Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΛΙΤΗ ΔΥΑΔΑ


Προκριματικά Εuro 2016 σήμερα και πάμε να δούμε γρήγορα τι κρατάμε από τα σημερινά ματς.

ΕΛΛΑΔΑ-Ν. ΦΕΡΟΕ 2-3 ΓΚΟΛ: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη για την εθνική μας μετά το καταστροφικό ξεκίνημα που έχει κάνει στα προκριματικά. Το κλίμα για τον Ρανιέρι έχει στραβώσει επικίνδυνα κάτι που φροντίζει να δυναμιτίζει και ο ίδιος με τις επιλογές που κάνει στις κλήσεις του… Μόνο με χαρακίρι δεν θα κερδίσουμε, ίσως αποτελεί επιλογή το να το κάνουμε με σκορ 2 ή 3 -0.


ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Oι δύο τους θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό ξεκίνημα της εθνικής μας και να κλέψουν την απευθείας πρόκριση στα τελικά μέσω της δεύτερης θέσης. Έχουν κάνει παρόμοιο ξεκίνημα με μία νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα. Σε έναν όμιλο που όπως όλα δείχνουν όλες οι ομάδες εκτός βέβαια από τα Νησιά Φερόε έχουν ελπίδες πρόκρισης, όλα τα ματς είναι κρίσιμα. Θέλουν την νίκη και οι δύο, αλλά σε γενικές γραμμές η φιλοσοφία τους είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Το σύνολο γκολ 2-3 είναι αρκετά πιθανό.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ OVER 3,5: Ο Φερνάντο Σάντος έκανε πετυχημένο ντεμπούτο στο πάγκο της Πορτογαλίας με την νίκη στην έδρα της Δανίας. Στο εντός έδρας ντεμπούτο περιμένω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του ακόμα καλύτερους και με όρεξη για πολλά γκολ. Άλλωστε προσφέρεται για κάτι τέτοιο η  Αρμενία που συνήθως παίζει ανοιχτά χωρίς διάθεση να κλειστεί. 

Δυάδα
ΕΛΛΑΔΑ-Ν. ΦΕΡΟΕ 2-3 ΓΚΟΛ   2,05
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ OVER 3,5   2,50




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου