Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

KONTΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ...


Το Σάββατο πάντως άρχισε εντυπωσιακά με τον τεράστιο άσο της Γουέστ Χαμ επί της Μάντσεστερ Σίτι... αλλά συνεχίστηκε χάλια, καθώς τα πολλά γκολ που περιμέναμε από Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ δεν ήρθαν ποτέ. Εντυπωσιακή η Ρεάλ στο Clasico έδειξε πιο ... ομάδα και νίκησε εύκολα την Μπαρτσελόνα.
 Σήμερα το ματς που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, με τον Λούις Φαν Χάαλ να αντιμετωπίζει τον μεταφραστή του... στην Μπαρτσελόνα, Ζοζέ Μουρίνο την τριετία 1997-2000. Mε ενδιαφέρον θα δω και την αναμέτρηση της αγαπημένης μου Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν χωρίς βέβαια να ποντάρω σε κάτι...


ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ G/G: Μεγάλα προβλήματα στην αμυντική γραμμή για τον ΠΑΟΚ. Τιμωρημένος είναι ο Βίτορ, τραυματίες οι Τζαβέλας, Σκόνδρας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο σήμερα Κατσικάς, Μαντούρο. Η Βέροια με τον ενθουσιασμό που έχει μετά το φοβερό της ξεκίνημα θα κατέβει στην Τούμπα με άγνοια κινδύνου και μπορεί να βρει δίχτυα. Ένα γκολ θα πετύχουν και οι γηπεδούχοι, το γκολ-γκολ στο 2,05 θα κρατήσουμε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1: Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, έχει αντιμετωπίσει, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας τους Ατρόμητο, Αστέρα, Εργοτέλη και ΟΦΗ. Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει κρίση και η καρέκλα του Μάντζιου τρίζει. Θα στηρίξουμε τον πάντα δυνατό στο Αγρίνιο Παναιτωλικό.

ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER: Κοντράρονται οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή. Η Μαρσέιγ μετράει 8 σερί νίκες, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να έχει περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες που παίζουν επιθετικά και πιέζουν τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο. Γεμάτη ενθουσιασμό και η Λυών με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Εξί ματς χωρίς ήττα οι γηπεδούχοι με 4 νίκες. Το over θα είναι η επιλογή μας καθώς και οι δύο βγάζουν υγεία και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο.

NAΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ 2: Τα έχει μπερδέψει ο Μπενίτεθ και υπάρχει αρκετή γκρίνια στους Ναπολιτάνους... Την Πέμπτη γνώρισε την ήττα στην Ελβετία από την Γιούνγκ Μπόις για του Γιουρόπα Λιγκ. Αν η Βερόνα παίξει χωρίς κόμπλεξ μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Σαν Πάολο.
Από το μακρινό 1997...


MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ OVER: Μεγάλο ματς και μεγάλες προσωπικότητες στους πάγκους των δύο ομάδων. Ο Λούις Φαν Χάαλ  έχει κατακτήσει στην καριέρα του 17 τίτλους και ο Μουρίνιο 20 (δείτε τον πίνακα αριστερά)... Κάποτε οι δύο τους ήταν συνεργάτες στην Μπαρτσελόνα. Η Γιουνάιτεντ παρουσιάζει τρομερά αμυντικά προβλήματα και τα πληρώνει με χαμένους βαθμούς. Από την άλλη η φετινή Τσέλσι μοιάζει με καλοκουρδισμένη μηχανή που έχει φτιαχτεί για να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Αν δεν υπήρχε η αμφιβολία για την συμμετοχή  του Ντιέγκο Κόστα θα πήγαινα με το διπλό... τώρα θα πάμε με το πιθανό over.















Μονό αποδεκτό
NAΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ 2         8,00

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1            1,75
ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ G/G         2,05

Δυάδα
ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER    1,80
MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ OVER     1,85





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου