Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ME ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ



Δεν θέλω να επικαλούμαι την δικαιολογία της ατυχίας... αλλά τις τελευταίες μέρες έχουμε μπόλικη. Το Μόναχο 1860-Ίνγκοσταλντ ήταν 1-1 από το 19' και όμως δεν βγήκε ποτέ over για να πληρωθούμε, η Σάλκε έπαιζε με 9 παίκτες... πως να έρθει άσος; Παίζαμε over στο Σουόνσι -Σαουθάμπτον στο 27' είχαμε αποβολή για τους γηπεδούχους και μάλιστα την κόκκινη την πήρε ο Μπόνι που τον είχαμε επιλέξει για anytime scorer. Eυτυχώς στους σκόρερ πιάσαμε τους Ζινιάκ και τον Καμαρά της Ερέμπρο και έτσι μειώσαμε λίγο την χασούρα.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η σημερινή μέρα για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αρκέτα ματς στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτό βέβαια που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Στοιχηματικά ξεχωρίσαμε έξι σημεία και ένα διπλό σε μεγάλη απόδοση για την Βερόνα.



ΤΟΡΙΝΟ-ΒΕΡΟΝΑ 2: Η Βερόνα ξεκίνησε καλά την χρονιά, καθώς μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Αταλάντα πήρε την νίκη απέναντι στην Παλέρμο. H τριάδα των Ελλήνων (Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μόρας) ξεκινούν στην αρχική ενδεκάδα. Η Τορίνο στο ξεκίνημα της χρονιάς δείχνει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, καθώς οι απώλειες των Τσέρτσι και Ιμόμπιλε που πέτυχαν πέρυσι 13 και 22 γκολ αντίστοιχα είναι δύσκολο να αναπληρωθούν. Σε δύο ματς στο πρωτάθλημα δεν πέτυχε γκολ, άλλα ούτε και στο ματς της Πέμπτης με την Μπριζ στο Βέλγιο όπου έμεινε στο 0-0. To διπλό για τον Λούκα Τόνι και την παρέα του επί της κουρασμένης και χωρίς ιδέες Τορίνο πληρώνει αρκετά καλά και θα το τιμήσουμε.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Σπουδαίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα είναι και οι διεκδικήτριες του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πελεγκρίνι έχει μείνει ήδη πέντε βαθμούς πίσω από τον Μουρίνιο και θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να πλησιάσει. Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά, όμως στο εντός έδρας 1-1 με την Σάλκε προβλημάτισε καθώς έδειξε να έχει κενά στην άμυνα. Ο Πορτογάλος συνήθως στα ντέρμπι παίζει με τακτική και παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει... κάτι μου λέει όμως ότι στο σημερινό ματς θα δούμε πολλά γκολ και ματς με ρυθμό, μου έχει καρφωθεί μάλιστα και το 2-2 για σκορ.


ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΓΙΑΞ 2: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας με μεγάλο μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για αυτό και οι αποδόσεις δίνουν ως αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους. Αγωνιστικά η Φέγενορντ παραπαίει κάτι λογικό μετά την αφαίμαξη που υπέστη το ρόστερ της το καλοκαίρι. Έχει  μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές, έχοντας γνωρίσει ήδη δύο εντός έδρας ήττες από Βίλεμ και Ουτρέχτη. Την Πέμπτη γνώρισε νέα ήττα στην Σεβίλλη με 2-0 για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Άγιαξ έδειξε το καλό του πρόσωπο στο ματς με την Παρί και έχει την ποιότητα να φύγει με την νίκη από το Ρότερνταμ.


ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER 3,5: Ακόμα και η κακή επιθετικά ΚΠΡ δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ. Οι "αλεπούδες'' της Λέστερ είναι εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, έχει βγάλει εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα έχοντας παίξει με Έβερτον, Τσέλσι, Άρσεναλ και Στόουκ εκτός, έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς. Περιμένουμε όμως και από την επίθεση του Φαν Χαάλ να πετάει φωτιές, οπότε τα πολλά γκολ είναι μια καλή επιλογή.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5: Στην προϊστορία του ζευγαριού σε 35 ματς τα 27 ήταν over και τα 15 και over 3,5, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ επίσης στα τελευταία εννιά μετράμε έξι over 3,5, ενώ όλα ήταν και over. Έχοντας στο μυαλό μας και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν και οι δύο τα πολλά γκολ προκύπτουν εύκολα ως επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΡΙΝΟ-ΒΕΡΟΝΑ 2         4,00


Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER 1,80
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΓΙΑΞ 2      2,75

Ακριβές σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ  2-2     13,00

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5          2,25
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ OVER 3,5              2,62

Δυάδα
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΟΝΤ ΟVER                1,80

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ 1      1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου