Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΚΟΛ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


 Ο Mauro Guevgeozián της Αλιάσνα Λίμα από το Περού εξαπέλυσε ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει με απίστευτη ταχύτητα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου τερματοφύλακα.

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο6

Για να δούμε τι είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.....

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,το χτεσινό ματς στον ΟΦΗ είναι από αυτά που δίνουν τον τίτλο.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...ούτε διαιτητές,ούτε τίποτα άλλο.
απογοητευτικός ΠΑΟΚ

H ξανθιά του ΟΦΗ ήταν εκεί...αυτήν την φορά χωρίς καυτό σορτσάκι...

Την ώρα που ο Παπαζόγλου  γινόταν αλλαγή δέχτηκε ένα μπουκάλι από την κερκίδα.


Για να λυγίσει τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός έπρεπε ο Μίτσελ να περάσει τον Σαβιόλα δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Σκέποβιτς,αυτή είναι η θέση του Αργεντινού.Στο πρώτο ημίχρονο έπεφτε πάνω στα δύο στόπερ των γηπεδούχων,ως δεύτερος επιθετικός έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ στον Βάις και έβαλε το δεύτερο τρυπώνοντας...στην άμυνα.
ασίστ και γκολ από τον Αργεντινό

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,ΛΑΝΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΚΟΥΤΙΣΟΝ ΠΑΡΚ


Παναγία μου ένας κουβάς....χτες,μηδέν στα τρία στην τριάδα.Το δεχόμαστε και προχωράμε,σήμερα μια τριάδα χωρίς πολλά-πολλά.



ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ


Ο Σέζαρ Περέιρα της Μπελγράνο πέτυχε ένα φοβερό γκολ στον αγώνα με την Ρασίγκ Κλούμπ

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ



H EΛΠΙΣ Βραστάμων γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της Αρναίας από τον τοπικό Απόλλων με 2-0.Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν δίκαια τους τρεις βαθμούς.Η ΕΛΠΙΣ στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας,αλλά  τις έλειπε το κάτι παραπάνω επιθετικά για να μπορέσει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.


ANATΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Λίγο πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ.Οι οπαδοί της Μπορούσια τραγουδούν το ''Υοu never walk alone'' δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα.Οι παίχτες του Κλοπ τους αποζημίωσαν με το χορταστικό 5-0...


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΒΑΛΝΤΕΖ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ


Ο Βίκτορ Βαλντέζ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά,με εντυπωσιακές αποκρούσεις και δύο πιασμένα πέναλτι.Αυτό φαίνεται τον έχει κάνει...άλλο άνθρωπο αφού τα βάζει με τους συμπαίχτες του.Αρχικά την Τρίτη στο ματς με την Σοσιέδαδ έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στον Πικέ και χτες  στο ματς με την Αλμερία τα είπε με έντονο ύφος στο Τσάβι...


O XAΣΟΓΚΟΛΗΣ ΡΟΜΠΙΝΙΟ


Μια απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Ρομπίνιο στον χτεσινό αγώνα με την Σαμπντόρια....

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ



Έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν τα πράγματα η κάβα έχει αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά προς το μηδέν.Άλλος ένας κουβάς χτες με την Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς και την προηγούμενη Κυριακή να μην μου κάνει το χατήρι...

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ


Σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Ιράν είχαμε ένα φρικιαστικό τραυματισμό ποδοσφαιριστή.Συγκεκριμένα ο 34χρόνος Φέριντον Ζαντί της Αλ Αχλί από το Κατάρ στον αγώνα με την Αλ Μουαιντάρ από το Ιράν...σε μια προσπάθεια του να κάνει τάκλιν...γαμήθηκαν τα πάντα.Οι αντιδράσεις πολλών ποδοσφαιριστών που βλέπουν το πόδι του είναι χαρακτηριστικές.

XAT TΡΙΚ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ



Με πρωταγωνιστική τον Γιώργο Σαμαρά η Σέλτικ κέρδισε με 5-2 εκτός έδρας την Κλιμάρνοκ.Ο Έλληνας άσος έκανε χατ τρικ σκοράροντας στο 24',στο 27' και στο 88'.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ


Tις τελευταίες μέρες έχουμε δει πολλές από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες να παίρνουν πολλά σφυρίγματα από τους διαιτητές.Χτες ήταν η σειρά της Πόρτο να πάρει το χέρι βοηθείας για να κερδίσει την Γκιμαράες με ένα πέναλτι μούφα  που πήρε ο Κολομβιανός Κιντέρο...

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Απολαύστε τα δέκα καλύτερα γκολ που μπήκαν αυτήν την εβδομάδα στα γήπεδα όλου του κόσμου,ανάμεσα στα γκολ του Κ.Ρονάλντο,του Ρούνει και αυτό του Βούκιτς απέναντι στον Πλατανιά.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ


έχει δίκιο η κοπελιά...

Δεν τα καταφέραμε ούτε χθες να βγάλουμε την δυάδα μας η Γκλάντμπαχ αν και είχε μείνει νωρίς πίσω στο στο σκορ,γύρισε το ματς και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2 μέχρι το 89' λεπτό σε κείνο το σημείο η Άουσμπουργκ ισοφάρισε σε 2-2 και μας έστειλε κουβά.Πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



To κύπελλο είναι διοργάνωση των μικρών ομάδων,είναι η ευκαιρία για μικρές ομάδες να προβληθούν και να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.Κάπως έτσι αντέδρασαν και οι φίλαθλοι της Βιτουρούλ Μπαρσάν από την Ρουμανία στο χτεσινό αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου.Πήγαν στο γήπεδο ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές τους και έφεραν και τα παραδοσιακά όργανα και έστησαν μια τρελή γιορτή με τραγούδι και χορό...Οι παίχτες της Στεάουα(ανάμεσα τους και ο Παντελής Καπετάνος) τους κοιτούσαν απορημένοι...Η Βιτορούλ έχασε με 4-0 από την Στεάουα,αλλά τουλάχιστον το διασκέδασαν..

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΡΑΝΓΚΟ


Η κατάρα του ενός γαμημένου γκολ χτύπησε και χτες,το οβερ στο Χετάφε-Θέλτα δεν ήρθε ποτέ παρόλο που το σκορ ήταν 2-0 από το 50'.Έτσι συμπληρώσαμε 12 μέρες σερί χωρίς να πάμε ταμείο.Κάτι πρέπει να κάνουμε λοιπόν για να αντιστρέψουμε τον κατήφορο.Σήμερα θα παίξουμε μια δυαδούλα...


ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ


Το μεγάλο ντέρμπι της Στοκχόλμης ανάμεσα στην Αικ και τη Τζουγκάρντεν  έληξε με τελικό σκορ  2-2.Οπαδοί της Τζουργκάντεν μετά το τέλος το αγώνα και μέσα στο σταθμό του Μετρό ξέφυγαν και τα έβαλαν με τους αστυνομικούς.Οι κυλιόμενες σκάλες όμως ήταν η παγίδα τους....αφού μόλις πέρασαν από κει....οι αστυνομικοί πάτησαν το fast και οπαδοί άρχισαν το τρέξιμο.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ


Σε αγώνα μπάσκετ γυναικών στην Αμερική,είχαμε το περίεργο περιστατικό.Η Diana Taurasi αντέδρασε στο σκληρό μαρκάρισμα της Seimone Augustus δίνοντας της ένα φιλί στο στόμα...ο διαιτητής πάντως τιμώρησε με τεχνική ποινή την Taurasi.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ




Ο επιθετικός της Γκρασχόπερς Χαίροβιτς βρέθηκε απέναντι  από τον τερματοφύλακα της Λουκέρνης Τσίμπουνγκ.Η μάχη τους είχε άσχημο τέλος αφού ο πρώτος πάτησε στο πρόσωπο τον δεύτερο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ



Δεν μπορώ να έχω παράπονα για χτες παρά μόνο από τον εαυτό μου...Το ξέρω ότι είναι λάθος οι τετράδες αλλά συνειδητά το κάνω και πάντα την πατάω,η τριάδα χωρίς το 1Χ της Σαμπντόρια έδινε 8,00 και όμως θέλαμε παραπάνω,άρα καλά να πάθουμε...Για την καλή τριάδα που την φορτώσαμε και μας ήρθε ένα υπέροχο μηδέν στα τρία.Με το κύπελλο Ελλάδας φάνηκε...


ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ ΟΦΣΑΙΝΤ


Η Γιουβέντους κέρδισε με 1-2 στην έδρα της Κιέβο κάνοντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ αφού στο ημίχρονο έχανε με 1-0.Η Κίεβο δεν τα παράτησε και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Παλόσκι που εκμεταλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπουφόν,ο επόπτης ακύρωσε το γκολ,στο ριπλέι όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως ο επιθετικός των γηπεδούχων καλύπτεται από τρεις παίχτες της ''Κυρίας''.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO Στο 0:50.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟ 94' ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ


Η Ρεάλ βρισκόταν πολύ κοντά στην δεύτερη της γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα.Η Έλτσε είχε ισοφαρίσει στο 91' το γκολ του Κ.Ρονάλντο και στο 94' λεπτό η Ρεάλ είχε κερδίσει κόρνερ,ο Πέπε με μια μαεστρική κίνηση κρέμεται από τον αμυντικό των γηπεδούχων και πέφτει στο έδαφος ζητώντας πέναλτι...προς γενική έκπληξη όλων ο διαιτητής  της αναμέτρησης Φερνάντεθ  έδειξε την άσπρη βούλα...Ο Κ.Ρονάλντο δεν θα πει όχι στο δώρο και η Ρεάλ θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ...ΜΕΣΙ


Δείτε πως ο προπονητής των τερματοφυλάκων της Μπαρτσελόνα φλερτάρει με το κορίτσι του Μέσι,λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Σοσιεδάδ.Ίσως για αυτό ο Αργεντινός να είχε νεύρα όταν ο Μαρτίνο τον έκανε αλλαγή.

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ


Το πρώτο της φιλικό  αγώνα έδωσε η παιδική ομάδα της Ελπίς στο γήπεδο των Βραστών με αντίπαλο την Δόξα Καλυβών.Τελικό σκορ 2-4 για τους φιλοξενούμενους.

ΤΙΚΙ -ΤΑΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ



Φαίνεται πως το έχει το όνομα...η Μπαρτσελόνα όχι της Ισπανίας αλλά από  το Εκουαδόρ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τους παίχτες της να αλλάζουν πολλές φορές την μπάλα σε ρυθμούς τίκι-τακα.

ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΕΞΙ ΠΑΙΧΤΕΣ


Μια απίθανη κομπίνα για την εκτέλεση ενός φάουλ, σκαρφίστηκαν οι παίχτες της Γερμανικής Έσσεν.Στον εντός έδρας αγώνα με την Γότενσιντ την εφάρμοσαν και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 80' λεπτό του αγώνα που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ


Το είχε η μέρα χτες...ποδοσφαιριστές να ξεβρακώνονται.Μετά τον Ελένιους της Άστον Βίλα που σούταρε με το βρακί,ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός από τα δύο γκολ που έβαλε στην νίκη με 2-1 επί της Οσασούνα μας έδειξε και τον κώλο του...

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑΜΕΙΟ...




Μέτρια μέρα η χτεσινή,στην τριάδα μας χάσαμε τα πολλά γκολ στο Μπίλεφεντ-Λεβερκούζεν,στις ισοπαλίες είχαμε μία στις τρεις και το φάντασμα μας η Μόναχο 1860 το πάλεψε πολύ με την Ντόρτμουντ πήγε το ματς στην παράταση όπου και λύγισε...με πέναλτι.Η κάβα μας λοιπόν μικραίνει επικίνδυνα...και χρειαζόμαστε ανάκαμψη.Σήμερα πιστεύω πολύ στην τριάδα μας και θα την ποντάρω δυνατά.

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ


Η Μπαρτσελόνα κέρδιζε με 4-1 την Σοσιεδάδ στο 81' ο Τάτα Μαρτίνο αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Μέσι με τον Σέρχι Ροπμέρτο. Στον άσσο της Μπαρτσελόνα δεν άρεσε και πολύ η κίνηση του συμπατριώτη και φάνηκε από τον βαρύ τρόπο που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο,μάλιστα πήγε και έκατσε κατευθείαν στον πάγκο χωρίς να δώσει το χέρι στον προπονητή του.Το θέμα ανέδειξαν τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Αργεντινός απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ''Δεν είχα πρόθεση να κάνω την παραμικρή χειρονομία όταν ο Μαρτίνο με αντικατέστησε. Σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει έξω, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε επειδή είναι για το συμφέρον της ομάδας. Αυτό που δεν θα αποδεχτώ είναι πως συγκεκριμένα μίντια λένε ψέματα για καταστάσεις με επίκεντρο εμένα".Tα συμπεράσματα δικά σας...

ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ


Η Τότεναμ διέλυσε την Άστον Βίλα με 0-4 μέσα στο Βίλα Πάρκ παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους 16 του league cup.Η φάση που προκαλεί γέλιο έχει για πρωταγωνιστές τον αμυντικό των ''πετεινών'' Βερτόγκεν που σε μια μονομαχία με τον Ελένιους ,άθελα του κατέβασε τα παντελόνια...ο επιθετικός της Άστον Βίλα πάντως έκανε το σουτ με το βρακί..

TO ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Η Μπαρτσελόνα κέρδισε άνετα στο Καμπ Νου την Σοσιεδάδ με 4-1.Στο 23' λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0 με τα γκολ του Νέυμαρ,Μέσι και Μπούσκετς.Στο 36' λεπτό οι Μπλαουγκράνα εξαφάνισαν την μπάλα μέσα,αλλάζοντας πάσες με κινηματογραφική ταχύτητα χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ PRO


O Σωτήρης Γεωργούντζος από την Καλαμάτα είναι γνωστός για το πάθος που μεταδίδει τους αγώνας της Μαύρης Θύελλας.Ο αγώνας με τον Πανηλειακό πέρυσι είχε αμέτρητα views στο youtube.Τώρα ο Γεωργούντζος περιγράφει αγώνες και στο PRO...


ME 70.000 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Η ΜΟΝΑΧΟ 1860


Koυβάς ο μεγαλοπρεπής χτες,μηδέν στα πέντε στα σημεία που προτείναμε.Ο Άρης πάντως ήταν άτυχος και μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς,δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έχασε δύο καλές ευκαιρίες και είχε και δύο δοκάρια,μετά το 2-0 τα πάντα είχαν τελειώσει.
Το μεσοβδόμαδο κουπόνι είναι γεμάτο με εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία,Ισπανία,Γαλλία και κύπελλα σε όλους τους υπόλοιπους.Για σήμερα κρατάμε μια τριάδα και τρεις ισοπαλίες.
Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας κρύβονται ευκαιρίες αφού πολλές ομάδες θα κατεβάσουν αλλαγές...Μόλις το βράδυ δω ενδεκάδες θα προτείνουμε κάτι είτε με νέο κείμενο,είτε στο facebook...

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

AΓΩΝΑΣ ΠΟΛΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ


Απίστευτες σκηνές μας χάρισαν δύο ομάδες από την Β' κατηγορία της Λιθουανίας.Συγκεκριμένα η Σίλας υποδέχτηκε την Τρακάι με το γήπεδο να είναι γεμάτο νερό και η μπάλα να κάνει τα δικά της...Ο διαιτητής όμως δεν διέκοψε τον αγώνα και μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ


Η Φλαμένγκο αγωνίστηκε χτες το βράδυ εκτός έδρας με την Νάουτικο με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 0-0.O 28 χρόνος αρχηγός των φιλοξενούμενων Ελίας θα μπορούσε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του...αλλά κατάφερε να αστοχήσει από απόσταση αναπνοής και με τον τερματοφύλακα της Ναούτικο εξουδετερωμένο.

Ο ΑΝΡΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ


Ο Τιερί Ανρί στον χτεσινό αγώνα της Νέας Υόρκης με το Ντάλας,είχε μια απίστευτη αντίδραση όταν ο αμυντικός των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για ένα φάουλ που σφύριξε....

KEΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Έτσι μάλιστα,κουβάς αλλά κανονικός όχι για ένα γκολ,για δύο που έλειψαν για να βγει το οβερ  του ΠΑΟΚ.Τα τρία πάντως που είχα στα υπόψη και δεν τα έβαλα στις προτάσεις πέρασαν όλα,Μίλαν οβερ,Ιντερ 2 και Αλόνσο να τερματίσει τριάδα στην Σιγκαπούρη.
H σημερινή μέρα είναι το γλυκό μετά από ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο,από αύριο έχουμε πάλι γεμάτο κουπόνι αφού έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και κύπελλα γεμάτο πάλι το κουπόνι.

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο5

Εδώ είμαστε και πάλι...μετά από γεμάτη εβδομάδα με Ευρωπαϊκά ματς και πολλά ντέρμπι το Σαββατοκύριακο.


Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν πολύ μέτριες εμφανίσεις,ο πρώτος το πλήρωσε με την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος,ενώ ο Δικέφαλος με την φοβερή ενέργεια του Βούκιτς πήρε τους τρεις πόντους.

Ο Στέφενς είδε πως ο Σαλπιγγίδης δεν ήταν σε καλή μέρα και τον άλλαξε στο ημίχρονο με τον Βούκιτς που έχω την εντύπωση πως θα έχει τον ρόλο της αλλαγής πολυτελείας φέτος...κάτι λογικό αφού δύσκολα βγάζει ενενήντα λεπτά.


Ο Μίτσελ έβαλε αριστερό χαφ τον Ντομίνγκες,ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Αργεντινός δεν θα είναι καλός.Ο Εντινγκά και ο Γιαταμπάρε ακόμα προσαρμόζονται...δεν βοήθησαν καθόλου.Ένας Βάις ήταν η μοναδική απειλή για την άμυνα του Παναιτωλικού και τα στημένα βέβαια.Ο Μανωλάς μπορεί να μην έχει μυαλό,αλλά είναι ίσως ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής της superleague.
O Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ''πως δεν δόθηκαν σφυρίγματα στον Ολυμπιακό'' και μας έκανε όλους να δακρύσουμε...

Η μαύρη γάτα που έκανε βόλτες στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη...γκαντέμιασε το ματς και δεν μπήκε ούτε ένα γκολ.


Ο Χολέμπας φορούσε φανέλα με χορηγό ''Πάμε Στοίχημα'' οι υπόλοιποι παίχτες του Ολυμπιακού όμως όχι...αφού ο Μαρινάκης τα έσπασε με τον Μελισσανίδη και έβγαλε την χορηγία,άρα το βραβείο της γκάφας της χρονιάς μάλλον πάει στον φροντιστή της ομάδας.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ


Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης έληξε με νικητή την Ρόμα με σκορ 1-0.Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπαλτσαρέτι στο 63' λεπτό και το πανηγύρισε έξαλλα,μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς...φανταστείτε πόσο πίεση δέχονται οι ποδοσφαιριστές.

Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ


Ο τερματοφύλακας της Άουτο από την Μολδαβία με το όνομα Εβγκένι Χμαρούτς έφαγε ένα γκολ...που προκαλεί απίστευτο γέλιο,μιλάμε ο άνθρωπος μπέρδεψε τα μπούτια του.

ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΗΚΕ ΠΙΤΣΑ


Ο Γκανέζος επιθετικός Ντόμινικ Ουντόρο αγωνίζεται με τα χρώματα της Κολόμπους Κρους του MLS.Στον χτεσινό αγώνα κατά του Σικάγο σκόραρε και το πανηγύρισε αρπάζοντας ένα κομμάτι πίτσα από έναν οπαδό...

KEΡΔΙΖΕΙ Η ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ



Εντάξει έχει καταντήσει πια αστείο...Πως χάσαμε την τριάδα μας?κλασικά για ένα γαμημένο γκολ.Αυτή την φορά ήταν το Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα,οβερ 4,5 το είχαμε 0-4 βγήκε,ο Βαλντέζ έπιασε πέναλτι και είχε ακόμα δύο τεράστιες αποκρούσεις,ο Βαλντέζ ναι καλά ακούσατε που φέτος έχει μεταμορφωθεί σε κέρβερο.
Συνεχίζουμε κανονικά,αν και δεν σας το κρύβω ότι με έχει ρίξει ψυχολογικά...

ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ


Ισόπαλη με 1-1 τελείωσε η σημερινή αναμέτρηση της Ελπίς Βραστάμων με τον Αιγέα Παλλήνης.Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες στην 'Α κατηγορία μας παρουσίασαν  ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα δίκαιο.Ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχαν και το γκολ,πιο ανεβασμένοι στο δεύτεροι οι φιλοξενούμενοι που ισοφάρισαν και έχασαν και την μοναδική ευκαιρία τους στον αγώνα.




Επειδή θα γράψω κάποια πράγματα κάνοντας κριτική στην ομάδα και τον προπονητή,να ξεκαθαρίσω πως γράφω την προσωπική μου γνώμη και μόνο και τίποτα παραπάνω.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΠΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΝΟΛΕ


Η Λίβεπουλ γνώρισε την πρώτη ήττα της χρονιάς και μάλιστα εντός έδρας από την Σαουθάμπτον με 0-1.Μάλιστα το σκορ μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο τερματοφύλακας της Μινολέ δεν είχε κάνει μια απίστευτη τριπλή απόκρουση.

ΤΑ 1Ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Πολύ champions league στα καλύτερα γκολ της εβδομάδας.Και το γκολ του Βάις στην δεκάδα.

ΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ


Με το Αννόβερο θα πάμε σήμερα

Tα γνωστά....το γαμημένο γκολ χτύπησε και πάλι,έξι φορές σε εφτά μέρες.Στο 0-3 σταμάτησε το Φόλενταμ-Χέλμοντ από το 65'...δεν μπήκε άλλο,έτσι πήγαν στράφι οι νίκες της Οσασούνα και Ουέλβα.Θα αρχίσω να πιστεύω πως υπάρχει κατάρα...του ενός γαμημένου γκολ.
Σήμερα οι επιλογές είναι πολύ λίγες...