Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ Η ΕΜΙΛΙ


Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά από το χθεσινά ματς. Αποδείχτηκαν κακές επιλογές τόσο η Λαμία, όσο και η Αλγερία. Μόνο το over της Μαρσέιγ επιβεβαιώθηκε. Μέτριο πως κακό το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε πέντε επιλογές, με την έκπληξη από την Μίντλεσμπρο του Αϊτόρ Καράνκα που έχει μάθει... τα κόλπα από τον Μουρίνιο να παραμονεύει. Η Έμιλι ανέβασε την συγκεκριμένη φώτο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram... μάλλον μας δουλεύει. Το video της που έχουμε σήμερα...είναι λίγο επικίνδυνο, σας προειδοποιώ.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER: Ο Αστέρας θα ψάξει απεγνωσμένα την νίκη μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Από την άλλη ο Πανιώνιος παίζει ποδόσφαιρο, καθώς μπροστά έχει ποιότητα όμως η άμυνα του δύσκολα θα ανταπεξέλθει στους γρήγορους επιθετικούς των γηπεδούχων. Το οver στο 2,00 είναι ξεκάθαρη επιλογή.

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ ΟVER: Η Λάτσιο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Νάπολι με 1-0, σε ένα ματς που ήταν άτυχη αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες. Εντός έδρας οι Ρωμαίοι έχουν 7 οver σε 9 ματς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Μίλαν βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, αγνοεί την νίκη στα τελευταία 4 ματς και ο Ινζάνγκι βρίσκεται υπό πίεση. Σημαντικές απουσίες στην μεσοαμυντική γραμμή, εκτός οι Ραμί, Μπονέρα, Ζαπάτα, Ντε Σίλιο, Ντε Γιόνγκ. Θα προτιμήσουμε το οver που πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΜΑΛΙ 1: Έπαιξε με την φωτιά η Ακτή στην πρεμιέρα και έφτασε πολύ κοντά στην ήττα, την οποία απέτρεψε το γκολ του Ντούμπια. Χάνει δύο ματς ο Ζερβίνιο που αποβλήθηκε. Το Μάλι έμεινε στο 1-1 με το Καμερούν δείχνοντας ελάχιστα πράγματα. Θα ποντάρουμε στον άσο για την ποιοτική Ακτή που δεν έχει περιθώρια.

 Μαθητής... του Μουρίνιο, ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Αϊτόρ Καράνκα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ Χ: Η Μίντλεσμπρο είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες στην Τσάμπιονσιπ, φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι σκληροτράχηλη, δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο (μόλις 18 σε 17 ματς) και διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Προπονητής της είναι το παιδί του Μουρίνιο,  Αϊτορ Καράνκα (βοηθός του στην Ρεάλ). Η Μάντστεστερ Σίτι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ, δείχνοντας σημάδια «μπουκώματος» με τον Τουρέ στο Κόπα Άφρικα και Αγουέρο να μην έχει επιστρέψει ακόμα σε καλή κατάσταση. Όλη την εβδομάδα οι «πολίτες» ήταν στο Άμπου Ντάμπι… για χαλάρωση, όπου έδωσαν και φιλικό με το Αμβούργο. Δύο επιλογές προκύπτουν, το under καθώς είναι δεδομένο πως η Μίντλεσμπρο θα παίξει αμυντικά. Δίπλα θα κολλήσουμε και το Χ, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο της ρεβάνς.

ΤΣΒΟΛΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2: Η Τσβόλε έχασε στην διακοπή το πρώτο σκόρερ της Νέσιντ που επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μπορεί αυτό να μην φάνηκε στην νίκη με 4-1 επί της Μπρέντα, αλλά είναι δεδομένο πως θα της στοιχίσει στην συνέχεια, καθώς στήριζε πολύ το παιχνίδι της στον Τσέχο. Η Αλκμάαρ είναι κυνική ομάδα, έχει τον τρόπο να σκοράρει κάνοντας λιγοστές φάσεις και το 3,30 του διπλού θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER  2,00
ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ ΟVER    2,05

Δυάδα
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΜΑΛΙ 1  1,75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ          UNDER 2,40

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ          Χ             6,00

Μονό αποδεκτό
ΤΣΒΟΛΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2     3,30


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου