Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...


Κουβαδάκι πήγαμε χτες Δευτέρα...
 Στο σημερινό πρόγραμμα εκτός από τα πέντε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει και ο δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ο οποίος παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις.


ΑΠΟΕΛ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1 :  Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στην Δανία, με το τελικό 1-1 πάντως να αδικεί την Άαλμποργκ. Οι Δανοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ψάξουν το γκολ στην σημερινή ρεβάνς, καθώς θα χρειαστούν τουλάχιστον ένα για να προκριθούν. Οι Κύπριοι στο ΓΣΠ είναι δυνατοί και έχουν γνωρίσει μόλις δύο ήττες σε 11ματς στην διοργάνωση. Θα στηρίξουμε τον άσο για τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες, αν και περιμέναμε λίγο μεγαλύτερη απόδοση.
ΠΟΡΤΟ-ΛΙΛ ΟVER: Στο πρώτο ματς στην Γαλλία, η Πόρτο χωρίς να είναι καλύτερη πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 και πλέον δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να αγωνιστεί επιθετικά και να πετύχει γκολ στην Πορτογαλία, κάτι που είναι αντίθετο στην φιλοσοφία της ως ομάδα, άλλωστε μέχρι στιγμής σε έξι επίσημα ματς έχει φέρει μόνο under. Αυτό που θα κυνηγήσουμε είναι το over που προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις, δεν έχει νόημα για την Λιλ να αγωνιστεί αμυντικά, πρέπει να κυνηγήσει τα γκολ και την πρόκριση.
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ X2: Οι «αλεπούδες» επέστρεψαν στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα στα δύο πρώτα ματς έδειξαν θετικά στοιχεία, ειδικότερα στο 2-2 με την Έβερτον, ενώ το Σάββατο πάλεψαν στο Στάμφορντ Μπριτζ, απέναντι στην Τσέλσι αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-0. Το Λιγκ Καπ δύσκολα θα μπει σε προτεραιότητα για την ομάδα του Πίρσον. Η Σριούσμπερι ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά στην Λιγκ 2 και θα τα δώσει όλα για μια καλή πορεία στο Λιγκ Καπ.
ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER 3,5 : Η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ ξεκίνησε με δύο γκέλες την χρονιά, που προμηνύεται δύσκολη καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να περάσει την φιλοσοφία του ο Ολλανδός στην ομάδα. Απέναντι στους Ντονς θα πάμε με τα πολλά γκολ καθώς ίσως το Λιγκ Καπ είναι η ευκαιρία της για κάποιο τίτλο την φετινή χρονιά.

Δυάδα
ΑΠΟΕΛ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1  1,80
ΠΟΡΤΟ-ΛΙΛ OVER            2,15

Mονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ Χ2              3,00

Δυάδα
ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER 3,5     2,20
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ GOAL-GOAL                               1,83


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου