Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

H MΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...



Ένα γκολ μας έλειψε χτες για να πληρωθούμε, το 1-1 στο Κότμπους- Σαν Παούλι ήταν το μοιραίο ματς της τριάδα μας με τα όβερ. Μικρό το κακό, συνεχίζουμε και σήμερα Μ. Παρασκευή θα ρίξουμε τον όβολο μας... με χαλαρή διάθεση και πάλι, καθώς έχουμε επικεντρωθεί στο διήμερο με την αυριανή στήλη να είναι... βαρβάτη. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε σήμερα.



ΓΟΥΛΒΣ-ΡΟΔΕΡΑΜ ΟΒΕΡ: H Γουλβς πανηγύρισε την άνοδο στην τσάμπιονσιπ την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα θέλει να το γιορτάσει μπροστά στους οπαδούς της. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κάνει φτερά με τον προπονητή των ''λύκων'' να δηλώνει πως θέλει  την πρώτη θέση και τον τίτλο. Η Ρόδεραμ έχει εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ και δεν έχει κανένα άγχος, οπότε πάει χωρίς φόβο στο ''Μολίνο''. Σε ματς γιορτή με δύο ομάδες χωρίς άγχος πιστεύω πως θα δούμε γκολ.

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΟΒΕΡ: Οι στόχοι και των δύο επιτεύχθηκαν. Η Κρόουλι εξασφάλισε την σωτηρία αφού βρίσκεται στο +9 από την ζώνη και η Λέιτον θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσει την άνοδο. Χωρίς άγχος λοιπόν οι δύο ομάδες θα παίξουν απελευθερωμένα... με το όβερ να προσφέρεται στο 2,15.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνει στην τελική ευθεία... με τους στόχους που διεκδικεί να κρίνονται τις επόμενες 10 μέρες. Την Τρίτη ακολουθεί το πρώτο ματς με την Τσέλσι και το σημερινό ματς απέναντι στην Έλτσε το μόνο που θέλει είναι το καθαρίσει με όσο λιγότερη κούραση. Οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν και δεν πρόκειται να χαριστούν... Ο Σιμεόνε θα κάνει το γνωστό του παιχνίδι, σφιχτά και αντεπιθέσεις. Δεν νομίζω να ξεφύγει.

τριάδα απόδοση 7,95 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΓΟΥΛΒΣ-ΡΟΔΕΡΑΜ ΟΒΕΡ
ΚΡΟΟΥΛΙ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΟΒΕΡ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 540
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 515


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου