Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ


Είχαμε λίγο γκαντεμιά χτες, στα φιλικά. Γκολ στο 90' η Γερμανία μας χάλασε την ισοπαλία, αυτογκόλ η Αλβανία στο 80' μας χάλασε ακόμη ένα σημείο.Σήμερα στο πρόγραμμα έχουμε Προκριματικά Κόπα Άφρικα και αγωνιστική στην Βραζιλία. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:


AKTH EΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ G/G: Στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα έχουμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η Ακτή θέλει ένα πόντο για να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ αντίθετα το Καμερούν έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση. Σε καμία περίπτωση τα «λιοντάρια» δεν πρόκειται να χαριστούν και θα παίξουν ανοιχτά. Η Ακτή δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητα, άλλωστε αυτό φαίνεται και από το στατιστικό που λέει, πως στα τελευταία 20 ματς που έδωσε τα 19 ήταν γκολ-γκολ. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας.

ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΜΑΛΑΟΥΙ OVER: Οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε πρόκριση, αλλά θέλουν δικιά τους νίκη με δύο γκολ διαφορά και ταυτόχρονα ήττα για το Μάλι. Το Μαλάουι ισοβαθμεί με το Μάλι στην δεύτερη θέση, όμως υστερεί στην ισοβαθμία. Οπότε για να προκριθεί θέλει νίκη και με όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Από την στιγμή που και οι δύο ψάχνουν την νίκη και με αρκετά γκολ διαφοράς, θα πάμε με το over που το βρίσκουμε στο 2,15.

ΜΑΛΙ-ΑΛΓΕΡΙΑ Χ2: Μπορεί η Αλγερία να είναι αδιάφορη, καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και το Μάλι να καίγεται καθώς θέλει μόνο την νίκη για πάρει την πρόκριση, όμως οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την Αλγερία. Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στα προκριματικά με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας πετύχει 11 γκολ και με παθητικό μόλις 2. Προκλητικές οι αποδόσεις στην κόντρα των γηπεδούχων.

KΡΙΣΙΟΥΜΑ- ΜΠΑΪΑ OVER: Αργοπεθαίνουν και οι δύο, ουραγός η γηπεδούχος, προτελευταία η Μπαϊα. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μόνο με νίκη σήμερα θα παραμείνουν ζωντανές στην μάχη της παραμονής. Το οver θα ποντάρουμε, καθώς θα κυνηγήσουν με μανία την νίκη οι δύο ομάδες, ακόμα και η ισοπαλία είναι καταστροφική.

ΓΚΟΪΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2: Δύο-τρεις πόντους θέλουν οι γηπεδούχοι για να σωθούν οριστικά, ουσιαστικά είναι αδιάφοροι. Η Κορίνθιανς είναι σε φόρμα, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία έξι, κυνηγάει την είσοδο στην τετράδα και την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα ποντάρουμε στο διπλό για την σίγουρα με μεγαλύτερο κίνητρο φιλοξενούμενη και σίγουρα πιο ποιοτική.

Δυάδα
AKTH EΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ G/G                               1,83
ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΜΑΛΑΟΥΙ OVER          2,35

Μονό αποδεκτό
ΜΑΛΙ-ΑΛΓΕΡΙΑ 2              4,00

Δυάδα
KΡΙΣΙΟΥΜΑ- ΜΠΑΪΑ OVER           2,15
ΓΚΟΪΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2  1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου