Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ EL CLASICO




Μούσκεμα τα κάναμε χτες με την Βέρντερ Βρέμης να είναι ξεκάθαρα λάθος επιλογή. Σήμερα στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το τεράστιο ντέρμπι στην Ισπανία ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, αυτό είναι το ματς που επισκιάζει τα πάντα. Με τα γκολ θα παίξουμε αλλά θα ρισκάρουμε και με δύο μεγάλα σημεία.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΧΑΛ OVER 3,5: Άμυνα χωνί, ψυχολογία μηδέν και ανάγκη για νίκη με γκολ και ξέσπασμα για τον Ρότζερς και τους παίκτες του. Η Χαλ επιθετικά πετάει φωτιές, δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα ματς φέτος στην Πρέμιερ Λικγ, αμυντικά δέχεται εύκολα γκολ. Το over 3,5 πληρώνει 2,50 και αξίζει πονταρίσματος.


ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5: Έρχονται με φόρα και οι δύο, πετάει φωτιές η Ρεάλ οκτώ νίκες σερί έχοντας πετύχει 35 γκολ. Στην Μπαρτσελόνα κάνει ντεμπούτο ο Σουάρες και ίσως ο Λούις Ενρίκε επιλέξει για την επίθεση του την τριάδα Μέσι, Νέιμαρ και Σουάρες. Το ματς έχει όλες τις προϋποθέσεις να μας χαρίσει ένα φεστιβάλ γκολ. Το over 3,5 προσφέρεται στο 2,20, για την νίκη δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους Μαδριλένους.




NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ OVER 3,5: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ φοράει το καλά της… πέρασε σαν σίφουνας από την Τουρκία με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γαλατασαράι. Στο πρωτάθλημα αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές με τρεις ήττες σερί. Δύσκολα οι παίκτες του Κλοπ θα κάνουν και πάλι κακή εμφάνιση, ποντάρουμε σε ξέσπασμα, άλλωστε ο Ρόις έδειξε σε μεγάλα κέφια την Τετάρτη και μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους.

XEΡΤΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ OVER: Το over πληρώνει πάνω από 2,00 και υπάρχει ξεκάθαρα αξία. Η Χέρτα έχει δεχτεί 16 γκολ αλλά επιθετικά άρχισε να ρολάρει, το Αμβούργο σκόραρε στα τελευταία τρία. Ο Καλού βρίσκει δίχτυα συχνά για τους Βερολινέζους.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1:  Η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και βγάζει υγεία στο παιχνίδι της. Είναι μετρ στο να περιμένει και να χτυπάει στην κόντρα. Η Μάντσεστερ Σίτι έπαθε μεγάλο κάζο στην Ρωσία, καθώς δεν κλείδωσε το ματς όταν μπορούσε και στο τέλος την πάτησε για ακόμη φορά έδειξε κενά στην άμυνα. Στην Πρεμιέρ  Λιγκ τα πάντα γίνονται το 6,50 για τους Λονδρέζους είναι πρόκληση…Για σκόρερ καλή επιλογή ο Ένερ Βαλέντσια, με τον επιθετικό από τον Ισημερινό να προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην Πρέμιερ Λιγκ και να δείχνει το ταλέντο του.

XAKEN-ΓΚΕΦΛΕ 2: Η Χάκεν πλέον δεν έχει στόχους μετά τις δύο ήττες σερί, αντίθετα η Γκέφλε καίγεται καθώς βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Σφύριξε λήξη στους γηπεδούχους στην πρίζα η Γκέφλε, πληρώνει 6,50 το διπλό και θα το στηρίξουμε.

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1              6,50

Μονό αποδεκτό
XAKEN-ΓΚΕΦΛΕ 2             6,00


Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5               2,20
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΧΑΛ OVER 3,5           2,50


Δυάδα
XEΡΤΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ OVER             2,00
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ OVER 3,5     2,00

Τριάδα anytime Scorer
XEΡΤΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ           ΚΑΛΟΥ 2,75
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΣΙΑ                              3,30
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  ΡΟΪΣ              1,85


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου