Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ... CHAMPIONS LEAGUE



Κουβάς ήταν η λέξη που συνόδευε την χτεσινή μέρα, κουβάς λόγω Ατλέτικο... Αυτό που δεν περιμέναμε στην αναμέτρηση ήταν η τόση κακή εμφάνιση της ομάδας του Σιμεόνε, ειδικά στην άμυνα που συνήθως μασάει σίδερα, δέχτηκαν πάρα πολύ ευκολα τρία γκολ, η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν όπως την περιμέναμε με πολλά κενά. Στα υπόλοιπα, μας απογοήτευσε η τόσο κακή εμφάνιση της Άρσεναλ.

Τσάμπιονς Λίγκ πράξη δεύτερη σήμερα και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον πέφτει πάλι εκεί. Το ζευγάρι που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι το Μπάγερν Μονάχου –Μάντσεστερ Σίτι.


Eπιστρέφει με φόρα στο Champions League η Ρόμα

ΡΟΜΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Η Ρόμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης απέναντι Μπάγερν και Σίτι θέλει το απόλυτο των βαθμών στα δύο ματς με τους Ρώσους. Βαριά κορμιά στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ… από την Ρόμα λείπει ο πιο αξιόπιστος αμυντικός της ο Καστάν, θα πάμε με το οver.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΑΧΤΑΡ G/G : Φαβορί δίνονται οι Βάσκοι της Μπιλμπάο, αλλά το ματς κρύβει παγίδες. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν ενθουσιασμό, να έχουν δυνατή έδρα με τον κόσμο να τους δίνει ώθηση, όμως έχουν το μειονέκτημα της απειρίας. Αντίθετα η Σαχτάρ μπορεί να ταλαιπωρείται από τα γνωστά προβλήματα λόγω των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, αλλά δεν παύει να έχει εξαιρετική ποιότητα από την μέση και μπροστά με τους Βραζιλιάνους που έχει στο ρόστερ. Το να σκοράρουν και οι δύο θα είναι η επιλογή μας.


 ΑΓΙΑΞ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Με προβλήματα και οι δύο στα εγχώρια πρωταθλήματα καθώς έχουν ξεκινήσει μέτρια την χρονιά τους. Περιμένουμε από τους παίχτες της Παρί ειδικότερα να βγάλουν την ποιότητα τους, πολλά προβλήματα ο Άγιαξ αμυντικά. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

Θα βρει χώρους ο Τουρέ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Χ2: Ας κερδίσει και 5-0 η Μπάγερν η αξία υπάρχει στην κόντρα της και αν θέλει κάποιος να ποντάρει κάτι στην αναμέτρηση η μόνη του επιλογή είναι το Χ2. Καλή επιλογή και το να σκοράρει και ο Γιάγια Τουρέ που θα βρει χώρους στον αποδυναμωμένο άξονα των Βαυαρών.

Αντέχει ο Δώνης στο Καμπ Νου

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΠΟΕΛ UNDER 3,5: Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Το να μπουν λιγότερα από τέσσερα γκολ πληρώνει γύρω στο 2,10 και ίσως είναι μια καλή επιλογή. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν λόγο να φορτσάρουν ιδιαίτερα, ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς απέναντι σε Λεβάντε και Μάλαγα μέσα σε τρεις  μέρες, ενώ ο Δώνης θα προσπαθήσει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους χώρους.

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ G/G: Το μοναδικό ελάττωμα της Τσέλσι μέχρι στιγμής είναι κάποια κενά στην άμυνα. Η Σάλκε επίσης έχει προβληματική αμυντική γραμμή και προέρχεται από την ήττα με 4-1 από την Γκλάντμπαχ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ UNDER: Μόνο τα λίγα γκολ θα μπορούσαμε να κρατήσουμε… αλλά και αυτό πληρώνει λίγο όποτε το αφήνουμε στην ησυχία του.

ΠΟΡΤΟ- ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε έξι επίσημα ματς η Πόρτο έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ δείχνοντας σταθερότητα στην άμυνα. Η Μπάτε είναι σφιχτή δύσκολα θα σκοράρει, όπως δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ τα 2-3 γκολ θα κρατήσουμε.

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER     2,00
AΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΑΧΤΑΡ G/G        1,80

Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ G/G          2,10
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 2-3 ΓΚΟΛ    2,00

Αnytime scorer

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ  4,33


ΥΓ. Μπορείτε να βρείτε την στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου