Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΕΧΕΙ ''ΨΩΜΑΚΙ''



 

Η ελληνική δυαδούλα μας με το γκολ-γκολ του ΠΑΟΚ και τον άσο του Παναιτωλικού έκανε δουλίτσα χτες και μας πλήρωσε. Η βόμβα από την Βερόνα δεν έσκασε... καθώς δέχτηκε έξι γκολ από την Νάπολι,αλλά μέχρι το 67' το σκορ ήταν 2-2. Αν και Δευτέρα σήμερα έχει «ψωμάκι» σήμερα το πρόγραμμα...


ΣΙΡΙΟΥΣ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 2: Με νίκη η Σούντσβαλ εξασφαλίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Σίριους είναι τελείως αδιάφορη και δεν κυνηγάει τίποτα στο πρωτάθλημα. Θα μιλάμε για αυτοκτονία της Σούντβαλ αν δεν πάρει την νίκη που την ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

XEΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER 3,5: Η Γκέτεμποργκ θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας καθώς ΑΪΚ και Έλφσμποργκ καραδοκούν πίσω της. Η Χέλσινγμκποργκ σφυρίζει αδιάφορα στην μέση της βαθμολογίας και αγωνίζεται χωρίς άγχος, τα τελευταία πέντε εντός μετράει όλα ήταν over 3,5. Eπιθετικά για την νίκη η Γκέτεμποργκ, δεν θα χαριστούν οι γηπεδούχοι τα πολλά γκολ θα κυνηγήσουμε.

NOΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 2: Η πρωταθλήτρια Δανίας Άαλμποργκ έχει ξεκινήσει τραγικά την χρονιά, με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα αγνοώντας την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Την Πέμπτη πάντως πήρε μεγάλη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ με 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση μετά από καιρό. Η Νόρτζελαντ φιγουράρει στην δεύτερη θέση όμως έχει αρκετά κενά στην άμυνα της και δέχεται εύκολα γκολ. Το 3,40 που βρίσκουμε το διπλό για την Άαλμποργκ είναι μεγάλο και αξίζει πονταρίσματος.

ΞΑΝΘΗ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Χ/1 : Στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα η Νίκη Βόλου πήρε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί του Πανθρακικού, σκόρερ ο Ροτζέριο. Αντίθετα η Ξάνθη στο ντεμπούτο του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της γνώρισε την ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά με 1-0. Πάντως η εμφάνιση των «ακριτών» ήταν καλή και αδικούνται από το αποτέλεσμα. Η νίκη στο σημερινό είναι ματς είναι μονόδρομος και δύσκολα οι Βολιώτες θα αντισταθούν. Το 1,60 πάντως στον άσο είναι μικρό και θα ρισκάρουμε με το Χ ημίχρονο-1 τελικό, μπορούν να κρατήσουν για 45 λεπτά οι παίκτες της νίκης.

ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ Χ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ εντός έδρας είναι δυνατή και ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Η Λάρισα δεν θα έχει στην διάθεση της τον  επιθετικό Περίκο που έμεινε εκτός λόγω υψηλού πυρετού. Ο Ισπανός είναι τεράστια απώλεια για την ΑΕΛ καθώς έχει πετύχει τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Με την ισοπαλία θα πάμε που είναι αρκετή πιθανή.

NANΣΙ-ΧΑΒΡΗ Χ: Πάνω-κάτω ισοδύναμες ομάδες, ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση. Τέσσερις ισοπαλίες σε έξι ματς εντός η Νανσί, πέντε ματς χωρίς ήττα για την Χάβρη. Πιθανόν να τα βρουν στην μέση.

Σύστημα 2-3
NANΣΙ-ΧΑΒΡΗ Χ                               3,00
ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ Χ                             3,15
NOΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 2      3,40

Μονό αποδεκτό
ΞΑΝΘΗ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Χ/1             4,00

Σουηδική δυάδα
ΣΙΡΙΟΥΣ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 2   1,72
XEΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER 3,5        2,37

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στα περίπτερα με την Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου