Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

TEΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ...........



Η Σαουθάμπτον ήταν το λουκουμάκι μας χτες, έβγαλε το διπλό στο "Εmirates", η Μίντλεσμπρο το πάλεψε... ενώ η μοναδική που μας πλήγωσε ήταν η Βέρντερ που δέχτηκε τρία γκολ από την Σάλκε. Το πρόσημο ήταν θετικό σε γενικές γραμμές πάντως.
Σήμερα το κουπόνι θυμίζει Σάββατο με αρκετά ματς στο πρόγραμμα, βέβαια σε γενικές γραμμές δεν προκύπτουν αρκετά σημεία… Θα ρισκάρουμε σε δύο εκπλήξεις στο Λιγκ Καπ σε Σκωτία και Αγγλία, ενώ μια δυαδούλα από την Σουηδία θα μπει στο παιχνίδι μας.


Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός της Σέλτικ
ΣΕΛΤΙΚ-ΧΑΡΤΣ 2:  Θα κάνουμε την τρέλα μας… η Σέλτικ παραπατάει μέχρις στιγμής, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Μάδεργουελ και μετράει ήδη τρεις απώλειες. Ο Νορβηγός προπονητής της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα αμφισβητείται έντονα και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες γκρίνιες, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι κάκιστο. Η Χάρτς μπορεί να έχει υποβιβαστεί, όμως δείχνει πανέτοιμη να επιστρέψει άμεσα. Η αναμέτρηση είναι για το Λιγκ Καπ και το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις που αγγίζουν το 11,00. Αξίζει να ποντάρουμε λίγα ευρώ…

Σκοράρει ο επιθετικός της Μάλμε, Μάρκους Ρόζενμπεργκ
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΜΑΛΜΕ 2: Τρία ματς χωρίς νίκη έμεινε η πρωτοπόρος Μάλμε. Το ματς απέναντι στην Χάλμσταντ προσφέρεται για επιστροφή στις νίκες. Οι γηπεδούχοι δέχονται πάρα πολύ εύκολα γκολ (40 γκολ παθητικό, τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα). Η Μάλμε έχει εξαιρετική παράδοσης απέναντι στην Χάλμσταντ, καθώς μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της εκεί. Ο Ρόζενμπεργκ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρει δίχτυα.


ΕΡΕΜΠΡΟ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER: Οι δύο τους  είναι πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Έρεμπρο μετράει πέντε σερί νίκες ενώ η Γκέτεμποργκ είναι επτά ματς αήττητη και κυνηγάει την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η γηπεδούχος μετράει πέντε over  στα τελευταία έξι και η Γκέτεμποργκ μετράει οκτώ over στα τελευταία δώδεκα. Το over θα κρατήσουμε.

Διψάει για διάκριση η Νότιγχαμ 
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2: Η πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ Νότιγχαμ, τρέχει σερί χωρίς ήττα σε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βαριά φανέλα και θέλουν να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ, τέτοια ματς σαν το σημερινό τους ανεβάζουν την ψυχολογία. Θα υπάρχει μεγάλη δίψα στην Νότιγχαμ για κάτι καλό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η Τότεναμ ακόμα ψάχνεται, ειδικά επιθετικά δείχνει να μην μπορεί να ξεμπουκώσει, την Κυριακή στην εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Μπρόμ, είχε μόλις ένα σουτ προς την εστία. Ο Ποκετίνο λογικά θα δώσε ανάσες σε αρκετούς βασικούς του. Υπάρχει αξία στο διπλό, καθώς η Νότιγχμαμ έχει ψυχολογία και θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση.

Μονό αποδεκτό
ΣΕΛΤΙΚ-ΧΑΡΤΣ 2                11,00

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2                                5,25

Δυάδα
XAΛΜΣΤΑΝΤ-ΜΑΛΜΕ 2                                1,95
ΕΡΕΜΠΡΟ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER                                1,80

Δυάδα Anytime Scorer
XAΛΜΣΤΑΝΤ-ΜΑΛΜΕ  ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ  2,10

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΡΟΥΖΕ         2,10

* Την στήλη του tsatala μπορείτε να την βρείτε καθημερινά στην εφημερίδα "Arena Press''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου