Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες, είχαμε το απόλυτο 5 στα 5 και βγάλαμε 3 ταμεία. Χρειαστήκαμε και τύχη πάντως ειδικά με τον άσο της Αϊντχόβεν με αυτό το απίθανο 4-3. Αργήσαμε όμως, πάμε να δούμε γρήγορα τα σημερινά.Τέσσερα παιχνίδια σήμερα βάλαμε στο στόχαστρο, τρεις επιλογές από Ελλάδα και μία από το κύπελλο Τουρκίας. 
*Επειδή μας πήγε γούρι χτες επιμένουμε και πάλι με φωτογραφία και video της Έμιλι...


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 1 & G/G: Δύσκολη εκτός έδρας έξοδο για τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες». Ο δικέφαλος κέρδισε με αρκετή δόση τύχης την Κέρκυρα με 2-1 στην Τούμπα. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είναι φανερό πως εμφανίζουν σημάδια κούρασης, κάτι λογικό αφού το ρόστερ είναι μικρό και έχουν επιβαρυνθεί αρκετά. Πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα, στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι  Μακ, Κατσικάς, Τζιόλης, Τζαβέλας, Ρατς. Από την άλλη ο ΠΑΣ ξεπέρασε γρήγορα το εντός έδρας χαστούκι από τον Λεβαδειακό (4-0) με την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης και την νίκη επί του Ατρομήτου. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Πετράκη και χωρίς άγχος, καθώς βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Θα πάμε με τον άσο που πληρώνει 5,00, ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει σκάσει το τελευταίο διάστημα, ο αγωνιστικός χώρος θα έχει επιβαρυνθεί με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και είναι πιθανό το παιχνίδι να κριθεί στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, γεγονός που ευνοεί το συγκεκριμένο διάστημα τους γηπεδούχους. Δεύτερη επιλογή και το γκολ-γκολ που φέρνει ο ΠΑΟΚ εδώ και 5 ματς σερί.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER: Η Ξάνθη με το διπλό επί του Εργοτέλη έφτασε τις 3 σερί νίκες και αναρριχήθηκε αισθητά στην βαθμολογία. Σημαντική η επιστροφή του Κλέιτον από τιμωρία για τους γηπεδούχους, που με εξαίρεση την ήττα από τον Ατρόμητο (2-0) έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις.  Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι διεκδικητής τίτλου με το θετικό σερί που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Φορμαρισμένες οι δύο ομάδες, βρίσκουν εύκολα δίχτυα και το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2: Βρίσκουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ την ομάδα του Βόλου και σε αυτές τις τιμές αξίζει πονταρίσματος. Μετά τις δύο απανωτές ήττες ο Ολυμπιακός έχει χάσει έδαφος και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Ο Αιγινιακός κινείται στην μετριότητα την φετινή χρονιά και ήδη έχουν αρχίσει οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 2: Ο τρόπος που διεξάγεται το κύπελλο Τουρκίας ευνοεί ξεκάθαρα τις εκπλήξεις. Μπεσίκτας και Ριζεσπόρ ξεκίνησαν με νίκες απέναντι σε Σαριγιέρ και Αδάνα (ομάδες β’ κατηγορίας και οι δύο). Η Μπεσίκτας μετράει 5 νίκες σερί στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι σίγουρο πως Μπίλιτς θα ξεκουράσει τους βασικούς του που τράβηξαν αρκετό «κουπί» με αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα. Η Ρίζεσπορ στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Καραμάν γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Τραμπζνοσπόρ. Δύσκολα θα μείνει εκτός συνέχειας η Μπεσίκτας ακόμα και με ήττα σήμερα… Το 6,50 στο διπλό θα τιμηθεί.

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ G/G           1,83
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER                                2,00

Μονό αποδεκτό
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 1 5,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 2                               6,50

Μονό αποδεκτό
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2       2,87

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου