Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ "ΑΕΤΟΙ"


Mόνο η Παρί Σεν Ζερμέν μας δικαίωσε χτες από τις επιλογές μας. Μετεκλογική Δευτέρα σήμερα, όμως εμείς πρέπει να δώσουμε την μάχη μας… καθώς το στοίχημα δεν σταματάει. Σεμνό το πρόγραμμα, σεμνές και οι επιλογές μας.


ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2/2: Η Μπενφίκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεται στην κορυφή και 6 βαθμούς μπροστά από την Πόρτο και έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να τους κάνει 9. Μετράει 7 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός έδρας έχει 8 νίκες σε 9 ματς και τα 8 διπλά της ήρθαν από το ημίχρονο. Η Πάκος Φερέιρα αγνοεί την νίκη στα 4 τελευταία ματς και διανύει μέτρια χρονιά. Το 2,20 του διπλού από το ημίχρονο είναι καλή επιλογή.

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ G/G : Σπουδαίο διπλό για την Νάπολι στην έδρα της Τζένοα, την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μετά την ήττα από την Γιουβέντους πάντως έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου. Το πρόβλημα της ομάδας του Μπενίτεθ είναι πως δέχεται εύκολα γκολ, από τις ομάδες τις πρώτης δεκάδας έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Η Τζένοα διανύει κακή περίοδο, αγνοεί την νίκη στα τελευταία πέντε ματς, με τα 4 τελευταία της να είναι γκολ-γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 1,90 και θα το τιμήσουμε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Ντέρμπι Ευρώπης… ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που το πάλεψε όμως και λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν η πρώτη του ήττα μετά από 7 αγωνιστικές. Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν έχει στα 4 τελευταία (4 ισοπαλίες) δείχνει εμφανώς ντεφορμέ και με πρόβλημα στο γκολ. Θα στηρίξουμε την ομάδα του Μάκη Χάβου στον άσο του 2,37. Στο Αγρίνιο είναι δυνατός, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ατρόμητο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1: Κρητικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο την σωτηρία. Οι γηπεδούχοι με τον Χριστόπουλο στον πάγκο είναι σοβαρή ομάδα και έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Η άμυνα του Εργοτέλη μπάζει από παντού με 36 γκολ παθητικό.

Δυάδα
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2/2              2,20
ΝΑΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ G/G   1,80

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1                2,40
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1           1,90


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου