Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE THN ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ


Δυσκοίλια η βραδιά χτες δεν είχε καμία σχέση με την χτεσινή, ούτε σε θέαμα, ούτε σε ταμεία. Το ότι δεν βγήκε το οver 3,5 στο Λίβερπουλ για να πληρωθούμε αγγίζει τα όρια της γελοιότητας ειδικά να δείτε τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα στο κουπόνι έχουμε Γιουρόπα Λιγκ και 23 ματς.


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1: Θα στηρίξουμε τον άσο για την τουρκική ομάδα που κάθε εβδομάδα που περνάει θα παρουσιάζεται καλύτερη. Το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά και ο Βόσνιος τεχνικός Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς βρίσκει την χημεία με τους παίκτες του. Την Κυριακή πήρε την πρώτη της νίκης στο τουρκικό πρωτάθλημα απέναντι στην Μερσίν με τον Καρντόσο να βρίσκει δίχτυα. Η Λόκερεν είναι συμπαθητική ομάδα αλλά εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει στην Τραπεζούντα. Θα επιλέξουμε και για σκόρερ και τον Καρντόσο.

ΛΙΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ Χ: Σε κακό φεγγάρι η Λιλ που μετράει δύο ήττες σερί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ μετράει δύο ισοπαλίες με Βόλφσμπουργκ εκτός και Κρασνοντάρ. Η Έβερτον από την άλλη το Σάββατο κέρδισε εύκολα την Άστον Βίλα με 3-0, βελτιώνοντας έτσι κάπως την βαθμολογική της θέση. Στο Γιουρόπα μετά την εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί της Βόλφσμπουργκ με 4-1, πήρε την ισοπαλία στην Ρωσία από την Κρασνοντάρ. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία, βολεύει την Έβερτον και δεν θα κακοπέσει και στην Λιλ.

AAΛΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Ν/G: Δυσκολεύεται στο γκολ η Άαλμποργκ, σφιχτή αμυντική λειτουργία από τους Ουκρανούς. Το να μη σκοράρει η μία από τις δύο είναι μια καλή επιλογή.

ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1Χ: Μισή ήρθε η Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη (Ρόσι, Μπαμπακάρ, Γκόμεζ, Φερνάντεζ, Πιζάρο, Χοακίν, πιθανόν στο πάγκο ο Κουαρδάδο) καθώς έχει το μυαλό της στο κυριακάτικο ματς με την Μίλαν. Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα μπορεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

INΤΕΡ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ UNDER: Οι «στεφανούα» παίζουν αμυντικά και τα ματς της κρίνονται στο γκολ. Η Ίντερ έχει το δύο στα δύο τις δύο πρώτες αγωνιστικές και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση και θα επικεντρωθεί στο Καμπιονάτο που έχει μείνει στην δέκατη θέση. Το under θα είναι η επιλογή μας.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΝΑΠΟΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Μπενίτεθ θα κάνει εκτεταμένο rotation στην εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ελβετία. Η Γιούνγκ Μπόις παίζει επιθετικά στην έδρα της και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη. Με το σύνολο των 2-3 γκολ θα πάμε.

Τριάδα
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1    1,75
AAΛΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Ν/G     1,72
ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1Χ(Δ)           1,55

Δυάδα
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΝΑΠΟΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ          2,00
INΤΕΡ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ UNDER            1,75

Μονό αποδεκτό
ΛΙΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ Χ                                3,30

Τριάδα Anytime Scorer
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΟΚΕΡΕΝ  ΚΑΡΝΤΟΣΟ        2,50
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ   ΡΟΥΣΕΣΚΟΥ   3,10
ΣΕΛΤΙΚ-ΑΣΤΡΑ   ΓΚΟΥΪΝΤΕΝΤΙ  2,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου