Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...


Η έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ μας βάζει πλέον για τα καλά σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει λοιπόν για να μας χαρίσει έντονες ποδοσφαιρικές βραδιές. Αυτές οι βραδιές πάντα συνδυάζονται με πίτσα, μπύρα, καλή παρέα και φυσικά… στοίχημα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι κρατάμε από τα ματς της πρώτης ημέρας.


Σκοράρει ο Μάντζουκιτς στο Γ.Καραϊσκάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2: Η Ατλέτικο είναι πανέτοιμη πήρε το σκάλπ της Ρεάλ το Σάββατο, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έστησε το ρόστερ από την αρχή και η άμυνα του δεν σου γεμίζει το μάτι… Το διπλό θα κρατήσουμε και για σκόρερ τον Μάντζουκιτς.


Θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει ο Πογκμπά

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΛΜΕ 2-3 ΓΚΟΛ: Τα 2-3 γκολ στην λογική του σκορ 2-0 ή 3-0, ενώ για σκόρερ ο Πόγκμπά που θα πάρει πρωτοβουλίες λόγω των απουσιών των Βιδάλ και Πίρλο.


Αναμένεται το ξέσπασμα της Ρεάλ

ΡΕΑΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1 ΚΑΙ ΟVER 3,5: Το χαστούκι από την Ατλέτικο αναμένεται να βγάλει «τσατίλα» στην «βασίλισσα» και τα σπασμένα θα τα πληρώσει η Βασιλεία που επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς ηττήθηκε από την Γκρασχόπερς με 3-1. Τα πολλά γκολ σε συνδυασμό με την νίκη της Ρεάλ στο 2,00.

Με ενθουσιασμό οι Βούλγαροι στο Άνφιλντ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ G/G: Αντιστοιχηματικό ζευγάρι, με το ζόρι κρατάμε το goal/goal καθώς οι Βούλγαροι έχουν ενθουσιασμό και επιθετικές αρετές.


Σε καλύτερη κατάσταση η Λεβερκούζεν από την Μονακό

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G: Το διπλό θέλαμε να κρατήσουμε αλλά περιμέναμε μεγαλύτερες αποδόσεις και όχι τόσο φαβορί την Λεβερκούζεν. Η Μονακό παραπαίει και ο Ζαρντίμ είναι ένα βήμα πριν την απόλυση, περιμένουμε την αντίδραση της. Η Λεβερκούζεν έχει τα θεματακιά της στην άμυνα, οπότε θα πάμε με το goal-goal.


Ισορροπία δυνάμεων στο Ντα Λουζ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ Χ: Μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο, όπως φυσικά και όμιλος (Μονακό, Λεβερκούζεν οι άλλες δύο) με τις τέσσερις ομάδες να έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Η Ζενίτ πετάει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα όμως έχει την έδρα. Θα πάμε με την ισοπαλία και για σκοράκι το 1-1.


Πέρυσι έφυγαν με το διπλό... γιατί όχι και φέτος;

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Το διπλό για την ομάδα του Βενγκέρ πληρώνει σχεδόν 4,00 και υπάρχει αξία στο ποντάρισμα του. Η Ντόρτμουντ έχει αρκετές απουσίες με αυτές των Χούμελς και Ρόις να είναι τεράστιο πλήγμα. Η Άρσεναλ βρίσκει τα πατήματα της, έχει τον Αλέξις Σάντσες σε εξαιρετική κατάσταση και θα ρισκάρουμε με το διπλό. Μια πιο συνετή επιλογή  το goal/goal, ενώ για σκόρερ ο Χιλιανός Σάντσες πληρώνει καλά.


Mόνιμος σκόρερ της Γαλατά ο Μπουράκ Γιλμάζ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1: Οι δυο τους είναι τα αουτσάιντερ του ομίλου, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης θέλουν το απόλυτο στις μεταξύ τους μάχες… Θα στηρίξουμε την έδρα της Γαλατασαράι που με τον Ιταλό Τσέζαρε Πραντέλι στο πάγκο της δείχνει σοβαρή πλέον, βέβαια δεν είναι ακόμα έτοιμη. Η Άντερλεχτ είναι πρωτοπόρος στο Βέλγιο καθώς μέχρις στιγμής δεν της έχουν στοιχίσει οι απώλειες που είχε το καλοκαίρι, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κλασική επιλογή για σκόρερ  ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Πάμε τώρα στο δύσκολο κομμάτι της διαλογής…

Δυάδα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1 ΚΑΙ ΟVER 3,5           2,00
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2   1,95

Δυάδα ρίσκου
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2          3,75
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ Χ       3,40

Ακριβές σκορ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ 1-1    6,00

Σύστημα 3-4 Anytime Scorer
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ       2,40
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ  ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ          3,10
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΜΠΟΥΡΑΚ ΓΙΛΜΑΖ  2,50
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΛΜΕ   ΠΟΓΚΜΠΑ         2,62


Μη ξεχάσετε τα συνοδευτικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου