Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΓΚΟΛ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΪΜΠΑΡ


Αυτό έχει να αντιμετωπίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε βράδυ στο σπίτι (η πίσω όψη της Ιρίνα)


Επιτέλους επιστρέφουμε σε πλήρη αγωνιστική δράση και φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε όλα τα πρωταθλήματα με εξαίρεση φυσικά την Ελλάδα για τους γνωστούς λόγους. Xτες όσοι αγόρασαν Arena Press και μας ακολούθησαν... πληρώθηκαν, πέντε στα έξι σημεία βγάλαμε.
 Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα.


EBΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER: Η Έβερτον ψάχνει την ανάκαμψη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά. Αντίθετα η Γουέστ Χαμ φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και παίζουν σε όλα τα ματς με άγνοια κινδύνου. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 οver σε 5 ματς στην έδρα τους, μόνο οver σε πέντε ματς εκτός έδρας για τα «σφυριά». Το over θα είναι και η δικιά μας επιλογή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ G/G: Έχει μείνει 8 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, με τα περιθώρια για απώλειες βαθμών να έχουν στενέψει επικίνδυνα. Η Σουόνσι είναι από τις πιο δεμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Βγάζει υγεία στο παιχνίδι της και αυτοματισμούς. Ο Πελεγκρίνι βρίσκεται στα σκοινιά και θέλει μόνο την νίκη και θα παίξει φουλ επίθεση, παρότι είναι αμφίβολος ο Κομπανί. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ, καθώς οι Ουαλοί έχουν ποιότητα επιθετικά με τους Μπόνι και Γκομίς.

NIOYKAΣΤΛ-ΚΠΡ ΟVER: Η ΚΠΡ είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει δεχτεί 22 γκολ, σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν με τον Φέρντιναντ να είναι εκτός και το Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Σάντρο. Η Νιουκάστλ τρέχει σερι 4 νικών, με κύριο όπλο την βελτιωμένη άμυνα. Η απουσία του ηγέτη της αμυντικής γραμμής Κολοτσίνι θα δημιουργήσει κενά. Το over θα είναι η επιλογή μας.

ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER: Η Σάλκε πριν την διακοπή ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση με τον Ιταλό τεχνικό να ψάχνει να βρει τρόπους για την ανάκαμψη. Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη είναι τρένο  με έξι σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα και φοβερή επιθετική γραμμή. Το ματς μας προδιαθέτει για πολλά γκολ με το οver να προσφέρεται στο 1,70


EΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ G/G: Οι Βάσκοι της Εϊμπάρ μπορεί να είναι μια μέτρια ομάδα, αλλά βγάζουν πάθος, δύναμη και ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Ο Αντσελότι δεν είχε στην διάθεση του 14 διεθνείς, μετράει την απώλεια του κομβικού Μόντριτς και γενικότερα η διακοπή ήρθε στο χειρότερο σημείο για την Ρεάλ που πετούσε φωτιές. Πρώτη σκέψη το γκολ-γκολ που το βρίσκουμε στο 1,90… δεύτερη και παράτολμη η κόντρα στην «Βασίλισσα», ξέροντας ότι μπορεί και να ξεφτιλιστούμε.

ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Έχει αλλάξει η φετινή Λάτσιο παίζει αρκετά επιθετικά σε σχέση με άλλα χρόνια, έχοντας στην επίθεση τον μπόμπερ Τζόρτζεβιτς και φυσικά τον Κλόζε. Η Γιουβέντους έχει απουσίες στην άμυνα (Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Κάσερες, Εβρά). Θα δοκιμάσουμε με το οver στο 2,00.

Τριάδα
EBΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER     1,70
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ G/G                               1,72
NIOYKAΣΤΛ-ΚΠΡ ΟVER  1,90

Τριάδα
ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,70
EΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ G/G         1,90
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER       2,00

Μονό αποδεκτό

EΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ 1               15,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου