Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ME TO TOΓΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ


Tα προκριματικά του Εuro 2016 δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα και με αυτά θα ασχοληθούμε, βάζοντας στο παιχνίδι μας και δύο ματς από τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα πως παρουσιάζουν αρκετά ενδιαφέρον.


ΠΓΔΜ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2: Σούπερ ξεκίνημα για την Σλοβακία, με τρεις νίκες στα τρία πρώτα ματς και μάλιστα στην έδρα της Ουκρανίας και επί της Ισπανίας. Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύουν στα γειτονικά μας Σκόπια με διάθεση να κάνουν το 4χ4 και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή. Τα Σκόπια είναι μια μέτρια ομάδα χωρίς πολλές δυνατότητες, το διπλό στο 1,90 θα μπει στις επιλογές μας.
MOΛΔΑΒΙΑ-ΛΙΧΤΕΣΤΑΪΝ UNDER: Το ματς ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του 7ου ομίλου αναμένεται με μεγάλη αγωνία…  Κακές ομάδες χωρίς αρετές το under θα είναι η επιλογή μας, καθώς συνολικά στα 12 τελευταία ματς που έχουν παίξει μαζί έχουν πετύχει και οι δύο μαζί 4 γκολ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ G/G: Δύσκολα τα πράγματα για το Μαυροβούνιο, καθώς έχασαν από την Αυστρία και γκέλαραν απέναντι στο Λιχτενστάιν. Στο σημερινό ματς με την Σουηδία θέλουν την νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η καλύτερη τους γραμμή είναι επίθεση με το δίδυμο Γιόβετιτς και Βούτσινιτς να προσφέρει ποιότητα. Η Σουηδία έμεινε αήττητη απέναντι σε Ρωσία και Αυστρία, ενώ θα έχει ξανά τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην σύνθεση της. Επιθετικά θα παίξουν οι γηπεδούχοι, θα βρουν χώρους οι φιλοξενούμενοι, το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας.

AΙΓΥΠΤΟΣ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ OVER: Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να προσπεράσουν την Σενεγάλη στην βαθμολογία και να πάρουν την πρόκριση. Η Σενεγάλη θέλει τον πόντο για να κρατήσει το πάνω χέρι στην μάχη με την Αίγυπτο. Η ανάγκη για νίκη των «φαραώ» θα τους οδηγήσει να παίξει επιθετικά και να ανοίξει ο ρυθμός το Οver στο 2,60 προκύπτει επιλογή.

TOΓΚΟ-ΓΟΥΙΝΕΑ 1:  Το Τόγκο με τις δύο νίκες απέναντι στην Ουγκάντα μπήκε δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Η Γουινέα ταλαιπωρείται αφάνταστα από τον ιό Έμπολα που έχει πλήξει την χώρα με αποτέλεσμα να δίνει όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας. Αρκετοί από τους Ευρωπαίους διεθνείς των φιλοξενούμενων είχαν πρόβλημα με το ταξίδι στην χώρα. Εξαιρετικό το 2,20 για την παρέα του Αντεμπαγιόρ.

Δυάδα
ΠΓΔΜ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2         1,90
TOΓΚΟ-ΓΟΥΙΝΕΑ 1            2,20

Δυάδα
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ G/G  1,90
MOΛΔΑΒΙΑ-ΛΙΧΤΕΣΤΑΪΝ UNDER               1,80

Μονό αποδεκτό
AΙΓΥΠΤΟΣ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ OVER         2,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου