Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ





Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα, πολλές επιλογές χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα των επιλογών, για να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο, μετά το κακό τριήμερο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σκοράρει η τυπάρα Τζίμι Ντουρμάζ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ OVER 3,5: Με ανεβασμένη ψυχολογία και οι δύο, ο Ολυμπιακός μετά την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο και η Βέροια με τις τρεις νίκες που την έχουν φέρει μόνη στην κορυφή. Αναμένεται να γίνει ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ. Ο Ντουρμάζ των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να αγωνιστεί βασικός και είναι καλή επιλογή για σκόρερ.


η περίεργη φανέλα της Μόναχο 1860

ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ OVER: Πρώτη νίκη για την Μόναχο 1860 και μάλιστα στην καυτή έδρα της Σαν Πάουλι. Τα αμυντικά προβλήματα πάντως δεν έλειψαν και πάλι. Από την άλλη η Ίνγκοσταλντ  έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση  στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αήττητη και μετράει τρεις σερί νίκες. Το over προσφέρεται σε αποδόσεις πάνω από 2,00.



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2:  Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει μέτρια την χρονιά, καθώς στο πρωτάθλημα μετράει τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ προέρχεται και από την ήττα στο Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς με την Άστον Βίλα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση είναι δύσκολο, όμως περιμένω από την Άρσεναλ να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό ενώ και η πορεία που έχουν κάνει οι «χωριάτες» δεν είναι φυσιολογική… θα πάμε με το διπλό.



ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER : Παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και οι δύο. Επιθετικά έχουν βρει ρυθμό και βρίσκουν δίχτυα με ευκολία. Παιχνίδι με ρυθμό λοιπόν, αρκετές φάσεις και πιθανόν και αρκετά γκολ. Για σκόρερ ο Μπόνι της Σουόνσι.



ΣΑΛΚΕ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1 και OVER : Η Σάλκε προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο με την Τσέλσι, από όπου απέσπασε και την ισοπαλία. Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Αϊντραχτ είναι η ευκαιρία της να κάνει και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τα πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων δίνουν αξία και στο over καθώς δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Σκόρερ είναι καλή επιλογή ο Μποάτενγκ.


επτά γκολ σε έξι αγωνιστικές πέτυχε ο Καμαρά της Ερέμπρο

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ 2: Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Φάλκενμπεργκ, παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Ερέμπρο είναι φορμαρισμένη έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς με την μοναδική ήττα να είναι από την πρωτοπόρο Μάλμε. Το διπλό σε εξαιρετικές αποδόσεις. Για σκόρερ θα επιλέξουμε τον Καμαρά των φιλοξενούμενων που έχει πετύχει επτά γκολ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ OVER 3,5                               2,00
ΣΑΛΚΕ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1 και OVER     2,40

Δυάδα
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ             1,85
ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ OVER       2,05

Δυάδα
ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ  2   2,87
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  ΟVER              2,00

Σύστημα 2-3-4 Anytime Scorer
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ (ΝΤΟΥΡΜΑΖ )         2,87
ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ (ΚΑΜΑΡΑ)   3,20
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΡΕΝ (ZINIAK)    2,00

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (ΜΠΟΝΙ)          2,62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου