Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΜΙΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ


Ήταν ξεκάθαρο πως οι αποδόσεις που υπήρχαν στο διπλό του ΠΑΟΚ δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ο Δικέφαλος είναι φανερό πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το 5,00 στον άσο του ΠΑΣ είχε ξεκάθαρη αξία.Ήρθε μετά και το διπλό της Ριζεσπόρ στο 6,50 και νωρίτερα το διπλό του Βόλου και η μέρα ήταν ξεκάθαρα λουκούμι. Να ναι καλά η Έμιλι... που θα είναι και σήμερα μαζί μας, αυτή την φορά από την πίσω όψη της.
 Το σημερινό πρόγραμμα θα το χαρακτήριζα μέτριο… για αυτό ξεχωρίσαμε και μόλις τρεις επιλογές.

H τελευταία παράσταση της Μπάγερν για το 2014

ΜΑΪΝΤΖ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στην Μπουντεσλίγκα και σχεδόν όλα της τα παιχνίδια εξαρτώνται από τις ορέξεις και μόνο των παικτών του Γκουαρδιόλα. Την Τρίτη κέρδισαν στο ρελαντί με 2-0 την Φράιμπουργκ έχοντας κατοχή μπάλας 81% και 31 τελικές προσπάθειες. Η Μάιντζ αγνοεί την νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές και περιμένει ως βάλσαμο την διακοπή για να θρέψει τις πληγές της. Οι Βαυαροί είναι πιθανόν να θελήσουν να αποχαιρετήσουν το 2014 με μια εντυπωσιακή παράσταση και είναι πιθανό να φιλοδωρήσουν με πολλά γκολ την εστία των γηπεδούχων. Το οver 3,5 στο 2,20 θα είναι η επιλογή μας.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ 2: Η νεοφώτιστη μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε στην χρονιά, το τελευταίο διάστημα είναι φανερό πως κάνει αγωνιστική κοιλιά. Αγνοεί την νίκη τις 4 τελευταίες αγωνιστικές και έχει πέσει στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Η Μπράουνσβαϊγκ επέστρεψε στις νίκες με το δύσκολο 2-1 επί της Φορτούνα, έχει φτάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να κλείσει την χρονιά με ακόμη νίκη και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

ΘΕΛΤΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1/1: Η Θέλτα την Τετάρτη πήρε μια σημαντική νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Λας Πάλμας στο κύπελλο, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1). Σημαντική για την ψυχολογία αυτή η νίκη, καθώς το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έδειχνε να μην πατάει καλά με 6 ματς χωρίς νίκη έχοντας πετύχει ένα μόλις γκολ. Η Αλμερία μοιάζει ιδανική αντίπαλος για τους γηπεδούχους για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στην Πριμέρα, καθώς αγνοούν την νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές. Ο άσος από το ημίχρονο είναι η επιλογή μας και τον βρίσκουμε στο 2,20.

Δυάδα
ΜΑΪΝΤΖ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5      2,20
ΘΕΛΤΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1/1             2,20
Μονό αποδεκτό
ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ 2         2,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου