Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ME TA KOKKINA THΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ



Προκριματικά του Euro 2016 και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 ματς, αυτά του τρίτου, του πέμπτου και έβδομου ομίλου. Σε αυτά θα επικεντρωθούμε, αλλά θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και ένα ματς από την Βραζιλία.



ΑΓΓΛΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ UNDER 6,5: Εντάξει το Σαν Μαρίνο αποτελεί τον σάκο του μποξ, 59 σερί ήττες σε φιλικά και επίσημα, έχοντας πετύχει σε αυτά τα ματς μόλις 8 γκολ. Η Αγγλία δεν έχει κανέναν λόγο να τους ισοπεδώσει, το να βάλουν οι παίκτες τους Χόγκσον μέχρι έξι γκολ, πληρώνει 1,75 και αξίζει πονταρίσματος.


ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 2: Την πρώτη αγωνιστική και οι δύο γνώρισαν την ήττα. Η Σλοβενία στο Ταλίν από την Εσθονία, σε ένα ματς που ήταν κακή και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις. Αντίθετα η Ελβετία μπορεί να γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αγγλία με 2-0, όμως η παρουσία της ήταν θετική, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσε σε αντεπιθέσεις όπου δέχτηκε τα δύο γκολ. Οι Ελβετοί είναι ξεκάθαρα πιο ποιοτικοί από την Σλοβενία, έχουν στο ρόστερ του παίκτες με ενεργό ρόλο σε ομάδες πρώτης γραμμής (Λιχστάινερ-Γιουβέντους, Σακίρι-Μπάγερν, Ροντρίγκες-Βόλφσμπουργκ, Ινλέρ- Νάπολι) και θα πάμε με το διπλό που πληρώνει εξαιρετικά.

ΠΓΔΜ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 2: Ποντάρισμα με έμπνευση, οι γείτονες μας σαν ομάδα είναι μια μετριότητα, δέχονται εύκολα γκολ και δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο καθώς δύσκολα θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Το Λουξεμβούργο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάποια βήματα προόδου και κατά καιρούς έχει πάρει κάποια αποτελέσματα, πρόσφατα κράτησε στο 1-1 την Ιταλία, ενώ την πρώτη αγωνιστική πήρε την ισοπαλία από την Λευκορωσία. Έστω και ως fun bet θα πάμε με το διπλό, άλλωστε όπως είπαμε οι γείτονες μας δεν έχουν κίνητρο και είναι… μια περίεργη ομάδα.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Σπουδαίο ματς στην Στοκχόλμη με τις δύο ομάδες να είναι τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση. Για τους γηπεδούχους που πήραν την ισοπαλία στην Αυστρία την πρώτη αγωνιστική αμφίβολος είναι ο Ιμπραϊμόβιτς. Δεν αναμένεται ματς πολλά ρίσκα, ίσως η ισοπαλία τους ικανοποιήσει, θα πάμε το λογικό εύρος γκολ 2-3. Ενώ για σκοράκι το 1-1 έχει τύχες.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ ΟVER: Στραβοπάτημα για την Φλουμινένσε, καθώς έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Μπαϊά, χάνοντας έδαφος στην μάχη της τετράδας. Η Ατλέτικο Μινέιρο επίσης γνώρισε την ήττα στην έδρα της Κρισιούμα με 3-1, αυτήν η πρώτη της μετά από τέσσερις σερί νίκες. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να προσπεράσουν την Μινέιρο που είναι τέταρτη Οι φιλοξενούμενοι παίζουν φουλ επίθεση, εκτός έδρας μετράνε 10 οver σε 13 ματς. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 2     2,40
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ            1,95

Μονό αποδεκτό
ΠΓΔΜ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 2             10,00

Δυάδα
ΑΓΓΛΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ UNDER 6,5              1,75
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ ΟVER          2,05

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου