Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ME TΟ BΛΕΜΜΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...



Μετά το χτεσινό ρεπό, επιστρέφουμε σήμερα στον… αγώνα και μάλιστα στα υψηλά στρώματα με Τσάμπιονς Λιγκ. Τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεν τις πολυσυμπαθούμε, οπότε θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα οκτώ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 



Σκοράρει ο Μουνιαϊν
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2: Οι Βάσκοι ταξιδεύουν στην Λευκορωσία με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς αγνοούν την νίκη στα τελευταία πέντε ματς που έχουν δώσει για όλες τις διοργανώσεις. Η εικόνα της ΜΠΑΤΕ απέναντι στην Πόρτο την πρώτη αγωνιστική ήταν απογοητευτική με το τελικό 6-0 να την κολακεύει… Μπορεί η Μπιλμπάο να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά αν είναι σοβαρή μπορεί να φύγει με  τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας, ενώ και η «σαΐτα» που ονομάζεται Ίκερ Μουνιαϊν μπορεί να ταλαιπωρήσει την… άμυνα των γηπεδούχων.

ΣΑΧΤΑΡ-ΠΟΡΤΟ G/G: Πήραν αυτό που ήθελαν την πρώτη αγωνιστική, η Σαχτάρ την ισοπαλία στην έδρα της Μπιλμπάο και η Πόρτο μια εύκολη νίκη επί της ΜΠΑΤΕ. Πλέον έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης και μεταξύ τους αναμέτρηση γυροφέρνει στην ισοπαλία. Εκτός από την μοιρασιά στους βαθμούς, αρκετά πιθανό είναι και το goal-goal καθώς και οι δύο επιθετικά έχουν παίκτες με ποιότητα. Για σκόρερ θα επιλέξουμε τον βασικό σέντερ φορ των γηπεδούχων Λουίζ Αντριάνο.

Αφεντικό στην πατρίδα του ο Ζοζέ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΤΣΕΛΣΙ 2: Ο Μουρίνιο μετά την «γκέλα» της πρεμιέρας με την Σάλκε δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα του να έχει και άλλη απώλεια βαθμών. Η Τσέλσι είναι φορμαρισμένη, έχει καλύτερο ρόστερ από την Σπόρτινγκ και ο Μουρίνιο ξέρει καλά τα λημέρια στην πατρίδα του… Το διπλό έστω και σε αυτές τις αποδόσεις θα μπει στις επιλογές μας.Για σκόρερ θα πάμε με τον Αζάρ που προς το παρών μοιράζει περισσότερο ασίστ, ίσως ήρθε η ώρα του να σκοράρει.

ΣΑΛΚΕ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ ΟVER 3,5: Βρήκε ρυθμό η Σάλκε, μετά το διπλό στην έδρα της Βέρντερ ακολούθησε η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί της Ντόρτμουντ. Η Μάριμπορ μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από την συμμετοχή της στους ομίλους, αγωνίζεται χωρίς άγχος. Αναμένεται το ματς να έχει ρυθμό και γκολ καθώς οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις.Ο Ντράξλερ επιστρέφει μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών και αποτελεί καλή επιλογή το να σκοράρει

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ: Οι δύο τους δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Παρί δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η απουσίες των Τιάγκο Σίλβα και Ιμπραϊμοβιτς την έχουν επηρεάσει και έχει μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσιάζει αλλά είναι ουσιαστική στο ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα επτά επίσημα ματς που έχει δώσει. Η ισοπαλία θεωρητικά αφήνει και τις δύο ικανοποιημένες.

Τριάδα
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΤΣΕΛΣΙ 2             1,72
ΣΑΧΤΑΡ-ΠΟΡΤΟ G/G       1,83
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2        1,83

Μονό αποδεκτό
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ     3,70

Σύστημα 3-4 Αnytime Scorer
ΣΑΧΤΑΡ ΛΟΥΙΖ ΑΝΤΡΙΑΝΟ           3,40
ΤΣΕΛΣΙ ΑΖΑΡ      3,00
ΣΑΛΚΕ ΝΤΡΑΞΛΕΡ            2,50
ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΜΟΥΝΙΑΪΝ                3,50

Σύστημα 2-3 Σκοράκια
ΣΑΧΤΑΡ-ΠΟΡΤΟ 1-1        6,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1  6,50

ΣΑΛΚΕ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 3-1  11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου