Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ EUROPA LEAGUE MAΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...


To Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχτηκε κουβαδιάρικο... για την στήλη μας, μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήρθαν η Πόρτο που διέλυσε την Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ Μπιλμπάο και Σαχτάρ έμειναν στο 0-0..
 Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, 12 όμιλοι, 24 ματς και πολλές επιλογές προκύπτουν. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1: Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό η Γκλάντμπαχ σιγά-σιγά, το Σάββατο διέλυσε με 4-1 την Σάλκε παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τα «πουλάρια» στο Μπορούσια Παρκ πάντα παίρνουν ρυθμό από τον κόσμο τους και παίζουν επιθετικά. Η Βιγιαρεάλ έχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Ο άσος στο 2,40 θα τιμηθεί.

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 1: Ο «δικέφαλος» πλέον έχει την εμπειρία να καθαρίζει ματς με αντιπάλους της δυναμικότητας της Ντινάμο. Έχει βρει ρυθμό, το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς στο πρωτάθλημα ήταν τιμωρημένη η Τούμπα. Ο άσος στο 1,70 είναι μια δίκαιη απόδοση.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2:  Σκαδιναβικό ντέρμπι, μπορεί οι Δανοί να είναι πιο έμπειρη ομάδα όμως τα δύο τελευταία χρόνια είναι σε κάμψη, πέρυσι έχασε τον τίτλο. Ενώ και φέτος ξεκίνησε χάλια την χρονιά βρίσκεται στην έβδομη θέση. Από την άλλη η Ελσίνκι τα κατάφερε επιτέλους να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα βρίσκεται εύκολα στην κορυφή. Ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών με τον Αννάν (Ρόζενμποργκ, Σάλκε), Μπανσέ (Μάιντζ,Αούσμπουργκ). Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες για να πληρώνει το διπλό 6,50. Θα το ρισκάρουμε με την πρωταθλήτρια Φιλανδίας.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2: Πολλά προβλήματα στην Μέταλιστ (οικονομικά, αποχωρήσεις παικτών, εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία) και δίνει τα παιχνίδια της 1020 χλμ μακριά από την έδρα της. Η τουρκική ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά με παίκτες σαν Καρντόσο, Γιαταμπάρε. Το διπλό δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ γύρω στο 3,00.

ΡΙΟ ΑΒΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Χ: Σφιχτά παίζει η Ρίο Άβε, πρώτη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ντιναμό θα μείνει ευχαριστημένη και με την ισοπαλία στην Πορτογαλία.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΡΙΕΚΑ 2:  Επτά ματς χωρίς νίκη η Σταντάρ Λιέγης, προέρχεται από την βαριά ήττα με 3-5 από την Οστάνδη με τους οπαδούς να γιουχάρουν άγρια την ομάδα τους. Η Ρίεκα είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα με αρκετό ταλέντο και άγνοια κινδύνου. Θα πάμε με το διπλό στο 3,75.

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1        2,37
ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 1           1,70

Μονό αποδεκτό
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2   6,50

Σύστημα 2-3
ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2  3,00
ΡΙΟ ΑΒΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Χ      3,40
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΡΙΕΚΑ 2             3,75

Τριάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER            1,85
ΛΕΓΚΙΑ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1         1,66

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟVER       1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου