Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ, Η ΚΑΛΛΟΝΗ, Ο ΑΛΕΓΚΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΤΡΕΝΟ


Μετά τον κουβά της Πέμπτης, ήρθε η υπέροχη Παρασκευή που ήταν άκρως κερδοφόρα, καθώς βγάλαμε και την τριάδα μας με απόδοση 5,00, αλλά και το μονό αποδεκτό με το over 3,5 στο Άουσμπουργκ-Ντόρτμουντ με απόδοση 2,75.  Μπήκαμε δυνατά λοιπόν στο Σαββατοκύριακο… Αυτή την εβδομάδα  έχουμε την έναρξη της Ιταλίας και της Τουρκίας που ήταν τα μοναδικά πρωταθλήματα που δεν είχαν ξεκινήσει και πλέον κινούμαστε με φουλ ρυθμούς.



χαρακτηριστικό η χιουμοριστική σκιτσογραφία για τις σχέσεις Πίρλο και Αλέγκρι
ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1X: Ο προπονητής των τίτλων Αντόνιο Κόντε αποχώρησε από την Γιουβέντους. Στην θέση του ο Αλέγκρι, με τους οπαδούς της ομάδας να αντιδρούν καθώς στο παρελθόν ο 47χρόνος τεχνικός έχει καταφερθεί με δηλώσεις του εναντίον της Γιουβέντους, ενώ είναι και αυτός που πήρε την απόφαση να αφήσει ελεύθερο από την Μίλαν τον Πίρλο...  Στην πρεμιέρα η «Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου θα παραταχθεί στην έδρα της Κίεβο με απουσίες. Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Πίρλο, Μοράτα είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιορέντε. Η λογική λέει πως θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει ο Αλέγκρι την φιλοσοφία του, το Κίεβο είναι από τις έμπειρες ομάδες στην κατηγορία και μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές.

Aνοιχτούς λογαριασμούς έχουν οι δύο τους
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο ταξιδεύει στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει την Έβερτον με το «Γκούντισον Πάρκ» να είναι από τις πιο αφιλόξενες έδρες για τους «μπλε» του Λονδίνου. Στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί έχει φύγει με σκυμμένο κεφάλι τις 4, ενώ έχει μια ισοπαλία και μια μόλις νίκη. Ο Ντιέγκο Κόστα θα λείψει και τις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξε πως είναι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι της Τσέλσι. Θα ρισκάρουμε στα «ζαχαρωτά» του Μαρτίνεθ και ποντάρουμε και στο γκολ από τον Λουκάκου… ως απάντηση στον Μουρίνιο που δεν τον  «πίστεψε» ποτέ.

κατάμεστο όπως και στο φιλικό με την Ουντινέζε το γήπεδο της Καλλονής

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  1:  Η ομάδα της Μυτιλήνης μετά την περσινή ταλαιπωρία που αγωνίστηκε όλη την χρονιά ουσιαστικά εκτός έδρας, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στο νησί αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, οι παίκτες του Ματζουράκη έδειξαν καλή εικόνα στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική. Μπορεί να υπάρχει η απουσία του Καμαρά, αλλά αντισταθμίζεται από τις επιστροφές του Χουάνμα, Πιπίνη και Ναβάρο. Ο Εργοτέλης έδειξε φανερά ανέτοιμος την πρώτη αγωνιστική στην ήττα του στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να δέσει ως σύνολο καθώς έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Σε φοβερή κατάσταση η Οντ
ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤ 2 : Η Οντ τρέχει ένα φοβερό σερί στο πρωτάθλημα με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες και κυνηγάει την πρωτοπόρο Μόλντε. Η έδρα της Σάρπσμποργκ που προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη δεν φοβίζει το «τρένο» της Οντ και θα τιμήσουμε το διπλό.

Δυάδα
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  1             1,90
ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤ 2   1,85

Δυάδα
ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΟVER 3,5  2,62
TΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ 1           2,05

Μονό αποδεκτό
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1          3,35

Μονό αποδεκτό
ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1Χ (Δ)         2,60

Anytime scorer

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ  Λουκάκου      3,10


*Την στήλη του tsatala μπορείτε να την βρείτε καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου