Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΝΤΩΝΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ



Επιστρέφει σήμερα η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Αναμφίβολα η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτής της Ρώμης, με την Ρόμα να υποδέχεται την Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε στοιχηματικά από τα οκτώ ματς.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ G/G: Οι Ολλανδοί πήραν δύο ισοπαλίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν και ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Σήμερα απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη θα έχει δύσκολο έργο. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ, μπορεί στην Πριμέρα η ομάδα του Λούις Ενρίκε να μην έχει δεχτεί ακόμα γκολ, αλλά ακόμα και η Εϊμπάρ το Σάββατο έχασε σπουδαίες ευκαιρίες απέναντι στην άμυνα της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτω από τα δοκάρια κάθεται ο Τερ Στέγκεν και όχι ο βασικός Μπράβο, ενώ είναι πιθανό ο Λούις Ενρίκε να ξεκουράσει βασικούς καθώς το Σάββατο ακολουθεί η Ρεαλ. Το γκολ-γκολ πληρώνει 2,50 και αξίζει πονταρίσματος.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 ΚΑΙ ΟVER : Χωρίς τον κόσμο της λόγω τιμωρίας η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πελεγκρίνι γνωρίζει πολύ καλά πως μετά την εντός έδρα ισοπαλία με την Ρόμα, στα δύο ματς με τους Ρώσους οι έξι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Η νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ δεν ήρθε τόσο εύκολα όπως δείχνει το σκορ, η άμυνα της Σίτι έχει τα προβλήματα της και η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα δεν κλείνεται στην άμυνα αλλά παίζει ανοιχτά. Ο συνδυασμός της νίκης για την αγγλική ομάδα αλλά και του οver πληρώνει 2,30 και είναι η επιλογή μας. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Αγουέρο το Σάββατο, πιθανό να σκοράρει και σήμερα.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER: Η Μπάτε παίζει επιθετικά και δείχνει άγνοια κινδύνου μέχρις στιγμής, δέχτηκε έξι γκολ από την Πόρτο όμως κέρδισε με 2-1 στην Λευκορωσία την Μπιλμπάο. Η Σαχτάρ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο θέλει την νίκη σήμερα για να πάρει το πάνω χέρι. Ματς με ρυθμό και γκολ περιμένουμε, το οver πληρώνει 2,25. Για σκόρερ ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ των Ουκρανών είναι μια καλή επιλογή.

TΣΕΛΣΙ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1 KAI UNDER 3,5: Η Τσέλσι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην νίκη απέναντι στους Σλοβένους. Θα πάμε με τα λίγα γκολ καθώς ακολουθεί για τους «μπλε» το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα λείψει ο Ντιέγκο Κόστα.

ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G : Δύσκολο σε προγνωστικά το ματς της Ρώμης και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας βρει ρυθμό επιθετικά. Ασφαλής επιλογή το γκολ-γκολ. Ο Λεβαντόφσκι ξεκουράστηκε το Σάββατο και μπορεί να βρει δίχτυα.

ΣΑΛΚΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1: Θετικό ντεμπούτο Ντι Ματέο στο πάγκο της Σάλκε με το 2-0 επί της Χέρτα το Σάββατο. Δίκαιο φαβορί οι Γερμανοί απέναντι στην Σπόρτινγκ να προσφέρεται στο 1,90 που είναι εξαιρετική απόδοση.

Δυάδα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 ΚΑΙ ΟVER                   2,30
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ G/G                                 2,50

Δυάδα
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΣΑΧΤΑΡ ΟVER                  2,25
ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G                    1,66

Τριάδα Αnytime Scorer
ΑΝΤΡΙΑΝΟ (ΣΑΧΤΑΡ)     3,00
 ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ (  ΜΠΑΓΕΡΝ )               2,20
 ΑΓΟΥΕΡΟ ( ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)   1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου