Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ


O ΠΑΟΚ μας διέψευσε, ήταν σοβαρός στο Αγρίνιο και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό, στέλνοντας μας στον κουβά.
Το σημερινό πρόγραμμα είναι γεμάτο καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπής, ενώ στην Αγλλία υπάρχει ο θεσμός του Λιγκ Καπ που προσφέρεται για ποντάρισμα σε αουτσάιντερ καθώς συχνά υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.


ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2: O Bενγκέρ παραδοσιακά στο Λιγκ Καπ χρησιμοποιεί ρεζέρβες καθώς δεν δίνει προτεραιότητα στον θεσμό. Η Σαουθάμπτον ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το διπλό στο 4,20 θα το τιμήσουμε.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1:  Tα «ζαχαρωτά» έχουν πρόγραμμα βουνό, καθώς αγωνίζονται και στους ομίλους του Γιορούπα Λιγκ. Ο Μαρτίνεζ αναμένεται να κάνει γερό rotation στην ενδεκάδα και η Σουόνσι που ψάχνει ευκαιρίες για διάκριση και θα κατέβει με καλή ενδεκάδα. Ο άσος στο 2,20 είναι μια δίκαιη τιμή.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2: Στην Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να χτυπάνε οι καμπάνες… με τις κακές εμφανίσεις και τα απίστευτα κενά που παρουσιάζει στην άμυνα . Ο Ρότζερς έχει να αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς και αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετές ρεζέρβες. Η Μίντλεσμπρο διανύει καλό φεγγάρι, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Τσάμπιονσιπ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην βαθμολογία.  Ο Καράνκα είναι ένας αρκετά εξελίξιμος τεχνικός και αρκετά φιλόδοξος. Το διπλό αγγίζει το 7,00 και θα ρίξουμε μια τουφεκιά.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΣΑΛΚΕ 1: Το Σάββατο το απόγευμα είδα όλη την αναμέτρηση της Σάλκε με την Άϊντραχτ που έληξε 2-2. Σε καμία περίπτωση η Σάλκε δεν έπεισε με την απόδοση της και ήταν τυχερή που πήρε έστω και τον ένα πόντο. Ένα σωρό απουσίες, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Ντράξλερ, Φαρφάν, Γκορέτσκα, Σαντάνα… η Βέρντερ είναι ανταγωνιστική και πάμε με τον άσο που πληρώνει αρκετά καλά.

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2      4,20

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2

Δυάδα
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΣΑΛΚΕ 1         2,87

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1      2,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου