Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ, ΠΟΥΛΑΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΙΛΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

Λέστερ(Αλεπούδες), Γκλάντμπαχ (Πουλάρια), Έβερτον (Ζαχαρωτά) και η Έμιλι πάντα μαζί μας...


To φλερτ της Έμιλι με τον Γκουαρδιόλα δεν είχε επιτυχία, ευτυχώς όμως η Μπραουνσβάιγκ έκανε το καθήκον της και η μέρα έκλεισε με μικρό κέρδος. H Έμιλι και σήμερα μαζί μας, αλλά επειδή την είδα να ζορίζεται λίγο χτες, στο video έχει και λίγη βοήθεια από μια φίλη της.

Γεμάτο κουπόνι… έξι σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα δούμε.



AOYΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Για την φετινή Γκλάντμπαχ τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Είναι η ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, έκανε την κοιλιά της και πλέον δείχνει να ανεβαίνει ξανά. Η Αούσμπουργκ έκανε ένα καλό σερί το οποίο σταμάτησε με δύο ήττες σερί από Μπάγερν και  Αννόβερο. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και θα το τιμήσουμε.

ΣΑΛΚΕ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1: Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε πάει πάλι στον άσο της Σάλκε στην ίδια απόδοση με αντίπαλο την Κολωνία και το τελικό 1-2 μας έστειλε στον κουβά. Θα ποντάρουμε ξανά στην ομάδα του Ντι Ματέο, που επέστρεψε στις νίκες μεσόβδομαδα με το διπλό στην έδρα της Πάντερμπον και θέλουν να κλείσουν θετικά την χρονιά. Στον άσο μας οδηγεί και η ανυπαρξία των φιλοξενούμενων που βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και την Τετάρτη γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη παίζοντας για ένα ημίχρονο παραπάνω. Επίσης εκτός μένουν οι δυο πιο ποιοτικοί παίκτες των φιλοξενούμενων Φαν Ντε Φάαρτ και Λασόγκα.

Σνάιντερλεν και Γουανιάμα είναι τεράστιες απουσίες για την Σαουθάμπτον, καθώς αποτελούν το βασικό δίδυμο στα χαφ
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Ήταν λογικό ότι κάποια στιγμή θα άρχιζε να ξεφουσκώνει… η Σαουθάμπτον, δεν έχει το βάθος αλλά ούτε και την στόφα για να μείνει ψηλά. Η ήττα την Τρίτη από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ ήταν η πέμπτη σερί. Ο αποκλεισμός ήταν μεγάλο πλήγμα, καθώς το Λιγκ Καπ ήταν στους βασικούς της στόχους. Οι τρεις βασικοί της κεντρικοί μέσοι Κορκ, και Γουανιάμα είναι εκτός. Από την άλλη η Έβερτον κινείται στην μετριότητα την φετινή χρονιά με τον Μαρτίνες να προσπαθεί να βρει την χημεία στην ομάδα του. Θα πάμε με το διπλό, καθώς η Σαουθάμπτον είναι εμφανώς «σκασμένη» και θα στερηθεί των υπηρεσιών των τριών βασικών της χαφ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5:  Η άμυνα της Βέρντερ δέχεται τα γκολ σαν «στραγάλια» στα τελευταία ματς (12 στα 3 τελευταία) και μετράει 4 συνεχόμενα οver 3,5. H Nτόρτμουντ… δεν τσουλάει δεν κατάφερε να κερδίσει την Βόλφσμπουργκ την Τετάρτη και το τελικό 2-2 την άφησε εντός ζώνης υποβιβασμού. Η ομάδα του Κλοπ θέλει μόνο την νίκη για να βελτιώσει λίγο το κλίμα πριν την διακοπή και αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση. Το over 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΟVER: Οι γηπεδούχοι μετράνε 14 οver σε 16 ματς στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε σερί οver και έχουν συνολικά 10 οver σε 16 ματς στο πρωτάθλημα. Το οver είναι εξαιρετική επιλογή στο 1,70.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 2: Το διπλό δεν προκύπτει εύκολα από τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας είναι αήττητη στα 4 τελευταία και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη η Λέστερ δεν έχει νίκη στα τελευταία 11 και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική οι «αλεπούδες» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι έκαναν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Κάποια στιγμή η Λέστερ θα κάνει νίκη, γιατί όχι απέναντι στην Γούεστ Χαμ που αυτή την στιγμή βρίσκεται πάνω από το ταβάνι της;

Moνό αποδεκτό
AOYΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2              2,87

Moνό αποδεκτό
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2      3,00

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 2  5,75

Τριάδα
ΣΑΛΚΕ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1      1,80
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5         2,25
ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΟVER                               1,70

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου