Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ


Εβδομάδα της διοργάνωσης του κυπέλλου αυτή που διανύουμε, βέβαια υπάρχουν και εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία και Βέλγιο. Μάλιστα από το Καμπιονάτο προκύπτουν τα περισσότερα σημεία.


ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Η Γκλάνμπαχ κόντραρε στα ίσια την Μπάγερν την Κυριακή με το τελικό 0-0 ίσως να την αδικεί, καθώς ο Νόιερ έκανε τουλάχιστον τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Η Άϊντραχτ πλήρωσε για ακόμη μια φορά τα αμυντικά της κενά και έχασε με 5-4 από την Στουτγκάρδη. Η Γκλάντμπαχ βγάζει υγεία, η Άϊντραχτ έχει απουσίες και τρώει γκολ πάρα πολύ εύκολα. Το διπλό στο 2,40 είναι επιλογή.


KOΡΤΡΑΪΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2: Τρία ματς χωρίς νίκη για την πρωταθλήτρια Άντερλεχτ και μάλιστα την Κυριακή ήττα από την Σταντάρ είναι πολλά. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη η Άντερλεχτ.

ΛΟΚΕΡΕΝ-ΣΑΡΛΕΟΥΑ OVER: Επτά σερί γκολ-γκολ η Λόκερεν με τα πέντε μάλιστα να είναι οver 3,5. H Σαρλελουά κέρδισε εύκολα την Οστάνδη και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς, καθώς είχε προηγηθεί και το εκτός έδρας 2-2 στην έδρα της Γάνδης. Τα πολλά γκολ είναι επιλογή.

INTEΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Τρελή πορεία για την Σαμπντόρια, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο κράτησε στο 0-0 την Ρόμα. Η Ίντερ έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, πήρε δύσκολη την Κυριακή με πέναλτι γκολ του Ικάρντι στην έδρα της Τσεζένα. Ο Ματζάρι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ήδη ακούγονται ονόματα για να τον αντικαταστήσουν. Ποντάρουμε στο 4,33 για τους φιλοξενούμενους και έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας…

KAΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ ΟVER:  Έφυγε με το εντυπωσιακό 4-0 από την έδρα της Έμπολι παίζοντας για πρώτη φορά φέτος όπως θέλει ο προπονητής της Ζέμαν, δηλαδή φουλ επίθεση. Η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα την Κυριακή και θέλει την νίκη στην έδρα της Κάλιαρι για να επανέρθει στις επιτυχίες. Επιθετικά παρατάσσει την ομάδα του ο Ινζάγκι. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ.

TOΡΙΝΟ-ΠΑΡΜΑ 1: Σε τραγική κατάσταση η Πάρμα, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, έχοντας μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς. Ο Ντονατόνι βρίσκεται υπό ατμών και δύσκολα θα παραμείνει στην θέση του. Η Τορίνο δεν βρίσκεται στα επίπεδα της περσινής χρονιάς αλλά τουλάχιστον βγάζει σοβαρότητα.  Ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει ο Ντοναντόνι.

KΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΣΑΝΤΟΣ G/G: Πρώτος ημιτελικός με την πρωτοπόρο Κρουζέιρο να υποδέχεται την Σάντος που έχει ως μοναδικό στόχο πλέον την κατάκτηση του κυπέλλου. Επιθετικά παίζει στο Μινεϊράο η Κρουζέιρο, έχει δοντάκια επιθετικά η Σάντος με τον Ρομπίνιο. Το γκολ-γκολ το βρίσκουμε στο 2,05.

Δυάδα Βέλγιο
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΣΑΡΛΕΟΥΑ OVER        1,80
KOΡΤΡΑΪΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2              1,83

Δυάδα Ιταλία
TOΡΙΝΟ-ΠΑΡΜΑ 1           1,90
KAΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ ΟVER  1,75

Μονό αποδεκτό
INTEΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2  4,33

Δυάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2     2,40
KΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΣΑΝΤΟΣ G/G    2,00

* Μπορείτε να βρείτε καθημερινά την στήλη του Τsatala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου