Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ

Το επιθετικό δίδυμο της Σενεγάλης Μπα και Σισέ

Ξεμπερδέψαμε με τα προκριματικά του Εuro της Γαλλίας και πλέον σιγά-σιγά θα επικεντρωθούμε στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα μας κρατήσουν συντροφιά τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ματς που κρύβουν πολλές ιδιαιτερότητες και σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν σοβαρού πονταρίσματος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες ευκαιρίες στις αποδόσεις, ενώ θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και το Κόπα Σουνταμερικάνα και το κύπελλο Βραζιλίας. Όπως είπαμε όμως σε χαλαρούς ρυθμούς.


ΤΥΝΗΣΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΟVER: Bρίσκονται στην κορυφή του ομίλου έχοντας από επτά βαθμούς, την Παρασκευή στο μεταξύ τους στο Ντακάρ (0-0) η Σενεγάλη ήταν καλύτερη έχασε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η Αίγυπτος ακολουθεί ένα βήμα πίσω και δεν μπορούν να νοιώθουν εξασφαλισμένες. Δύσκολα  θα μείνουν για δεύτερο σερί ματς στο μηδέν, ειδικά η Σενεγάλη επιθετικά έχει ποιότητα με τους Μπα(Μπεσίκτας) και Σισέ (Νιουκάστλ). Το οver προσφέρεται στο εξαιρετικό 2,60 και υπάρχει ξεκάθαρα αξία και θα το τιμήσουμε.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦANTΟΣΤΟΥ-Λ.Δ. ΚΟΓΚΟ ΟVER: Αμφίρροπο ματς το Σάββατο στην Κινσάσα, με τους Ιβοριανούς να παίρνουν την νίκη με 2-1 χάρη στο γκολ του Μπονί στο 83’. Η παρέα του Γιάγια Τουρέ δεν μπορεί να επαναπαυτεί θέλει και σήμερα την νίκη καθώς η βαριά ήττα από το Καμερούν (4-1) την δεύτερη αγωνιστική της έχει προσθέσει πίεση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την εντός έδρας ήττα για να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της πρόκρισης θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Αμπιτζάν. Η άμυνα της Ακτής δεν φημίζεται για την σταθερότητα της, αλλά επιθετικά θα βρουν χώρους καθώς το Κογκό θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι του. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΓΚΑΜΠΟΝ ΟVER: Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να χάσουν την πρόκριση στον τρίτο όμιλο, με αντιπάλους το Λεσόθο και την Αγκόλα. Το Γκαμπόν βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς ενώ ακολουθεί η ακολουθεί η Μπουρκίνα Φάσο με 6. Το Σάββατο με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ το Γκαμπόν έφτασε στην νίκη με 2-0. Από την στιγμή που είναι σχετικά άνετες αξίζει μια τουφεκιά στο over που προσφέρεται στο 2,70, έχουν επιθετικά όπλα και οι δύο.

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ OVER: Η Σάο Πάολο έχει προβάδισμα πρόκρισης στους «8» μετά την νίκη στο πρώτο ματς με 1-0. Η ομάδα της Χιλής παίζει αρκετά επιθετικά έτσι και αλλιώς, για να κυνηγήσει την πρόκριση θέλει την νίκη, η άμυνα της όμως δέχεται εύκολα γκολ. Χαρακτηριστικά στα 10 ματς του πρωταθλήματος που έχει δώσει έχουν μπει 32 γκολ. Αναμένεται να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με γκολ.

Δυάδα
ΤΥΝΗΣΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΟVER           2,60
ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΓΚΑΜΠΟΝ ΟVER      2,70

Δυάδα
ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ OVER              2,15

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦANTΟΣΤΟΥ-Λ.Δ. ΚΟΓΚΟ ΟVER             1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου