Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ


Aυτό το 0 στα 6 χτες μας προσγείωσε στην πραγματικότητα, καθώς μετά από ένα τετραήμερο με εξαιρετικές επιλογές, χτες ήρθε η ώρα του κουβά. Σήμερα δεν θα έχουμε στο πλευρό μας την Έμιλι, την κουράσαμε τόσες μέρες.
Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα με τόσο γεμάτο κουπόνι πριν την διακοπή για τις γιορτές. Πάμε να δούμε τα 6 σημεία που ξεχωρίσαμε.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER: Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή και σκοράρουν πολύ εύκολα. Το τελευταίο διάστημα έχουν διαρκώς ανοδική πορεία. Σε απίθανη κατάσταση η Ξάνθη τέσσερις σερί νίκες, έχει βρει χημεία ο Λουτσέσκου με τους μεσοεπιθετικούς του να σκοράρουν για πλάκα. Το οver θα είναη η επιλογή μας στην απόδοση του 2,05.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0, οι παίκτες του Θεοδοσιάδη πάντως έκαναν καλό παιχνίδι. Το σημερινό ματς είναι τελικός, ενώ επιστρέφουν οι δύο βασικότατοι Γκουγκούδης και Σάββας. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι άνετος με τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα, εκτός έδρας όμως όπως φάνηκε και στην ήττα από τον Φωκικό έχει αδυναμίες. Θα ποντάρουμε στον άσο για τους γηπεδούχους που καίγονται για βαθμούς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ: To μεγάλο ντέρμπι του Βορρά, με τις δύο πόλεις να χωρίζουν μόλις 15 χλμ και να υπάρχει απίστευτη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ανεβασμένη Νιούκαστλ δείχνει σημάδια ντεφορμαρίσματος τελευταία, ενώ προέρχεται από δύο τεσσάρες από Άρσεναλ και Τότεναμ (Λιγκ Καπ). Η Σάντερλαντ έχει απίστευτη ροπή προς τις ισοπαλίες με 10 σε 16 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε ένα ματς που θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5: Οι δύο ομάδες διανύουν μέτρια χρονιά, ειδικότερα η Λίβερπουλ που έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Την Τετάρτη πάντως πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με το 3-1 επί της Μπόρνμουθ. Η Άρσεναλ έκανε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση φέτος στο 4-1 επί της Νιούκαστλ, με τον Ζιρού να έχει επιστρέψει με πολλά κέφια.  Ψάχνουν μια νίκη σε ένα τέτοιο ματς και οι δύο για να πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους, αναμένεται να γίνει ανοιχτό ματς με γκολ. Θα πάμε με το οver 3,5.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2: Η Αταλάντα σκοράρει μόνο με αίτηση... 8 γκολ σε 15 ματς πρωταθλήματος. Έχασε με κάτω τα χέρια από την Λάτσιο με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Η Παλέρμο τρέχεια αήττητο σερί 7 αγωνιστικών και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ στο 3,30 θα είναι η επιλογή μας.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1: Διανύει εξαιρετική χρονιά η Σαμπντόρια του Μιχαϊλόβιτς, μία μόλις ήττα σε 15 ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα σταμάτησε το σερί των 25 συνεχόμενων νικών εντός έδρας της Γιουβέντους. Η Ουντινέζε παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Θα στηρίξουμε τον άσο για την εκπληκτική Σαμπντόρια.

Δυάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER           2,05
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1             2,10

Μονό αποδεκτό
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ       3,20

Δυάδα
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1       1,85
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5                                2,62

Μονό αποδεκτό
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2              3,30


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου