Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΧΑΒΟΣ


Βερόνα και η δυάδα με τα πολλά γκολ σε Λέστερ-Γιουνάιτεντ και Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν μας πλήρωσαν μια χαρά... ένα γκολ στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και ένα στο Λίλεστρομ-Οντ μας έλειψαν για να κάνουμε το απόλυτο. 
Σήμερα Δευτέρα υπάρχουν 20 αναμετρήσεις στο κουπόνι, εμάς θα μας απασχολήσουν μόλις δύο…


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1: Ο ΠΑΟΚ δείχνει φορμαρισμένος, αυτήν την περίοδο, μετράει στα τελευταία τέσσερα ματς τέσσερις νίκες με απολογισμό γκολ 17-1. Η έξοδος στο Αγρίνιο όμως κρύβει παγίδες, ο Μάκης Χάβος έχει φτιάξει ένα σύνολο γεμάτο συνοχή και ομοιογένεια. Ξέρει να κλείνει τους χώρους και να μην αφήνει τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες, είδαμε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πως οι Αγρινιώτες μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Ο δικέφαλος δεν έχει τόσες λύσεις για να μπορέσει να διαχειριστεί την κούραση από τα δύο ματς της εβδομάδας. Θα πάμε ρίσκο στον άσο που προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το 1Χ.


MΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2: Μετά την νίκη της στην Ουκρανία την Πέμπτη επί της Μέταλιστ η ομάδα της Τραπεζούντας πήρε ψυχολογία, ήρθε η ώρα να κάνει και την πρώτη της νίκη και στο Τουρκικό πρωτάθλημα μετά τις δύο ισοπαλίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Βόσνιος τεχνικός Χαλίλχοτζιτς θα έχει στην διάθεση και τον Καρντόσο. Και η παράδοση είναι υπέρ της Τραμπζονσπόρ με πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις με γηπεδούχο την Μπουγιουκσεχίρ.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1                               3,40

Μονό αποδεκτό
MΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2   2,62

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1Χ (Δ)     1,70

MΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2   2,62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου