Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Ο ΤΕΡΙΜ


Προκριματικά του Εuro 2016 στην Γαλλία, πράξη δεύτερη σήμερα με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής τριών ομίλων (1ος ,2ος , 8ος). Σε αυτά τα εννιά ματς θα επικεντρωθούμε.


ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER: H Bόσνιοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εντός έδρας από την Κύπρο, ξεκινώντας με τον αριστερό την προσπάθεια τους για  πρόκριση. Η Ουαλία κέρδισε έστω και δύσκολα την Ανδόρα με 2-1 χάρης σε δύο γκολ του Μπέιλ το δεύτερο στο 81’. Και οι δύο έχουν τα θεματάκια τους στην άμυνα. Η Βοσνία κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ από τους Κύπριους που είχαν να σκοράρουν δέκα ματς, ενώ ταξίδεψαν στο Ουαλία με σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή (Σπάχιτς -Λεβερκούζεν, Μπίτσακσιτς-Χόφενχαϊμ και Κολάσινατς-Σάλκε). Η Ουαλία κατάφερε να δεχτεί γκολ από την Ανδόρα… Προβληματικές άμυνες, ποιότητα στην επίθεση(Τζέκο από την μία, Μπέιλ από την άλλη) το over θα είναι η επιλογή μας.

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ 1: Από ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες. Η Τουρκία γνώρισε βαριά ήττα στην Ισλανδία με 3-0, ενώ η Τσεχία πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Ολλανδίας με γκολ στις καθυστερήσεις. Στην Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι παίρνουν δύναμη με το κατάμεστο «Σουκρού Σαράτσογλου», ο Φατίχ Τερίμ ξέρει να οδηγεί το καράβι στα δύσκολα και θα βρει τον τρόπο να επαναφέρει στις νίκες την ομάδα του. Η Τσεχία δεν αποτελεί φόβητρο, πήρε μια τυχερή νίκη επί της Ολλανδίας και είναι αφελής στην άμυνα. Θα στηρίξουμε τον άσο για τους γείτονες.

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ιταλία με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο πλέον θα έχει ως πρώτο μέλημα το μηδέν στην άμυνα. Μετρ στις επαγγελματικές νίκες οι Ιταλοί, το Αζερμπαϊτζάν δύσκολα θα σκοράρει. Το 2-0 και 3-0 είναι τα πιθανά σκορ που έχουμε στο μυαλό μας.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ G/G: Βαλκανικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες  να έχουν ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις τους. Οι γείτονες μας κέρδισαν με 2-1 στο Αζερμπαϊτζάν ενώ οι Κροάτες δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στην Μάλτα (2-0). Οι Βούλγαροι δέχονται εύκολα, στα έξι τελευταία μετράει πέντε goal-goal, oι Κροάτες έχουν ποιότητα επιθετικά. Το goal-goal θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ 1           2,30
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER  2,15

Δυάδα
ΙΤΑΛΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ            2,25
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ G/G           2,10

Ακριβές σκορ
ΙΤΑΛΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ               3-0          6,00

Ακριβές σκορ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 1-1             6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου