Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ,ΑΕΤΟΙ, ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


Εδώ είμαστε, πήραμε δύο μέρες ρεπό για να ηρεμήσουμε λίγο και να μπούμε με καθαρό μυαλό στην τελική ευθεία. Για την Κυριακή να πω μόνο ότι η επιλογή με τα πολλά γκολ στο ματς του Άρη αποδείχτηκε καταστροφική... Σήμερα το μενού έχει κύπελλα και πολλές επιλογές. Θα πάμε με τον Δικέφαλο(ΠΑΟΚ), τους Αετούς(Μπενφίκα), τους Κροκόδειλους(Μπούρσασπορ), την βασίλισσα (Ρεάλ) και το πληγωμένο θηρίο(Μπάγερν Μονάχου).




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5: Η Μπάγερν κάπου πρέπει να ξεσπάσει, τριάρα από την Ντόρτμουντ, ήττα από την Άουσμπουργκ, 3-3 με την Χοφενχάιμ και προβληματικές εμφανίσεις με την Μάντσεστερ... νομίζω πως η Καιζερσλάουτερν θα την πληρώσει. Περιμένω πειστική εμφάνιση από τους παίχτες του Γκουαρντιόλα, δύσκολα θα αντισταθούν οι φιλοξενούμενοι που παλεύουν για την άνοδο τους από την δεύτερη κατηγορία.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ 1: Στο πρώτο ματς η Πόρτο κέρδισε με 1-0 και τώρα η Μπενφίκα στο Ντα Λουζ καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Οι αετοί φέτος είναι η καλύτερη ομάδα από την Πόρτο κάτι που φαίνεται και από τους 15 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα. Σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις δύο ήττες και 28 νίκες. Οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους φέτος.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ κατάκτηση ΡΕΑΛ: Τελικός κυπέλλου Ισπανίας, το τρίτο φετινό ελ κλάσικο. Τα δύο στο πρωτάθλημα τα πήρε η Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα της Ρεάλ. Οι Καταλανοί μοιάζουν μπλοκαρισμένοι και χωρίς ιδέες, ο Μέσι είναι σκιά του εαυτού του, ο Μαρτίνο δέχεται πυρά από παντού, Πικέ, Μπαρτά και Πουγιόλ δεν παίζουν... στο κέντρο άμυνας μάλλον ο Μασεράνο με τον Μπουσκέτς, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τρικυμία στην άμυνα θα χαθεί και το κέντρο καθώς ο Μπουσκέτς είναι αυτός που κατευθύνει το παιχνίδι. Η Ρεάλ μπορεί να μην έχει Ρονάλντο αλλά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ο Αντσελότι πήρε το μάθημα του απέναντι στην Ντόρτμουντ θα παρατάξει πιο ορθολογική εντεκάδα και σίγουρα θα είναι πιο εύκολα να αντεπεξέλθει απέναντι στην ξεζουμισμένη Μπάρτσα. Δεν ρισκάρω με το διπλό στην κανονική διάρκεια θα πάω με την κατάκτηση για τους Μαδριλένους ακόμα και στην παράταση.

τριάδα απόδοση 6,21 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ 1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ κατάκτηση ΡΕΑΛ


ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ πρόκριση Μπούρσασπορ: Η Μπούρσασπορ πήρε 2-2 στην Κωνσταντινούπολη στον πρώτο αγώνα και πλέον περιμένει την Γαλατά στο κατάμεστο γήπεδο της για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ο Μαντσίνι στην Γαλατασαράι έχει χάσει την μπάλα... βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο, με το μόνο που τον κρατάει να είναι η αποζημίωση... Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, εκτός έδρας χάνεται με μόλις τρεις νίκες σε 15 ματς στο πρωτάθλημα. Τις τελευταίες έξι φορές που η Μπούρσα υποδέχτηκε τα ''λιοντάρια'' κέρδισε τις 4 και τα άλλα 2 ήρθαν ισόπαλα. Δεν παίζουν οι σημαντικοί Ντρογκμπά και Σεντζού. Η Μπούρσα μπορεί να διαχειριστεί το 2-2 του πρώτου ματς, πρέπει απλά να μην χάσει...


ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Aπόλυτα ισορροπημένο με τις πιθανότητες πρόκρισης για μένα στο 50-50. Θα πάω με τον άσσο καθώς θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, έχει ρυθμό και διψάει περισσότερο για την πρόκριση, 11 χρόνια είναι αυτά... Στον Ολυμπιακό έχουν σβήσει τις μηχανές και είναι δύσκολο να βάλουν ξανά μπρος. Ο ΠΑΟΚ εκτός του Μαντούρο δεν έχει άλλες απουσίες, αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν έχει λύσεις στην επίθεση και στα ακραία χαφ, με τον Σαβιόλα να μην είναι απόλυτα έτοιμος και τον Πέρεζ να μένει εκτός και βέβαια τον Κάμπελ να είναι ντεφορμέ. Ο μόνος κίνδυνος είναι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αν ο Γεωργιάδης βρει τον τρόπο να τον περιορίσει ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση... αρκεί βέβαια να μην παρασυρθεί από την ατμόσφαιρα της εξέδρας, οι παίχτες του πρέπει να είναι ορμητικοί και να έχουν πάθος αλλά πάνω από όλα να είναι συγκεντρωμένοι στο χορτάρι. Δεν αποκλείω 2-1 σκορ και παράταση.

δυάδα απόδοση 6,00 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ πρόκριση Μπούρσασπορ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

τετράδα anytime scorer απόδοση 62,20 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)
ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ(ΡΕΑΛ)
ΜΠΕΡΓΚ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
ΡΟΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑ(ΜΠΕΝΦΙΚΑ)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 450
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 380

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου