Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE


Το over στην Βουλγαρία δεν βγήκε ποτέ, καθώς δεν μπήκε γρήγορα το ένα γκολ που περιμέναμε για να ανοίξει ο ρυθμός. Αντίθετα στο Μπιλμπάο-Νάπολι τα πολλά γκολ ήρθαν εύκολα, ενώ ούτε η Πόρτσμουθ έκανε την έκπληξη απέναντι στην Στόουκ... Στην σούμα λοιπόν είχαμε κουβά
 Στο Γιουρόπα Λιγκ σήμερα μπορεί να υπάρχουν πολλά ματς αλλά οι επιλογές που προκύπτουν είναι ελάχιστες. Πάμε να τις δούμε:



ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ-ΛΥΩΝ OVER:  Η Λυών δέχτηκε την ψυχρολουσία στο πρώτο ματς, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (72’ και 80’) και πλέον η πρόκριση για την γαλλική ομάδα έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Η Άστρα δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο την αντίπαλο της και πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Ζερλάν. Στην σημερινή ρεβάνς η Λυών για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσει πετυχαίνοντας τουλάχιστον με δύο γκολ, οπότε αναμένεται να παίξει επιθετικά, η Άστρα θα βρει χώρους και απέναντι στην προβληματική άμυνα των Γάλλων μπορεί να σκοράρει. Το over μοιάζει αρκετά πιθανό, άλλωστε και οι δύο στα τρία ματς που έχουν δώσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ έχουν φέρει over.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟVER:  Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 με την ρωσική ομάδα να έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Μόσχας. Ο Απόλλων έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και την Κυριακή γνώρισε εντός έδρας ήττα σοκ με 5-2 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Λοκομοτίβ προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Κρασνοντάρ με 2-1. Οι έξι από τις επτά αναμετρήσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν goal-goal. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΟΚ-ΖΙΜΠΡΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς στην Μολδαβία με 1-0 δυσκολεύοντας το έργο της πρόκρισης πλέον ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος»  και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε δυσκοίλιος στο γκολ. Η Ζίμπρου είναι μια σφιχτή ομάδα με ελάχιστες επιθετικές αρετές, θα ταμπουρωθεί στην άμυνα, αλλά δεν νομίζω να αντέξει . Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ με πιθανό σκορ μάλιστα το 2-0.

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΠΛΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Το Τορίνο  στο πρώτο ματς στην Κροατία δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Σπλιτ και το τελικό 0-0 άφησε ανοιχτή την πρόκριση ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Περιμένουμε την Τορίνο να καθαρίζει την πρόκριση χωρίς να φορτσάρει καθώς ακολουθεί  το ματς με την Ίντερ στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο. Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα απόδοση 4,10
ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ-ΛΥΩΝ OVER    
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟVER       

Δυάδα απόδοση 4,10
ΤΟΡΙΝΟ-ΣΠΛΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ               

ΠΑΟΚ-ΖΙΜΠΡΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ         

ακριβές σκορ απόδοση 5,50
ΠΑΟΚ-ΖΙΜΠΡΟΥ 2-0   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου