Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


Τη βραδιά και η χτεσινή, χορτάσαμε γκολ και θέαμα.... Το καλύτερο ήταν αυτό συνδυάστηκε και με ταμεία. Βγάλαμε δυάδα, βγάλαμε τριάδα με τους anytime scorer και χάσαμε το απόλυτο από το μούφα πέναλτι που πήρε η ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα.
Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λικγ, πράξη δεύτερη σήμερα και πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις.


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER: Mε πολλά προβλήματα τραυματισμών ταξίδεψε η Άρσεναλ στο Βέλγιο, με τον Βενγκέρ να παρατάσσει άμυνα ανάγκης και τον τρίτο τερματοφύλακα Μαρτίνες βασικό. Η Άντερχλετ έχει στόχο την τρίτη θέση, παίζει επιθετικά χωρίς άγχος και δεν κλείνεται. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με ρυθμό γκολ.

ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΛΜΕ 2-3 ΓΚΟΛ: Εύκολα ή δύσκολα οι «ροχιμπλάνκος» θα πάρουν την νίκη απέναντι στην Μάλμε αυτό που θα ψάξουμε είναι το εύρος του σκορ. Θωρούμε ότι δεν θα σκοράρουν οι Σουηδοί οπότε θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά την μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σνάιντερ με υπέροχα σουτ έξω από την περιοχή. Η Ντόρτμουντ συνέχισε την φθίνουσα πορεία της γνωρίζοντας την ήττα από τηκ Κολωνία με 2-1, μένοντας με μόλις δύο νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα. Ελαχιστοποιήθηκαν τα προβλήματα για τον Κλοπ καθώς επέστρεψαν οι Ρόις, Μικιτιριάν, Γκουντογάν και Ντουρμ. Κατάμεστο αναμένεται το «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα», θα έχει ρυθμό το ματς και λογικά αρκετά γκολ, καθώς οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην άμυνα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΖΕΝΙΤ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ: Η Λεβερκούζεν δεν πατάει καλά… κατάφερε να μην κερδίσει στην Στουτγκάρδη παρότι ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-0. Για ακόμη μια φορά πλήρωσε τα τεράστια αμυντικά κενά που έχει. Η Ζενίτ είναι 16 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και έχει δοντάκια μεσοεπιθετικά με τους ταχύτατους Χουλκ και Σατόφ να είναι ιδανικοί για παιχνίδι στην κόντρα. Το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις, από κοντά και το over που είναι επίσης πιθανό.

MONAKO-MΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Μπενφίκα μετά τις δύο ήττες που έκανε τις δύο πρώτες αγωνιστικές παίζει το τελευταίο της χαρτί στην σημερινή αναμέτρηση με την Μονακό. Η Μονακό παίζει αμυντικά με πρωταρχικό στόχο να μην δεχτεί και μπροστά τα περιμένει όλα από τον Μπερμπάτοφ που είναι όμως αμφίβολος. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5: Μηχανή των γκολ η Ρεάλ, έχει σκοράρει 32 γκολ στα τελευταία επτά, η άμυνα της όμως αν πιεστεί κάνει εύκολα το λάθος. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Λίβερπουλ που θα παίξει επιθετικά καθώς μετά την ήττα από την Βασιλεία έχει δυσκολέψει το θέμα της πρόκρισης. Το «Άνφιλντ» προσφέρεται για μεγάλα ματς, πολλά γκολ περιμένουμε, οver 3,5 αρχικά στο 2,50 και με τόλμη στο οver 6,5 στο 19,00.

Δυάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5 2,50
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER      1,80

Τριάδα
MONAKO-MΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ               1,95
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ         1,80
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER        1,66

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΖΕΝΙΤ 2  4,50

Μονό αποδεκτό

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 6,5 19,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου