Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ


Έβλεπα την γκέλα να έρχεται για την Μάντσεστερ Σίτι... πήγα στην ισοπαλία, αλλά αυτή το παρατράβηξαν. Πάντως πέσαμε μέσα για την άμυνα της Μίντλεσμπρο, με τον Καράνκα να είναι άριστος μαθητής του Μουρίνιο... Κακή μέρα χτες γενικότερα, κουβάς αλλά με το ζόρι, αφού το παλέψαμε. Πολυεθνική σήμερα η στήλη... τέσσερα σημεία από τα τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ψήφος μας πάει λοιπόν στον Ιμπραΐμοβιτς.


ΑΓΙΑΞ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1: Το σπουδαίο ντέρμπι της Ολλανδίας, με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να έχει και κοινωνικές προεκτάσεις εκτός από τις ποδοσφαιρικές. Ο Άγιαξ φέτος βλέπει την πλάτη της Αϊντχόβεν και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Η Φέγενορντ από την άλλη παρότι το καλοκαίρι έχασε αρκετά βασικά στελέχη, έφτιαξε καινούρια ομάδα με νεαρούς και βρίσκεται στην 3η θέση. Σε τέτοια ματς όμως μετράει η εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα οι γηπεδούχοι υπερτερούν σημαντικά. Ο Αίαντας τα τελευταία χρόνια κερδίζει εύκολα την Φέγενορντ στο Άμστερνταμ Αρίνα (8 νίκες σε 10 ματς). Ο άσος στο 2,10 θα είναι η επιλογή μας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ ΟVER : Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάζουν βρίσκονται κοντά στην 3η θέση μόλις στο -3 από την Νάπολι. Στα τελευταία ματς βγάζει προβληματάκια στην άμυνα, καθώς δέχεται γκολ στα τελευταία 6 ματς. Η Ρόμα μετά από τις δύο σερί ισοπαλίες με Παλέρμο και Λάτσιο, έμεινε στο -5 από την κορυφή και τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει. Το διπλό θα ψάξει η ομάδα του Γκαρσία, η Φιορεντίνα όμως έχει δόντια και εύκολα  θα δούμε ματς με γκολ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ: Oι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (11 σε 21 ματς) και προέρχονται από την πρώτη εντός έδρας ήττα της χρονιάς από την Μπέτις. Από την άλλη η Νουμάνθια μετράει 5 σερί ισοπαλίες και είναι αήττητη στα τελευταία 12 ματς. Ξεκάθαρη επιλογή το 3,30 στην ισοπαλία.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Πριν 10 μέρες είχαμε ποντάρει στο ίδιο διπλό και για το Λιγκ Καπ και η Παρί μας δικαιώσε. Αυτή την φορά όλα τα δεδομένα είναι υπέρ των πρωταθλητών. Η Σεντ Ετιέν την Τετάρτη χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Τουρ (Β’ κατηγορία) με το 3-3 της κανονικής διάρκειας. Το ρόστερ των «στεφανουά» είναι μικρό και έχει χτυπηθεί από σημαντικές απουσίες. Το βασικό αμυντικό δίδυμο Πογκμπά και Σαλ, η τριάδα των χαφ Ντιομάντε, Κοργνκνέ, Κοχαντέ και οι Γκραντέλ και Αμουμά στην επίθεση θα λείψουν από το σημερινό ματς. Από την άλλη η Παρί δείχνει να ξεπερνά το ντεφορμάσισμα. Οι Καβάνι και Λαβέτσι επέστρεψαν με τον πρώτο να βρίσκει δίχτυα, την Τετάρτη ήρθε η πρόκριση επί της Μπορντό στο κύπελλο με τον Ιμπραΐμοβιτς να ξεκουράζεται. Μετά και την ήττα της Μαρσέιγ είναι η ευκαιρία για την Παρί να περάσει στην δεύτερη θέση.

Δυάδα
ΑΓΙΑΞ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1      2,25
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ ΟVER          2,05

Μονό αποδεκτό
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2               2,05

Μονό αποδεκτό
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ          3,30


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου