Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΝΥΤΙΜΕ SCORER


Η Βραζιλία ήταν αυτή που μας έσωσε χτες, με την δυάδα μας με το διπλό της Κρουζέιρο και το over της Σάο Πάολο με την Σάντος να μας πληρώνει, σε μια γενική κακή μέρα. Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.




BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER: Η ομάδα  του Ντιέγκο Σιμεόνε την Παρασκευή το βράδυ σήκωσε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ισπανίας και έδειξε να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή χρονιά. Ο Αργεντινός τεχνικός κάλυψε όλα τα κενά που προέκυψαν στις μεταγραφές (Κουρτουά, Φιλίπε Λούις, Ντιέγκο Κόστα) με μαεστρικό τρόπο (Μάντζουκιτς, Γκριενσμάν, Σικέιρα, Ομπλάκ). Η Ράγιο Βαγιεκάνο παίζει επιθετικά, αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα, πέρυσι είχε την χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα με 80 γκολ παθητικό. Ο προπονητής της Ράγιο Πάκο Χάμεθ  έχει την δικιά του φιλοσοφία και η Ατλέτικο θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα. Το over βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση και θα το προτιμήσουμε. Δεύτερη επιλογή το γκολ από τον Μάντζουκιτς με τον Κροάτη να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ GOAL-GOAL: Ο τελικός τους Σούπερ Καπ Τουρκίας διεξάγεται στο ουδέτερο γήπεδο της Ακισασπόρ. Η Γαλατασαράι έχει πλέον στον πάγκο της τον Ιταλό τεχνικό Τζέζαρε Πραντέλι. Δεν κινήθηκε ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι λόγω της απειλής του Finacial Fair Play της Uefa. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε  ξεκινάει την χρονιά και πάλι χωρίς υποχρεώσεις στην Ευρώπη λόγω της τιμωρίας της. Πήρε μόνο τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο, στα φιλικά είχε μέτρια εικόνα, δεχόταν εύκολα γκολ. Θα πάμε με το να σκοράρουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και την δεύτερη πέρυσι Λίβερπουλ. Και οι δύο ξεκίνησαν νικηφόρα την χρονιά, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν με τις εμφανίσεις τους. Δύσκολο σε προγνωστικά, η μοναδική μας επιλογή θα είναι να σκοράρει ο Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός της Σίτι ανανέωσε πριν λίγες μέρες το συμβόλαιο και με ανεβασμένη ψυχολογία μπορεί να βρει δίχτυα.




Δυάδα
BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER                               1,80       
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ GOAL-GOAL     1,83

Δυάδα anytime scorer
BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ             1,95

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΖΕΚΟ     2,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου