα άπταιστα ελληνικά που μιλάει: «Φίλε, μιλάω ελληνικά!»
 
8.  Γκολ και ασίστ
Σε ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα στις 3 Φεβρουαρίου 2007 ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1, ο Μπαλάφας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας. Με δική του ασίστ ο Γεωργιάδης έκανε το 1-0 και με κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο χάρισε στο Δικέφαλο τη νίκη με 2-1, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει (1-1).
 
7. Γκολ και πάρτι
Στις 10 Φεβρουαρίου 2008 ο Μπαλάφας ήταν στην βασική 11άδα του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 επί του Άρη. Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ, γράφοντας το 1-0 στο 32 με κεφαλιά. Και μετά άρχισε το πάρτι...
 
6. Και σέντερ φορ!
Πριν από το πρώτο ματς με την Καρπάτι, απόντων των τραυματιών Σαλπιγγίδη, Παπάζογλου και Ίβιτς ο Μπόλονι δοκίμασε στις προπονήσεις το Μπαλάφα και σέντερ φορ, για να έχει μία εναλλακτική λύση για παν ενδεχόμενο. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Σουρωτή μετά από το πρώτο ματς με την Καρπάτι έπαιξε ένα ημίχρονο ως στόπερ και στο δεύτερο ως σέντερ φορ! Ο ΠΑΟΚ (χωρίς τους βασικούς και τους τραυματίες...) έχανε με 0-1 στο πρώτο μέρος, αλλά με τον Μπαλάφα σέντερ φορ στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε σε 1-1 (με δικό του γκολ μάλιστα!) και πήρε τη νίκη με 2-1 (με ασίστ του Μπαλάφα στον Τσουκαλά).
 
5. Μία ήττα τη σεζόν 2008-09
Τη σεζόν 2008-09 έπαιξε σε 26 αγώνες με τον ΠΑΟΚ, 10 βασικός και 16 ως αλλαγή. Σε αυτά τα ματς που έπαιξε ο Δικέφαλος γνώρισε μόλις μία ήττα, με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο για το Δικέφαλο, όπου έπαιξε με αρκετές ελλείψεις. Στα υπόλοιπα ματς είχε 17 νίκες (μαζί με την πρόκριση στα πέναλτι στο Κύπελλο με τον Άρη...) και οχτώ ισοπαλίες!
 
4. Παραμονή με εντολή Ζαγοράκη
Πέρυσι τον Ιανουάριο ήταν να φύγει είτε ως δανεικός είτε με ελευθέρας. Στις 22 Ιανουαρίου 2011 ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Ξάνθη. Προηγήθηκε με γκολ του Αθανασιάδη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Πόι ισοφάρισε σε 1-1 στο 66. Ο Μπαλάφας μπήκε αλλαγή στο 77 είχε θετικότατη παρουσία και από δική ενέργεια από δεξιά ξεκίνησε η φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 81 με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1. Μετά από το ματς ο Ζαγοράκης είπε ότι ο Μπαλάφας δε θα πάει πουθενά και ότι θα μείνει  στον ΠΑΟΚ...
 
3. Η κίτρινη στο ζέσταμα
Στις 4 Φεβρουαρίου 2009 στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 (με τη λόμπα του Κονσεϊσάο...) διαιτητής ήταν ο Κάκος. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Σάντος είχε σηκώσει για ζέσταμα πίσω από την εστία που βρίσκεται στις θύρες 7-8, το Μπαλάφα και κάποιους άλλους παίκτες. Σε κάποια φάση ο Κάκος δεν έδωσε ένα κόρνερ στον ΠΑΟΚ. Ο Μπαλάφας φώναξε: «Ε, κόρνερ δεν το βλέπεις!». Ο Κάκος πήγε και του έδειξε κίτρινη ενώ έκανε προθέρμανση...
 
2. Η αποβολή στα πέναλτι
Έγινε και σύνθημα: «Μπαλάφα σ αγαπώ, Μπαλάφα είσαι ο ένας κόκκινη στα πέναλτι δεν έφαγε κανένας...»
Στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο Χαριλάου στις 28/1/2009 μετά από το 0-0 της Τούμπας, και εκεί το παιχνίδι έληξε 0-0 και πήγε στην παράταση και τα πέναλτι. Η πρόκριση πήγε τελικά στον ΠΑΟΚ με 8-9 και ο Μπαλάφας ήταν ένας από τους παίκτες που εκτέλεσαν εύστοχα πέναλτι. Είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του Γκαρσία στο 108 και πριν τα πέναλτι δέχθηκε μία κίτρινη. Μετά από το δικό του εύστοχο πέναλτι, έβγαλε τη φανέλα και την ανέμισε σαν σημαία, ο Βασίλης Παμπορίδης του έδωσε μία δεύτερη κίτρινη και ο Μπαλάφας έγινε ο πρώτος παίκτης που αποβλήθηκε στα πέναλτι!
 
1. Το γκολ στην Ουκρανία
Στη ρεβάνς με την Καρπάτι στην Ουκρανία την περασμένη Πέμπτη, με τραυματίες τους Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σαβίνι ο Μπόλονι έβαλε το Μπαλάφα βασικό στην άμυνα δίπλα στο Μαλεζά. Ήταν πολύ καλός, αλλά η καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι ήταν το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από το φάουλ του Λίνο από δεξιά, βγήκε στο δεύτερο δοκάρι από αριστερά και από πολύ πλάγια θέση με  αριστερό μονοκόμματο σουτ «σφράγισε» την πρόκριση του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι συμπαίκτες του και ο κόσμος τον αποθέωσαν και μάλιστα τον σήκωσαν στους ώμους τους...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΑ

παμε με τους βασκους
6 στα 8 σημεία χτες περάσαμε και τη τετραδούλα μας και γεμίσαμε κάπως την μπάνκα.Σήμερα δυσκολεύτηκα πολύ να βγάλω τις προτάσεις γιατί μου άρεσαν πολλά σημεία.Κατέληξα σε τρεις προτασούλες

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,57
ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,80
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,53
ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 8,24
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΙΤΥ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,95
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΤΟΟΥΚ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 2,25
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 8,34
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 27 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,85
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 2,10
ΣΑΝΤΟΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 2,25
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 8,66
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΑΝΚΑ 147 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΜΠΑΝΚΑ 70 ΜΟΝΑΔΕΣ

Ρόμπεν:«Μόνο για τη Μπαρσελόνα θα έφευγα άμεσα από τη Μπάγερν»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στη Μπαρσελόνα εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν. Ο διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που θα μπορούσε να τον κάνει να φύγει άμεσα από τη Γερμανία είναι οι Καταλανοί.
Ο Ρόμπεν δήλωσε στην εφημερίδα «Bild»: «Η Μπαρσελόνα είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο για την οποία θα έφευγα αμέσως. Αν με θέλει τότε θα είναι μια φανταστική επιλογή. Αν έχουν κάνει πρόταση για μένα; Από όσο γνωρίζω, όχι. Κάτι είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια, αλλά ποτέ δεν κατέθεσαν πρόταση για μένα».

2011:Μπάλα στα καλύτερά της (video)

Τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας που μας πέρασε συνέλεξε το τηλεοπτικό κανάλι “SkySports”, δημιουργώντας ένα βιντεάκι με αυτές.

Τακουνάκια, «ψαλιδάκια», ντρίμπλες και φοβερά γκολ μέσα σε δύο λεπτά, με πρωταγωνιστές Μέσι, Φάμπρεγκας, Αμεόμπι, Γουέλμπεκ, Μαντούκα και πολλούς ακόμα. 



Απολαύστε: 

Αριστερό… θανάτου και δεξί για το λεωφορείο (video)

Τον καλύτερο, αλλά και το χειρότερό του εαυτό αποφάσισε να δείξει μέσα σε διάστημα μόλις λίγων δευτερολέπτων ο Τζος Γκάρντνερ.

Ο μέσος της Κολούμπους Κρου, στην αναμέτρηση με τη Σιατλ Σάουντερς, σκόραρε ένα απίστευτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ χρησιμοποιώντας το «θαυματουργό» αριστερό πόδι του, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση και στην προσπάθειά του να διώξει μια επικίνδυνη μπαλιά από την περιοχή της ομάδας του, έβαλε το «κουλό» δεξί του και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Τελικά μόνο για να ανεβαίνει στο λεωφορείο πρέπει να το χρησιμοποιεί, άντε κι αν έχει αυτοκίνητο για να πατάει το γκάζι. 

Θέλει και Αθανασιάδη η Παλέρμο

Μετά την απόκτηση του Αλέξη Τζόρβα από τον Παναθηναϊκό, η Παλέρμο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η “Real News”, οι Ιταλοί έχουν συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον Έλληνα επιθετικό και αναμένεται να τον τσεκάρουν σε επίσημο αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά», ίσως και σήμερα κόντρα στη SKODA Ξάνθη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ντεμπούτο με γκολ για Ετό (video)

Απόσβεση είναι... αδύνατο να κάνει (27 εκατ. ευρώ δόθηκαν στην Ίντερ και 20,5 εκατ. ευρώ το χρόνο θα εισπράξει ο ίδιος) ο Σαμουέλ Ετό, αλλά η προσθήκη του στην Ανζί «αναβάθμισε» την ομάδα. Ο Καμερουνέζος φορ έκανε ντεμπούτο στο ρωσικό πρωτάθλημα περνώντας σαν αλλαγή στο 58’ και σκόραρε στο 81’ μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Ζιρκόφ ισοφαρίζοντας σε 1-1 την FC Ροστόφ και χαρίζοντας στη νέα του ομάδα το βαθμό της ισοπαλίας.

ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μπορεί το Κύπελλο Ιταλίας να βρίσκεται στις πρώτες φάσεις του και να μην υπάρχει ακόμα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του ιταλικού ποδοσφαίρου , όμως ο Στέφαν Γιόβετιτς φαίνεται πως βλέπει τα πράγματα από διαφορετικό πρίσμα.

Απόδειξη ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η Φιορεντίνα κόντρα στην Τσιταντέλα (επικράτησε 2-1 με σκόρερ Τζιλαρντίνο και Τσέρτσι), με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να χάνει μία ευκαιρία για γκολ στο 86ο λεπτό και να το φέρει... βαρέως.
Βλέποντας τη μπάλα να φεύγει κόρνερ ύστερα από σωτήρια προβολή αντίπαλου αμυντικού σε δικό του σουτ από πλεονεκτική θέση, ο φορ των "βιόλα" εξεράγη, σχίζοντας με οργή τη φανέλα στο μπροστινό μέρος της και δίνοντας την ευκαιρία στα ΜΜΕ να τον παραμοιάσουν με τον πασίγνωστο κινηματογραφικό ήρωα... Χουλκ.

Ο Γιόβετιτς σκίζει τη φανέλα του εν ώρα αγώνα by texniti

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΕΡΜΟ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παρουσιάστηκε από την Παλέρμο και φωτογραφήθηκε στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" με τη νέα του φανέλα. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του.
Και μόνο το γεγονός ότι μία ομάδα τέτοιου διαμετρήματος σκέφτηκε εμένα με κάνει υπερήφανο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, και πρόσθεσε:
"Είμαι ευτυχισμένος που θα έχω μία τόσο σημαντική ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Τη φετινή σεζόν έχω ήδη αγωνιστεί σε τρία επίσημα ματς στο Europa League, συνεπώς είμαι έτοιμος να κατέβω στο γήπεδο μόλις μου δοθεί η ευκαιρία.

Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε μέρα για να μπορέσω να έχω καθοριστική συμβολή στην άνοδο μίας ομάδας του επιπέδου της Παλέρμο".

Φυσικά, ο 29χρονος γκολίπερ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια:

"Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας σημαντικός σύλλογος για την ποδοσφαιρική μου καριέρα, δέθηκα μαζί του για 19 χρόνια, ξεκίνησα εκεί, επέστρεψα, έγινα βασικός και τώρα πίστεψα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μία άλλη εμπειρία".

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΑ(update)

ποντολσκι-πετριτσ=γκολ
Σάββατο με πάρα πολλές επιλογές διαλέξαμε 2 τετραδούλες.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,70
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,66
ΚΟΓΚΕ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,70
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,53
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 7,30
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25 ΜΟΝΑΔΕΣ


ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΑΓΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,00
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΑΝΤΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,15
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΠΑΡΑΝΕΣΕ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,80
ΜΟΝΤΕΡΕΙ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,83
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 13,80
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

OΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 ΑΠΟΔΟΣΗ 2,80
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΑΝΚΑ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΜΠΑΝΚΑ -35 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Σε ένα τέτοιο σουτ είναι δύσκολο να αντιδράσει κανείς και ο τερματοφύλακας της Παλμέιρας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι σε αυτό του Ζουμάρ.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1, αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Ζουμάρ άφησε τον τερματοφύλακα και τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων άναυδους

ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε ακόμα μια.. παράσταση, νίκησε την Πόρτο με 2-0 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, με το οποίο ξεπερνά τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά έναν τίτλο! Είναι απλά η κορυφαία!

Η Πόρτο δεν παρατάχθηκε με τα χέρια... κατεβασμένα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και απείλησε την Μπαρτσελόνα! Με τους «μπλαουγκράνα», όμως, πρέπει να είσαι τέλειος! Κάτι τέτοιο δεν το κατάφεραν οι «δράκοι», καθώς ο Γκουαρίν έκανε στο 39ο λεπτό καθοριστικό λάθος, το οποίος εκμεταλλεύτηκε ο Μέσι, ο οποίος βγήκε… φάτσα με τον Έλτον, τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και να γράψει το 1-0, με το πρώτο του γκολ σε Σούπερ Καπ.
Στην επανάληψη, η Πόρτο προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ο Γκουαρντιόλα πέρασε σαν αλλαγή τους Σάντσες και Φάμπρεγκας και δεν το μετάνιωσε! Στο 87ο λεπτό, σε μια κόντρα της Μπαρτσελόνα, ο Μέσοι έβγαλε τον Έλτον απέναντι από τον Έλτον και ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη νέα του ομάδα. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ρολάντο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όπως και ο Γκουαρίν λίγο μετά το γκολ!

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΑΝΖΙ Ο ΑΝΕΛΚΑ......

Συμπαίκτης του Σαμουέλ Ετό, στην κορυφή της επίθεσης της Ανζί φιλοδοξεί να γίνει ο Νικολά Ανελκά.

Ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι προτάθηκε στο ρώσικο σύλλογο –που δεν «τσιγκουνεύεται» να δώσει χρήματα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές – και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ανζί την καριέρα του είναι ανοιχτό.
 
Ο Ανελκά, με δηλώσεις του τόνισε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ετό για τη μεταγραφή του τονίζοντας παράλληλα πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη Ρωσία:

«Έχω ήδη μιλήσει με τον Ετό και μου είπε ότι είναι ικανοποιημένος με τα πάντα στην Ρωσία. Είμαι προετοιμασμένος για μία μεταγραφή στην Ρωσία και γιατί όχι στην Ανζί. Έχω ήδη έναν φίλο εκεί και θα ήθελα πολύ να παίξω σε αυτή την ομάδα. Ο μάνατζέρ μου, Ρισάρ ντε Βο, μίλησε τις προηγούμενες ημέρες με την διοίκηση της Τσέλσι σχετικά με την πιθανή αποχώρησή μου και ο σύλλογος συμφώνησε να με αφήσει να φύγω με ένα λογικό πόσο, κοντά στα 9 εκατ. ευρώ».

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ

Την απόλυτη στήριξη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ παρά την αρνητική κριτική που δέχεται ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων».

«Θα ήθελα να μάθω στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Βενγκέρ ποιος θα τον αντικαταστήσει. Το έργο που έχει επιτελέσει αυτά τα 15 χρόνια στο σύλλογο είναι το καλύτερο στην ιστορία του συλλόγου. Πράγματι έχει να κερδίσει τρόπαιο έξι χρόνια αλλά αυτό τι σημαίνει. Η αξία του παραμένει ίδια» επεσήμανε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αλλαγή των δεδομένων που ισχύουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο:
«Τώρα η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο προσκήνιο. Όταν εμείς «μονομαχούσαμε» με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα, πέρασαν περίπου οκτώ χρόνια. Ο ανταγωνισμός σήμερα είναι πολύ ισχυρότερος. Αλλά ποιος καταλαβαίνει από δικαιοσύνη και αδικία σήμερα; Ζούμε σε έναν κυνικό κόσμο».  

Ο ΠΑΝΤΕΦ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη, εν όψει της νέας σεζόν, προχώρησε η Νάπολι, η οποία εξασφάλισε τον δανεισμό του Γκόραν Πάντεφ από την Ίντερ.Έτσι, ο Σκοπιανός φορ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας από τη Νότια Ιταλία, η οποία με τη σειρά της θα καλύψει μέρος του συμβολαίου που έχει ο παίκτης του με τους «νερατζούρι».

4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.......ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

Παρά τις πληροφορίες ότι μέχρι και χθες το βράδυ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η… κουτσουρεμένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα συμβεί.

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει, κάποια ανακοίνωση ή έστω ενημέρωση από την διοργανώτρια Αρχή δεν υπάρχει και έτσι τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν και οι ομάδες προετοιμάζονται για να «πέσουν» στη μάχη. 

ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη φάση του 80’, όταν ο Γκουαρίν ανατράπηκε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα από τον Ερίκ Αμπιντάλ στάθηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο προπονητής της Πόρτο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Ρολάντο και Γκουαρίν, αν και δήλωσε οπαδός των «μπλαουγκράνα», λόγω του ποδοσφαίρου που παίζουν.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των πρωταθλητών Πορτογαλίας τόνισε: «Ελπίζω να απολαύσατε το παιχνίδι, η συμπεριφορά της ομάδας μου ήταν πολύ καλή. Σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη ένταση είναι λογικό να γίνονται λάθη και από ένα τέτοιο δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Αναγκάσαμε κι εμείς την Μπαρτσελόνα σε λάθη, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα σήμερα. Παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ακόμα κι έντεκα εναντίον έντεκα, πόσω μάλλον με εννέα».

Αναφερόμενος σε μία φάση που ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες του δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης όταν ο Αμπιντάλ μάρκαρε τον Γκουαρίν και ενώ το ματς ήταν στο 1-0, υπογράμμισε: «Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάρεις πέναλτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο 80’. Αν ήταν στην αντίπαλη περιοχή πάντως, θα είχε δοθεί σίγουρα». 

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ...
χτες τα σκατώσαμε πάλι 2 στα 7 σημεία.Τελευταία μέρα στη Σαντορινη άντε να δούμε τι θα κάνουμε

ΜΠΡΑΝ-ΤΡΟΜΣΟ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 2,10
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ 1,83
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,83
ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ-ΑΣΙΡΙΣΚΑ ΟΒΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,80
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 12,70
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  23 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΜΠΑΝΚΑ 43 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΜΠΑΝΚΑ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ



Europa League



1ος όμιλος: Τότεναμ, Ρούμπιν Καζάν, ΠΑΟΚ, Σάμροκ Ρόβερς
2ος όμιλος: Κοπεγχάγη, Σταντάρ Λιέγης, Ανόβερο, Βόρσκλα Πολτάβα
3ος όμιλος: Αϊντχόφεν, Χάποελ Τελ Αβίβ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Λέγκια Βαρσοβίας
4ος όμιλος: Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Λάτσιο, Ζυρίχη, Βασλούι
5ος όμιλος: Ντινάμο Κιέβου, Μπεσίκτας, Στόουκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ
6ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν,Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σάλτσμπουργκ, Σλόβαν Μπρατισλάβας
7ος όμιλος: Άλκμααρ, Μέταλιστ Χάρκιβ, Αούστρια Βιέννης, Μάλμε
8ος όμιλος: Μπράγκα, Κλαμπ Μπριζ, Μπέρμιγχαμ,Μάριμπορ
9ος όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ουντινέζε,Ρεν, Σιόν
10ος όμιλος: Σάλκε, Στεάουα, Μακάμπι Χάιφα, ΑΕΚ Λάρνακας,
11ος όμιλος: Τβέντε, Φούλαμ, Οντένσε, Βίσλα Κρακοβίας
12ος όμιλος: Άντερλεχτ, ΑΕΚ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Στουρμ Γκρατς

Σήκωσαν στα χέρια τον Μπαλάφα!(video)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σήκωσαν στα χέρια τον χρυσό σκόρερ του ματς με την Καρπάτι, Σωτήρη Μπαλάφα λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης (video).



Ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι μόλις 25 ετών όμως ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο του κόσμου λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Η επιμονή του όμως να παραμείνει στην αγαπημένη του ομάδα ανταμείφθηκε και με την εικόνα που έδειξε στον αγώνα με την Καρπάτι φαίνεται ότι κερδίζει και πάλι την αγάπη του κόσμου.

Περνάει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τίτλους η Μπαρτσελόνα

Κάτι παραπάνω από έναν τίτλο διεκδικεί σήμερα η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Πόρτο, στο Σούπερ Καπ Ευρώπης που θα γίνει στο Μονακό.

Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν έναν ακόμα τίτλο για αν ξεπεράσουν σε κούπες την «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει από 76 τρόπαια έκαστη, σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, και η πρώτη που θα πάρει ένα ακόμα θα προσπεράσει. 

Να συνεχίσουν να… πετάνε

Το «χαμόγελο» της κληρωτίδας περιμένουν σήμερα  ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ώστε μέσω βατών ομίλων να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο Europa League και στον επόμενο γύρο.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας η «Ένωση», στο τρίτο οι Θεσσαλονικείς και στο τέταρτο η ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ θα βγουν δώδεκα συνολικά όμιλοι των τεσσάρων ομάδων έκαστος.