Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΖΕΝΙΤ


Ένας μεγάλος πανικός έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την μεγαλύτερη μεταγραφή πάντως την έκανε η Ζενίτ...




«Ο Μπαρτ Σίμπσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ.
 Η Ζενίτ και η 20th Century Fox ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Μπαρτ Σίμπσον. Η τελευταία προσθήκη της ομάδας μας έχει φτάσει ήδη στην Αγία Πετρούπολη, πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Παράλληλα το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με το υπόλοιπο σύνολο.
Ο Βαρθολομαίος Τζο Τζο (Μπαρτ) Σίμπσον έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση το 1987 και γι' αυτό αποφάσισε να πάρει το νούμερο 87.
Ο ποδοσφαιριστής έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Πούλκοβο και πήγε στα γραφεία του συλλόγου για να συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή, Μαξίμ Μιτροφάνοβ. Ο Μπαρτ πέρασε τα ιατρικά, πήγε στο Πετρόφσκι, τη νέα «Zenit Arena» και στην συνέχεια έφυγε για το Άντελνι Παρκ.
 Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας καλωσόρισε αμέσως το νέο ποδοσφαιριστή του και τον προσκάλεσε να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Όλοι πήραν αμέσως τον Μπαρτ και τον καλωσόρισαν με τη σειρά τους.
Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στο επίσημο κανάλι μας.
Η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των μασκότ πρόκειται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της στο Πετρόφσκι μαζί με το λιοντάρι μας.

Η Ζενίτ καλωσορίζει τον Μπαρτ Σίμπσον στην Αγία Πετρούπολη και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου