Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΖΙ...

Αργήσαμε σημερα οπότε παμε κατευθείαν στην προταση μας που θα είμαι μεικτή σήμερα.Και μπασκετάκι και ποδόσφαιρο.


ΤΡΙΑΔΑ
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ    2
ΑΡΗΣ- ΒΙΛΕΡΜΑΝ   1   (ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΜΠΑΝΒΙΤ- ΜΠΟΥΝΤΟΣΝΟΣΤ +8.5   1  (EUROCUP)

ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ..


π
Γαμω τον ελληνικο στρατο και το καθε μαλακα που μπηκε
μονιμας και νομιζει οτι καποιος ειναι.Στο φυλακιο με
στειλανε παλι με - 10 , 8 μποφορ,χωρις νερο,φαι και εδω και λιγη
ωρα και χωρις ρευμα.Το σημερινο ποστ μπορει να χαρακτηριστει...
Ηρωικο.

τετραδα
ΣΟΟΥΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΤΟΥΟΚ ΑΝΤΕΡ
ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 2

συστημα 3-4-5
ΤΣΙΝΤΑΝΤΕΛΑ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ Χ
ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΩΝ Χ
ΛΙΝΤΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΕΡΛΝΙ 2
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ 2

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

MONO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ....

Ξεκινήσαμε με το δεξί χθες τα post μας.Βγηκε η τριάδα μας στο μπασκετάκι και είχαμε 4 στα 6 σημεία στο ποδόσφαιρο χάνοντας την μία 3αδα από την ΙΝΤΕΡ που έχασε τα άχαστα..O φίλος tsatalas έκανε παρτυ χθεσ με 10 στα 12 σημεία.Συνεχίζουμε...Στα σημερινά αφού δεν έχει ευρωπαικο μπασκετ θα παίξουμε μια 3αδούλα ποδοσφαιρική..


ΤΡΙΑΔΑ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ.   2-3 ΓΚΟΛ
ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΝΣ  UNDER
ΜΑΡΙΤΙΜΟ -ΜΠΡΑΓΚΑ  OVER



ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΝΤΟΥΜΠΙΑ.......

Το ντεμπούτο του coach στο blog(μας πλήρωσε και με την τριάδα του στο μπάσκετ) μας έφερε τύχη και πήγαμε εκπληκτικά χτες.10 στα 12 σημεία,2 τετράδες στο ταμείο με 11 και 13 απόδοση και τα 2 που χάσαμε ήταν η βαλένθια στο 90' και η Πούμας που κόλλησε στο 0-0.Είδαμε φοβερά πράγματα χτες να βάζει γκολ ο Αμπροζίνι 5 λεπτά από όταν μπήκε στο γήπεδο και να μας πληρώνει το οβερ,είδαμε το εαυτό μου να πανηγυρίζει τα γκολ του Αρη.....όλα μας πήγαν καλά χτες.Πάμε τώρα με ανεβασμένη ψυχολογία να συνεχίσουμε με ταμεία και σήμερα.Στη παγωμένη Καισαρεία δοκιμάζεται η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα είναι στο -5 και οι συνθήκες δύσκολες.Η Καισέρισπορ είναι ομάδα καθαρά του αντερ ενώ απο τη ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ θα λείπει ο φορμαρισμενος ΑΛΜΕΙΝΤΑ και επιστρεφει μετά από καιρο ο ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ.Νομίζω οτί το ματς δεν θα έχει πολλά γκολ και θα είναι συμμαχος μας και ο καιρός,πάμε με το αντερ.
Η ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ είναι κλασσική ολλανδική ομάδα παίζει φουλ επίθεση,η αντίπαλος της η ΣΠΑΡΤΑ είναι καλύτερη ομάδα και πιο σφιχτή,μπορεί να βοηθήσει όμως στο να δούμε γκολ στο ματς πάμε με το οβερ στη συνήθως καυτή έδρα της γηπεδούχου.
Η ATΛΕΤΙΚΟ έχει να δεχτεί τρία παιχνίδια γκολ και με τον ΣΙΜΕΟΝΕ στο πάγκο δίνει προσοχή στην άμυνα και αφήνει μπροστά τον ΦΑΛΚΑΟ να τη ξελασπώνει.Η αήτητη μέχρι πριν μία αγωνιστική στην έδρα της ΟΣΑΣΟΥΝΑ παιρνάει μίνι κρίση και έχει να κερδίσει 4 ματς.Το ματς το περιμένω πολύ αμφίροπο και περιμένω να πάει στο 2-3 γκολ.
Το ίδιο περίπου ισχύει και με το ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ δύο ένδοξες ομάδες που βολοδέρνουν τώρα πιά στη β΄γαλλίας,και δύο τα πάνε χάλια αναμένεται σφαγή στο ματς και εδώ βλέπω 2-3 γκολ.
Τελευταία επιλογή θα είναι να σκοράρει ο ΝΤΟΥΜΠΙΑ της ΑΚΤΗΣ. O επιθέτικος της τσσκα σκουπίζει μέχρι τώρα τα παπούτσια του ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ.Σήμερα όμως που η ΑΚΤΗ έχει περάσει στην επόμενη φάση δικό μας θα παίξει μάλλον βασικός και σίγουρα θα σκυλιάσει για να πετύχει γκολ.


τετραδούλα
ΚΑΣΕΙΡΙΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΑΝΤΕΡ
ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. ΟΒΕΡ
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ

  ΔΥΑΔΑ ANYTIME SCORER 
NΤΟΥΜΠΙΑ 3,00
ΦΑΛΚΑΟ  2,10

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ 
ΝΤΟΥΜΠΙΑ  15,00



Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ.......

Από σήμερα με τον φίλο tsatala  θα μοιραζομάστε εκτός από τον ίδιο θάλαμο και τις προβλέψεις μας για την ¨αρρώστια¨ μας. Στόχος να ¨ματώσουμε¨  τους bookmakers και προπαντων να το διασκεδάζουμε...Πάμε στις προτάσεις για σήμερα.

   ΤΡΙΑΔΑ BASKET
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ         1    (ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΜΙΛΑΝΟ  -  ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ  1    (ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)
ΤΡΙΕΡ - ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΚ 1  (ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ)

ΤΡΙΑΔΑ 1
ΛΕΤΣΕ - ΙΝΤΕΡ    2
ΜΟΝΣ -ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2
ΑΠΟΕΛ  - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥ  1

ΤΡΙΑΔΑ  2
ΧΑΙΣΤ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ   2   (Β ΒΕΛΓΙΟΥ)
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2-3 ΓΚΟΛ
ΑΕΚ  - ΠΑΟΚ   1



ΤΟ MEETING ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.....

Ακόμη μια χάλια μέρα χτες για μας δεν είχαμε καθόλου τύχη σχεδόν όλα τα σημεία που χάσαμε ήταν στο γκολ είτε να μπει είτε να μη μπει.Μέτα από πολύωρη σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία του tsatalasfootball,blogspot.com (βλέπε φώτο) καταλήξα στις παρακάτω τετράδες.




1 τετράδα
ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΙΕΝΑ 1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΦΟΛΚΕΡ-ΣΕΛΤΙΚ ΟΒΕΡ

2 τετράδα
ΜΑΙΝΤΖ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ
ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
ΤΖΕΝΟΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ

3 τετράδα
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΕΡΣΙΝ ΟΒΕΡ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΟΥΜΑΣ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ 1
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2


πιθανα Χ
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ Χ
ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ Χ
ΡΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ Χ
ΛΕΙΡΙΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ Χ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΧΕΤΑΦΕ Χ


ΥΓ. Από σήμερα έχουμε και τον coach στο blog μας που θα χτυπαέι συχνά με προτάσεις και σημεία απο το μπασκετάκι που το γνωρίζει καλά....

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ...

μας πληρώνουν τα γκολ....

Ο χρόνος μας κυνηγάει και επιλογές μας είνα έτοιμες.Αφού αποφάσισα να αφήσω έξω απο το παιχνίδι μου το διπλό της ΤΣΕΛΣΙ με την ΚΑΠΑ ΠΙ ΡΟ(έτσι μου την είπε....κάποιος χτες)κάναμε το παιχνίδι μας που αποτελείται αποκλειστικά με τα γκολ,έχουμε βέβαια και το συστηματάκι μας.


σύστημα 4-5-6
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΠΑΡΜΑ Χ
ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ Χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ Χ
ΓΚΑΝΑ-ΜΑΛΙ Χ
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ Χ
ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1

1 τέτραδουλα
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ ΟΒΕΡ
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΟΟΥΝΣΙ ΟΒΕΡ
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-3
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ

2 τετραδούλα
ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ 2-3 ΓΚΟΛ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΑΝΤΕΡ
ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΑΝΤΕΡ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΤΕΤΡΑΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ.....

μας ανεβάζει θερμοκρασία η megan fox
Ο χτεσινός συνδιασμός μπάσκετ-ποδόσφαιρο μας έστειλε στον κουβά.Για σήμερα παρασκευή ξεχωρίσαμε μια τετραδούλα.Ξεκινάμε με το 2-3 γκολ στο ΑΝΟΒΕΡΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ που είναι το αγαπημένο σύνολο τερμάτων και τον δύο.Στη β' γαλλίας και στο ΜΕΤΣ-ΣΕΝΤΑΝ  πέριμενουμε άλλο ένα κλειστό και βαρετό ματς και πάμε με το αντερ.Η ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ πάιζει πολύ επιθετικά στο γήπεδο της και άφηνει χώρους και η ΚΡΟΤΟΝΕ που έχει καινούριο προπονητή μπορεί να σκοράρει οπότε πάμε με το γκολ-γκολ.Τέλος θα στηρίξουμε και πάλι το ΜΑΡΟΚΟ απέναντι στους διοργανωτές του κοπα αφρικα το ΓΚΑΜΠΟΝ.Ελπίζω η ποδοσφαιρικη ποιότητα των παιχτών του ΜΑΡΟΚΟ να μιλήσει και να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν στην διοργάνωση.





τετραδούλα
ΓΚΑΜΠΟΝ-ΜΑΡΟΚΟ 2
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-3 ΓΚΟΛ
ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΕΤΣ-ΣΕΝΤΑΝ ΑΝΤΕΡ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Γυναίκες και στοίχημα: Τρόποι απεγκλωβισμού

 ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΒΩ,....


Η ανταπόκριση που είχαμε στο πρώτο επεισόδιο ήταν συγκλονιστική… Αφού είδαμε τις βασικές κινήσεις του άντρα που έχει ποντάρει στο πρώτο ραντεβού, πάμε να δούμε την συμπεριφορά του άντρα που πολύ απλά έχει φάει χέρι… για αυτή την συνήθεια.
Εννοείται βέβαια πως για να φας χέρι πρέπει η σχέση να είναι προχωρημένη και πρέπει να είσαι και λίγο κουβάς!
Πρέπει πιο απλά να έχεις διαγράψει από το μυαλό σου την λέξη δώρο. Το τελευταίο που της έδωσες ήταν στα πρώτα γενέθλια και μόνο αν αυτά ήταν στο πρώτο δίμηνο του δεσμού.
Σημείωση: Αν είσαι από αυτούς που βγάζουν! Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Η γυναίκα σου μπορεί να αισθάνεται κα υπερήφανη για εσένα.
«Εμείς ή ο Γιώργος ΜΟΥ»   Νιώθει ένα μαζί σου σε αυτό το σημείο σε λατρεύει… μιλάει στον πρώτο πληθυντικό!
«Εμείς κάθε μήνα βγάζουμε και κάτι ψηλά από το στοίχημα» Με συγκράτηση βέβαια μην δώσει εικόνα τζογαδόρου για τον άντρα της παρά έξω…
Αυτά βέβαια είπαμε αν βγάζεις, γιατί αν δεν βγάζεις… (οι περισσότεροι δεν βγάζετε δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε χαχα) αρχίζουν οι κινήσεις μυστηρίου, το κρύψιμο, κωδικοποιημένες καταστάσεις.
Ας δούμε λοιπόν χαρακτηριστικές κινήσεις του άντρα που θέλει να παίξει στοίχημα, αλλά δυστυχώς για αυτόν είναι στο ίδιο σπίτι με την κοπέλα του και η σέντρα των παιχνιδιών δεν αργεί και πολύ. 
Σημείωση: Το παρακάτω κείμενο μπορεί να αποτελέσει και οδηγό για τους εγκλωβισμένους!
Κίνηση 1η: Απλή διαδικασία  «Αγάπη μου πετάγομαι να πάρω τσιγάρα. Θες κάτι να σου φέρω;» Κλασικό συμβαίνει πάντα για να πάρεις το τηλεφωνάκι σου τον πράκτορα,  αλλά βέβαια μην νομίζεις ότι έχεις γίνει και πειστικός. Πότε ήταν εξάλλου η τελευταία φορά που σηκώθηκες από τον καναπέ και έγινες και τόσο γλυκός;
Κίνηση 2η: Η μαλαγανιά! «Αγάπη μου θες να ρίξουμε ένα στοιχηματάκι; Με 15 ευρώ μπορούμε να πάρουμε 480». (Προσέξτε μόνο μην τα πάρετε πολύ). Η λέξη αγάπη μου, αλλά πολύ περισσότερο τα πιθανά κέρδη μπορούν να την μαλακώσουν, αλλά προσοχή μπορεί να πιάσει μόνο μια φορά τον μήνα…
Κίνηση 3η: Η 3η κίνηση είναι προτεινόμενη! Πείθεις την γυναίκα ότι δεν παίζεις πολλά! Σηκώνεις το τηλέφωνο σαν μην τρέχει τίποτα και παίρνεις τον πράκτορα. Πολύ χαλαρός!
«Έλα ρε. Βάλε μου ένα συστηματάκι αυτό, αυτό αυτό και αυτό σε 3.4.5 Χ 15 ευρώ».
Ικανοποιημένη λοιπόν η γυναίκα που ακούει το εννέα ευρώ (δεν το δείχνει βέβαια). Που να ξέρει πόσες στήλες είναι το 3.4.5 και πόσο τελικά κοστίζει το δελτίο…
Μπορείς βέβαια να συνεννοηθείς με πράκτορα από πριν να ξέρει…. Όσα του πεις επί δέκα.
Κίνηση 4η: Γυναίκα: «Αγάπη μου θέλω να κόψεις το στοίχημα». Η απάντηση σου είναι τόσο πειστική όσο και ο Παπανδρέου στο «Λεφτά Υπάρχουν», δεν την πιστεύεις ούτε εσύ δλδ. «Μα αγάπη μου δεν χάνω από το στοίχημα» απαντάς. Γνωρίζεις ότι θα ακούσεις την γκρίνια αλλά το προχωράς… «Ένα δελτιάκι...μόνο». χαχαχα άκου εκεί δελτιάκι, Την μάνα του και τον πατέρα του έχει μέσα και από παιχνίδια και από πολλαπλασιαστή…
Κίνηση 5η: Αυτή την κάνουν μόνο όσοι πέρασαν με επιτυχία από την κίνηση 4 του πρώτου ραντεβού. Δεν δίνεις αναφορά. «Μωρό, θα έρθουν τα παιδιά να δούμε μπάλα» Την ενημερώνεις βέβαια μισή ώρα πριν, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα. Σε αγαπάει τόσο πολύ που στην χειρότερη θα πάει σε κάποια φίλη της και θα σας αφήσει μόνους  σπίτι να ποντάρετε να και αρχίζετε τις δικές σας ατάκες «δώσε τη μπάλα ρε μαλ….». «Κοίτα τη χάνει ο καραγκιόζης» «Μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά» «Έλεος» «Θα το γυρίσει ρε μαλ.. δεν γίνεται…»

πηγη : απο τον γιωργο δημητσα στο  http://www.betplayer.eu/index.php

ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗ EUROLEAGUE....

''Καμιά φορά οι καλύτεροι δεν κερδίζουν'' είχαμε τίτλο χτες, έτσι έγινε και στη Βαρκελώνη στο χτεσινό ματς που η ΡΕΑΛ ήταν πολύ καλύτερη από την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και όμως δεν κατάφερε να κερδίσει.Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΡΑΜΟΣ σκόραρε με το κεφάλι όπως το είχα προβλέψει κάποιος όμως είδε φάουλ πάνω στον ΑΛΒΕΣ που δεν κάνει καν προσπάθεια να σηκωθεί για κεφαλιά, ο Μέσι κλοτσούσε τον Πέπε αλλά ''καλά τον έκανε....'' σιγά μην το ανέφεραν πουθενά  οι ''μπλαουγκράνα δημοσιογράφοι'' που στηρίζουν όπως μπορούν την ''μόδα των ημερών μας'',καλά κάνουν αφού αυτό πουλαέι.Όσο για τον κύριο ΣΕΡΤΖΙΟ ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ του αξίζει και φέτος το όσκαρ πρώτου ρόλου.....κατάφερε και πάλι να πάρει κόκκινη κάρτα για παίχτη της ΡΕΑΛ....Ξεφύγαμε λίγο πάμε στα δικά μας...κουβά και χτες πήγαμε(να ναι καλά το live και πήραμε κάτι εκέι).Σήμερα  θα βάλω και μπάσκετ στο παιχνίδι μου.ΜΑΚΑΜΠΙ και ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ μπορούν να κερδίσουν ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αντίστοιχα μέσα στις καυτές τους έδρες.Η ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ θα βρεί κένους χώρους απέναντι στην ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ που θα παίξει επιθετικά αφού θέλει νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης οπότε πάμε με το οβερακι.Στο κύπελλο ιταλίας θα κοντράρουμε τη ΜΙΛΑΝ και θα πάμε με το χ2 της ΛΑΤΣΙΟ. Οι μιλανέζοι θα έχουν αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους και δεν  έχουν ενδιαφέρον για το κύπελλο,σε αντίθεση με τη ΛΑΤΣΙΟ που θα το κυνηγήσει.

τετράδα(σε όποιον του φαίνονται πολλά αφήνει ένα έξω)
ΜΑΚΑΜΠΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΟΒΕΡ
ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ ΟΒΕΡ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ....

υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους?
Συνεχίσαμε χτες τις κακές επιλογές με απογοητευτικά ποσοστά μάλιστα.Ελπίζω σήμερα να επανέλθουμε,με δυο τετραδούλες θα πάμε.Δεν έχω χρόνο να αναλύσω τα ματς οπότε πάμε κατευθίαν στις επιλογές μας.Το μόνο που θα πω είναι οτί περίμενω την ΡΕΑΛ να αντιδράσει και τα 6 στο διπλό της αξίζουν πονταρίσματος μπορεί η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να είναι η καλύτερη ομάδα στο κόσμο αλλά αν καποίος μπορεί να τη σταματήσει είναι η ΡΕΑΛ. Επίσης θα ποντάρω να πετύχει γκολ στο ματς ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΡΑΜΟΣ,το έχω σκεφτεί κάπως έτσι:βάζει γκολ με κεφαλιά και πάει να το πανηγυρίσει με τον ΜΟΥΡΙΝΙΟ στο πάγκο για να δείξει οτι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους.


τετράδα 1
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2
ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣΗΜ.-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΣΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 1

τετράδα 2
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ-ΚΑΡ.ΚΑΡΑΜΠΟΚ 1
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ
ΛΕΟΥΒΕΝ-ΚΟΡΤΡΑΙΚ ΟΒΕΡ

μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 
ΣΕΡΤΖΙΟ ΡΑΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,00

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΔΟΤΡΥΠΑ....


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΔΟΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΝ
ΔΟΙΗΚΗΤΗ....ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ FOOTBALL
LEAGUE ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ....

δυαδα
ΒΥΖΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΤΕΡ 1,5


ΣΤΙΣ 4:30 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΤΗΣ ''ΜΙΣΗΣ'' ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Η ΡΟΜΑ

Κρύο ντούζ χτες και από τα ταμεία πήγαμε στο απόλυτο μηδέν.Ελπίζω σήμερα μέτα το χτεσινό μας βατερλώ να επανέλθουμε με ταμείο όπως έιχαμε κάνει και τη Κυριακή μετά την αποτυχία του Σαββάτου.Αργήσαμε σήμερα να γράψουμε αλλά τα παράπονα στο ελληνικό στρατό που μας βγάζει στις 5.Για σήμερα έχουμε μία καλή τριαδούλα και 4 σημεία ρίσκου που θα τα κάνουμε συστηματάκι με 2 αυριανά.Πρώτο σημείο το γκολ-γκολ στο βέλγικο ντέρμπι ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΓΑΝΔΗ θα το επιλέξουμε γιατί οι δύο ομάδες έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα.Ο άσσος της ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ έχει πάρει απίστευτο ποντάρισμα και αυτό κρύβει κινδύνους.Στο ΣΚΑΝΘΡΟΠ-ΣΕΦΙΛΝΤ το 2-3 γκολ είναι με διαφορά το πιο συχνό σύνολο τερμάτων που φέρνουν και στους αγώνες τους.Το άντερ θα επιλέξουμε στο ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ καθώς οι γηπεδούχοι χάνουν από την επιθετική δύναμη τους με την απουσία του κουάρεσμα,ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δύσκολα πετυχαίνουν γκολ.Στα μεγάλα σημεία μας τώρα θα πάμε το 2 της ΡΟΜΑ κόντρα στη αήτητη φέτος σε όλες τις διοργάνωσεις ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Η Ρωμαίοι έχουν φορμαριστεί και παραδοσιακά πηγαίνουν καλά στο κύπελλο,αντίθετα η ΓΙΟΥΒΕ θα παραταχτεί με πολλές αλλάγες στη σύνθεση της καθώς ακολουθεί το ντέρμπι τη κυριακή με την ουντινέζε.Πάμε λοιπόν με καρδιά με το διπλό.Το ΜΕΡΣΙΝ-ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ μοιάζει για ένα ωραιότατο Χ. Την ισσοπαλία θα επιλέξουμε στο ΜΑΛΙ-ΓΟΥΙΝΕΑ (που δεν έχει έρθει μέχρι τώρα σε κάνενα  ματς του κόπα άφρικα) και στο μάτς που θα κρίνει λογικά τη δευτερή θέση του ομίλου πίσω από την Γκάνα.Η ΜΙΡΑΝΤΕΣ (ομάδα τρίτης εθνικής) έχει κάνει φοβερή πορεία στο κύπελλο αλλά νομίζω οτί κάπου εδώ το όνειρο της θα τελειώσει.Στο πρώτο ματς δεν άντεξε και έφαγε 2 γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε με 3-2.Σήμερα χρείαζεται μόνο τη νίκη για να συνεχίσει στη διοργάνωση οπότε θα αφήσει χώρους στην έμπειρη ΕΣΠΑΝΙΟΛ κάτι που μπορούν να εκμεταλευτούν οι παίχτες της και να κάνουν το διπλό.


σύστημα 4-5-6
ΜΕΡΣΙΝ-ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ Χ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 2
ΜΑΛΙ-ΓΟΥΙΝΕΑ Χ
ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2
ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ 1
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 1

τριάδα
ΣΚΑΝΘΡΟΠ-ΣΕΦΙΛΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ ΑΝΤΕΡ
ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΓΑΝΔΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


ΥΓ.Αύριο οι προτάσεις θα είναι πιο νωρίς στη θέση τους γύρω στις 4:30.....για να δούμε και το ΠΑΟΚ μετά....είμαι σε σκέψη για ένα μεγαλό σημείο...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

σκοράρει το αστέρι της ΚΠΡ
Από το πρωί χτες το πίστευα οτί θα πληρωθούμε και βγήκα σωστός, ταμείο με την τετραδούλα μας και μάλιστα εύκολα,αφού όλα τα σημεία πέρασαν άνετα.Βέβαια μπορούσαμε να πάμε καλύτερα,καθώς η τριάδα μας πήγε άπατη και το σύστημα επίσης όμως γενικά η μέρα ήταν καλή.Σήμερα ξεχώρισα 4 σημεία πάμε να τα δούμε αναλυτικά:
ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ OBEΡ:οι φιλοφενούμενοι έχουν ως στόχο την άνοδο,αλλά έχουν μείνει πολύ πίσω απο την προνομοιούχα εξάδα και θέλουν να ανακάμψουν.Αντίθετα η ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στηρίζεται πολύ στη δυνατή της έδρα που παίζει πάντα επιθετικά.Νομίζω οτι το όβερ αποτελεί καλή επιλογή ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη.

ΤΟΥΡ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H TOYΡέχει από της πιο δυνατές έδρες στη β' γαλλίας και σκοράρει πάντα στην έδρα της,νομίζω οτί μπορεί να το κάνει και απέναντι στην χτυπημένη απο απουσίες άμυνα της ΜΟΝΠΕΛΙΕ.Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει βέβαια και εξαιρετική φέτος ΜΟΝΠΕΛΙΕ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο championat.

MAΡΟΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1 :To ντέρμπυ της βόρειας Αφρικής που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη πρωτιά του ομίλου.Μεχντί Μπενάτια (Ουντινέζε),Γιουσούφ Χατζί (Ρεν), Μπαρκ Μπουσουφά (Ανζί), Αντέλ Τααράμπτ (ΚΠΡ),Μαρουάν Σαμάκ (Άρσεναλ) είναι μερικά μόνο απο τα ονόματα που αποτελούν το ρόστερ του ΜΑΡΟΚΟ.Υπερτερούν πολύ απο το αντίστοιχο της ΤΥΝΗΣΙΑΣ ενώ έχουν στο πάγκο το Βέλγο γερόλυκο των πάγκων Ερικ Γκερετς(πρώην Μαρσέιγ).Νόμιζω οτι η νίκη του ΜΑΡΟΚΟ έχει πολλές πιθάνοτητες.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΧΙΧΟΝ 1:Το κίτρινο υποβρίχιο της Βιγιαρεάλ είναι έτοιμο να βυθιστεί καθώς βρίσκεται στην πρωτελευταιά θέση της primera division.Mία θέση πιο πάνω βρίσκεται η ΧΙΧΟΝ. Θα στηρίξουμε τη Βιγιαρεάλ και θα ποντάρουμε στη νίκη της καθώς δε γίνεται η ομάδα που τερμάτισε πέρσυ τρίτη να υποβιβαστεί φέτος.




τριάδα
ΜΑΡΟΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1
ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ ΟΒΕΡ
ΤΟΥΡ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


δυάδα ρίσκου
ΜΑΡΟΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ Χ ημίχρονο-1 τελικό
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΧΙΧΟΝ 1 ημίχρονο-1 τελικό


πρώτος σκόρερ ΜΑΡΟΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ 
Αντέλ Τααράμπτ(ΜΑΡΟΚΟ)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΤΑΜΕΙΟ.....

οδήγει τη νάπολι στη νίκη ο τρελο ΛΑΒΕΤΣΙ
Η χτεσινή μέρα μπορεί να ήταν και η χειρότερη μας σε επιλογές.Την αφήνουμε πίσω και πάμε στα σημερινά.Η μελέτη άρχισε από πολύ πρωί και νοιώθω οτί θα πάμε ταμείο σήμερα.Πάμε να αναλύσουμε και κάποια ματς.Η ΑΚΤΗ ΕΛΕΦ. δε νομίζω να έχει πρόβλημα απέναντι στο ΣΟΥΔΑΝ,δε νομίζω όμως να βάλει και πάνω απο 3 γκολ.Η ΝΑΠΟΛΙ έχει μείνει πολύ πίσω και χρειάζεται τη νίκη στην έδρα της ΣΙΕΝΑ,η επιστροφή του παιχταρά Λαβέτσι απο τραυματισμό θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση για το διπλό.Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ στο ''φρίουλι'' πάει τα ματς σε αργο τέμπο και τα παίρνει στο γκολ,η ΚΑΤΑΝΙΑ από την άλλη στα εκτός έδρας παέι για το μηδέν πίσω(με εξαίρεση το ματς με την Παρμα που έληξε 3-3).Αν δεν μπεί γρήγορο γκολ νομίζω οτί θα βγάλουμε άνετα το αντερ.Η ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ έχει ευκαιρία να πιάσει στη κορυφή την Μπάγερ και νομίζω οτί θα καταφέρει να περάσει έστω και δύσκολα απο την έδρα του προβληματικού ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ. Η ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ έχει δυνατή έδρα και έχει κερδίσει εκέι μέσα την Λυων και κράτησε στην ισσοπαλία την Παρί.Το κύπελλο αποτελεί στόχο της και όσο φορμαρισμένη και να είναι η ΜΠΑΣΤΙΑ που παίζει στη β΄κατηγορια μπορεί να την κερδίσει και να μας δώσει τον άσσο.Στο ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΖΕΝΟΑ και οι δύο θέλουν τη νίκη και θα παίξουν ανοιχτά και ελπίζω να έχει γκολ το ματσάκι.Στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ περίμενω τους τυχερούς στα τελευταία ματς''πράσινους'' να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στην οργανώμενη ομάδα του περιστερίου.Το ματς θά έχει χαμηλό σκορ και σκέφτομουνα παρα πολύ και το διπλό και το άφησα.Η ΛΕΤΣΕ μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στο βολεμενο ΚΙΕΒΟ και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέναντι στο κουρασμένο ΟΦΗ.Ο ΑΓΙΑΞ για να μείνει στο κόλπο για τον τίτλο πρέπει να περάσει απο την έδρα της ΑΛΚΜΑΑΡ. Ενώ τα τρία χιναράκια μας είναι αμφίροπα ματς που μπορόυν να κάτσουν στο Χ.



σύστημα 4-5-6
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΓΙΑΞ 2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 1
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ-ΦΕΙΡΕΝΣΕ Χ
ΛΕΤΣΕ-ΚΙΕΒΟ 1
ΤΟΛΟΥΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ Χ

τριαδούλα
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΣΟΥΔΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΤΑΝΙΑ ΑΝΤΕΡ
ΣΙΕΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2

τετράδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΕΡ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΖΕΝΟΑ ΟΒΕΡ
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ -ΜΠΑΣΤΙΑ 1


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΤΑΦΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΕΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡ?


Πιασαμε τα 4 απο τα 6 στο συστηματακι
μας.Η τετραδουλα εδινε 55 αποδοση και δεν ημασταν
ατυχοι θα πιαναμε και πενταρακι αλλα γκενκ και μπαγερ
δε μας εκαναν το χατηρι.Παμε τωρα στα σημερινα,
Απο το κινητο το ποστ.....

συστημα 4-5-6
ΜΠΑΡΙ-ΜΟΝΤΕΝΑ Χ
ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣ.-ΛΙΒΥΗ 2
ΜΠΕΡΙ-ΓΕΟΒΙΛ 2
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ
ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
ΟΛΝΤΕΡΣΟΡΤ-ΑΝΚΡΙΚΤΟΝ 2

Τετραδα 1
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ ΑΝΤΕΡ
ΣΑΛΚΕ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1
ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΟΡΤΑΙΚ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ 2


Τετραδα2
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟΒΕΡ
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2-3
ΣΤΑΝΡΑΕΡ-ΑΛΟΑ ΟΒΕΡ
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1


ΥΓσυγνωμη για τη προχειροτητα του ποστ...αλλα
απο το κινητο....ειναι λιγο δυσκολα

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ....

Έξοδο μετά από μια εβδομάδα και επιτέλους διαβάσμενο και μελετημένο στοίχημα.Θα κάνουμε και ανάλυση των επιλογών μας.Θα παίξουμε ένα συστηματάκι με επιογές ρίσκου.Ξεκινάμε με 2 λογικά χινάρια που δε χαλάνε και τις 4 ομάδες.ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ-ΑΛΜΕΡΙΑ και ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΛΕΙΡΙΑ παίρνουν από ένα πονταλάκι και είναι ευχαριστημένες.Στο ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ θα υπάρχουν χιόνια στο γήπεδο και πολικές θερμοκρασίες οι δύο ομάδες είναι έτσι και αλλιώς σφιχτές οπότε το αντερ 1,5 νομίζω αποτελεί πολύ καλή επιλογή.Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ δοκιμάζεται στη έδρα της ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ,εκεί γαλατασαραι και φενερμπαχτσε κόλησσαν στο 0-0.Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή αλλά αν τη πάρει θα είναι με πολύ δύσκολο τρόπο,πιστευώ οτι το Χ ημίχρονο μπορεί να μας πληρώσει.Στην επανέναρξη της γερμανίας και στο ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡ θα επιλέξω το 2-3 γκολ καθώς είμαι ανάμεσα στο  αντερ και το οβερ.Τέλος η ΓΚΕΝΚ υποδέχεται τη ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΤΕΝ στο τοπικο ντέρμπι.ΟΙ φιλοξενόυμενοι έχουν να σκοράρουν 4 ματς καθώς λείπει ο πρωτος σκόρερ τους ενω και η ΓΚΕΝΚ δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, πάμε με το αντερ που πληρώνει καλά.


σύστημα 4-5-6

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΓΚΕΝΚ-ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΤΕΝ ΑΝΤΕΡ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ-ΑΛΜΕΡΙΑ Χ
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΛΕΙΡΙΑ Χ




Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΖΟΖΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ....

ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.....

δυαδα
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1

τριαδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΦΗ 1
ΛΑΒΑΛ-ΙΣΤΡ Χ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΓΟΣ....

ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ


τετραδουλα
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΑΝΤ Χ
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΛΙΜΑΡΝΟΚ-ΝΤΑΝΤΙ ΟΒΕΡ
ΚΠΡ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝ ΝΤΟΝΣ ΟΒΕΡ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ....ΟΠΟΤΕ ΠΟΣΤ ΑΠΟ
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΧΤΕ
ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΚΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΟΥΛΑ

δυαδα
ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΒΕΡΟΝΑ Χ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ..

Θαλαμοdog λέει σήμερα το πρόγραμμα για αυτό πάμε κατευθιάν στις προτάσεις χτες κλασικό κουβά.



σύστημα 4-5-6
ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ 1
ΤΖΕΝΟΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ
ΧΕΡΕΘ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ Χ
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΓΚΕΝΚ 2
ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ Χ

τετράδα 1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΒΕΡ
ΜΠΛΙΜΠΑΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ 1
ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2

τετράδα 2
ΛΑΤΣΙΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ 2-3 
ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ-ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ 3,5

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ

σπάει το σερι της Γαλατασαραι....
Κουβά και πάλι χτες και πολύ χαλαρά μάλιστα.Πάρα πολλά μάτς σήμερα και κάναμε καλή διαλογή πιστεύω.

σύστημα 4-5-6
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Χ
ΟΥΕΛΒΑ-ΧΙΡΟΝΑ Χ
ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ Χ
ΒΑΡΕΖΕ-ΜΠΑΡΙ Χ
ΛΕ ΜΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ Χ






τετράδα 1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ ΑΝΤΕΡ
ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΚΑΡΝΤΙΦ ΑΝΤΕΡ
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β ΟΒΕΡ
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΚΡΟΟΥΛΙ ΟΒΕΡ

τετράδα 2
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ 2-3 ΓΚΟΛ
ΕΞΕΤΕΡ-ΧΑΡΤΠΟΥΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΚΛΑΙΝΤ ΟΒΕΡ
ΝΑΝΣΙ-ΛΟΡΙΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ

τριάδα ρίσκου
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ 1
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ ΑΝΤΕΡ
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ

μονό αποδεκτό
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ 2 ΑΠΟΔΟΣΗ 15,00

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΝΗΣΙ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...

Επιτέλους ξεμπλοκάραμε ταμειάκι με μηδαμινη βέβαια απόδοση αλλά ετσί για να μας αλλάξει την ψυχολογία είναι μια χαρά.Ο Ατρόμητος κέρδισε έστω και στα σημεία τον Αρη και μας πλήρωσε.Η επιστροφή στο κατσικονήσι είναι γεγονός,ελπίζω να επιστρέψουμε και στο σερί ταμείων.
τριάδα
ΘΕΛΤΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ ΑΝΤΕΡ
ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2-3 ΓΚΟΛ
ΝΤΟΡΧΕΝΤ-ΤΕΛΣΤΑΡ ΟΒΕΡ 3,5

δυάδα
ΝΑΝΤ-ΑΝΖΕ Χ
ΧΑΜΙΛΤΟΝ-ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ Χ



Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.....

Τελικά ούτε βούδες,ούτε αι γιάννης,ούτε αλαχ,ούτε έλενα παπαβασιλείου δε μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε ταμείο.Συμπληρώσαμε καμιία 8 κουβάδες στη σειρά και μας έχει πάρει η κάτω βόλτα.Σήμερα λίγα ματς και ελπίζω να τα διαβάσουμε καλύτερα.Ατρόμητος,Μπιλμπάο και Νάπολι νομίζω μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση στις έδρες τους.Η τριάδα δίνει μόλις 3,37 αλλά δε βρίσκω τίποτα άλλο οπότε θα παιχτεί και ας είναι μικρό το κέρδος.

τρίαδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1
ΝΑΠΟΛΙ-ΤΖΕΖΕΝΑ 1

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ....

Ο ΒΟΥΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
Ο δρόμος μας έβγαλε στη παγωμένη Ορεστιάδα για οικογενειακούς λόγους.
Χωρίς πολλά λόγια πάμε στις προτάσεις.....

1 τρίαδα
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΙΕΒΟ Χ2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΛΥΩΝ-ΛΙΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

2 τριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Χίλιες φορές να χάνουμε όπως χτες,παρά όπως προχτές.Πονάει πολύ περισσότερο να έχεις 6 στα 8 σημεία και να μη πας ταμείο από να έχεις κάνει για το πούτσο επιλογές και 2 στα 8.Ο κουβάς έχει γίνει πλέον συνήθεια και αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει η άδεια μου και να γυρίσω Σαμοθράκη για να πάω ταμείο.Πολύ λίγα ματς σήμερα και θα επιχειρήσουμε να βγάλουμε μια τριάδα.


ΚΑΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ UNDER 1,5
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΝΤΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ....ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ...

Επιστρέφει με γκολ ο ΓΙΟΡΕΝΤΕ
Ούτε ο αι γιάννης μας βοήθησε να πάμε ταμείο,από ένα ματσάκι στη κάθε τετράδα κλασικός κουβάς.Το έχουμε ξαναπεί βέβαια ότι οι τετράδες δεν είναι σωστός τρόπος παιχνιδιού,το πολύ τριάδες αλλά εμείς παίζουμε λάθος εν γνώση μας.Για αυτό λοιπόν και σήμερα 2 τετράδες θα παίξουμε.



1 τετράδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΒΕΡ
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΟΒΑΡΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟΒΕΡ

2 τετράδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΟΒΕΡ
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΙΛΜΠΑΟ 2
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΤΣΕΛΣΙ
ΤΟΡΕΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΓΙΟΡΕΝΤΕ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥ.....

Καθαρίσαμε το μυαλό μας 2 μέρες και δεν ασχοληθήκαμε με το στοίχημα.Επιστρέφουμε λοιπόν σήμερα που γιορτάζουμε με πολλές επιλογές.Ελπίζω να γιορτάσουμε και την επιστροφή μας στα ταμεία.

1 τετράδα
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΠΟΡΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ 1
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΣΟΣΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

2 τετράδα 
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ 2
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝ ΝΤΟΝΣ-ΚΠΡ 2
ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΣΤΑΝΡΑΕΡ ΟΒΕΡ

δυάδα
ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ Χ
ΝΙΟΡ-ΜΠΡΕΣΤ Χ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ......ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ...

''.Η Τότεναμ θα κερδίσει αλλά δε νομίζω να κάνει πάρτυ με τη σφιχτή Γουεστ Μπρομ,τα 2-3 γκολ έχουν τύχη''.Aυτά έγραφα χτες για το ματς που μας έστειλε κουβά,για πιο λόγο δεν έβαλα αντερ και έβαλα 2-3 γκολ δε μπορώ να καταλάβω.Εκτός από γκαντεμιά έχουμε και θολό μυαλό τελικά,έχουμε περάσει σε περίοδο ντεφορμαρίσαματος. Πρέπει να βρούμε το τρόπο να βγούμε από την αγωνιστική τέλμα.Το πείραμα που είχαμε κάνει με το μπέρδεμα μπάσκετ και ποδόσφαιρο είχε πετύχει οπότε θα το επαναλάβουμε σήμερα.




1 τετράδα
ΒΥΖΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 1
ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ 2(ΜΠΑΣΚΕΤ)
ΜΙΛΑΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ(ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ)


2 τετράδα
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΣΠΟΡ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟ Χ
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 (ΜΠΑΣΚΕΤ)
ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 ΗΜΙ-1 ΤΕΛΙΚΟ


ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ  ΄ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ(ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ)
ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)
ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΡΕ ΕΛΕΝΑ......

όλες οι ελπίδες πάνω της....
Σύνεχίζουμε την κατηφορική μας πορεία που μας οδήγησε για τέταρτη συνεχόμενη μερα στο κουβά.Οι μισές επιλόγες μας πέρασαν(6 στα 12)το μπέρδεμα που κάναμε δε ήταν καλό,χάλια μαύρα με λίγα λόγια.Ελπίζω σήμερα η κυρία στη φωτγραφία να μας βοήθησει και εγώ υπόσχομαι να βάζω κάθε μέρα τέτοιες φώτο στο μπλογκ.Οι επιλογές μας σήμερα 7,οπότε πάμε με μία τρίαδα και μία τετράδα.Η Σίτυ έκανε τις γκέλες τις θα καθαρίσει τη μέτρια Λιβερπουλ.Η Τότεναμ θα κερδίσει αλλά δε νομίζω να κάνει πάρτυ με τη σφιχτή Γουεστ Μπρομ,τα 2-3 γκολ έχουν τύχη.Τα ματς της Ρεαλ φέτος συνήθως γίνονται φεστιβάλ γκολ,οι απουσίες που έχει στην άμυνα(καρβάλιο,ράμος) και η ποιότητα που έχουν οι νεόπλουτοι της Μάλαγα μας οδηγόυν στο γκολ-γκολ.




τριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1
ΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ελληνοτουρκική τετράδα
ΑΕΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ


ακριβες σκορ
ΑΕΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ......

Αρκετα κουβαδιαστηκαμε τις τελευταιες τρεις μερες,ηρθε η ωρα να τους τα παρουμε.
Αγγλια και Σκωτια εχει σημερα το μενου και παμε να δουμε γρηγορα τις επιλογες μας


1τετραδα
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΙΚΟΜ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΑΡΝΕΤ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ ΟΒΕΡ
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ ΟΒΕΡ
ΜΟΡΤΟΝ-ΕΙΡ ΟΒΕΡ

2τετραδα
ΚΠΡ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ
ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1
ΦΟΥΛΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΒΕΡ

3τετραδα
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΓΟΥΤΦΟΡΝΤ Χ2
ΚΑΡΛΑΙΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ 2
ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ Χ2
ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ Χ2

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2012....


Ποσο πιο γκαντεμικα θα μπορουσε να μας μπει το 2012;
Αυτα που παθαμε χτες δε γινονται,καταρχην χασαμε στη μια
τετραδουλα μας το γκολ-γκολ της Αρσεναλ με τη ΚΠΡ να χανει
τα αχαστα και το τερματοφυλακα της Αρσεναλ να βγαινει man
of the match.Στο συστηματακι μας ειχαμε το 4 στα 6 στο τσεπακι
μας μεχρι το 95 των ματς.Τοτε στο 95 ισσοφταριστηκε η Φουλαμ
εχοντας 2 δοκαρια νωριτερα για να κανει το 0-2.Και το κορυφαιο
ολων η Μιλτον Κειν Ντονς κερδιζε 0-3 στο 60' και στο τελος
καταφερε να φερει 3-3.Δεν μας ηθελε καθολου χτες λοιπον(ουτε στο
καζινο το βραδυ)σημερα ομως ειναι 2012 και ελπιζουμε να μας
εχει μπει καλα.Λιγα τα ματς μια δυαδα για να τριπλασσιασουμε
τα λεφτα μας και πολυ μελετη για τα αυριανα....

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ ΟΒΕΡ

ΥΓ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ...