Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ


Κουβαδάκι χτες με 1 στα 4 σημεία δεν πας ταμείο...Για λίγα πράγματα το σημερινό πρόγραμμα θα πάμε με μια τριάδα, με αρκετό ρίσκο. Τελευταία αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Κόπα Άφρικα και με την πρόκριση να είναι ανοιχτή είναι αρκετά πιθανό να δούμε ματς με γκολ.


ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΟVER: Mε την πλάτη στον τοίχο η Αλγερία μετά την ήττα από την Γκάνα την δεύτερη αγωνιστική. Έπαιξαν για την ισοπαλία οι παίκτες του Γκουρκίφ και την πάτησαν στο τελευταίο λεπτό με το γκολ του Γκιάν. Πλέον θέλουν μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση (με ισοπαλία θέλει παράλληλα και ήττα της Γκάνας). Η Σενεγάλη έβγαλε εξαιρετικά στοιχεία στα δύο πρώτα του ομίλου, ειδικότερα απέναντι στην Γκάνα έδειξε πως μπορεί να παίξει εξαιρετικά στην κόντρα. Στην Σενεγάλη αρκεί και η ισοπαλία για την πρόκριση. Με δεδομένο την ανάγκη για νίκη της Αλγερίας αλλά και της επιθετικής ποιότητας της Σενεγάλης θα πάμε με το οver του 2,60.

Ν.ΑΦΡΙΚΗ-ΓΚΑΝΑ ΟVER: Ο Γκιάν με το γκολ του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Αλγερία έδωσε αύρα πρόκρισης στην Γκάνα. Πλέον οι Γκανέζοι θέλουν την νίκη που τους εξασφαλίζει την πρόκριση (με ισοπαλία θέλει και μη νίκη της Αλγερίας). Από την άλλη το νεανικό σύνολο της Ν.Αφρικής έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης (θέλει νίκη και παράλληλα νίκη της Σενεγάλης ή ήττα της Σενεγάλης και δικιά της νίκη με περισσότερα γκολ). Χωρίς άγχος οι νοτιοαφρικάνικοι θα παίξουν ανοιχτά για να διεκδικήσουν τις ελπίδες πρόκρισης και η Γκάνα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Το οver στο 2,40 θα είναι η επιλογή μας.

ενδεικτικό του πανικού της Μίλαν... ο Μεξές 
ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΑΤΣΙΟ: Νοκ άουτ προημιτελικός για το κύπελλο Ιταλίας, λίγες μέρες μετά την νίκη της Λάτσιο στο Ολίμπικο με 3-1 για το πρωτάθλημα. Στους μιλανέζους τα πράγματα είναι εκρηκτικά, ο Πίπο Ινζάγκι είναι υπό αμφισβήτηση, οι ποδοσφαιριστές κλείστηκαν στο προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο από την Κυριακή.  Ο Μεξές έπιασε από τον λαιμό τον Μάουρι στο Σαββατιάτικο ματς… Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 10η θέση αγνοούν την νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και βλέπουν το κύπελλο ως μοναδική διέξοδο, ο Πίπο Ινζάγκι παίζει το κεφάλι του. Από την άλλη η Λάτσιο δείχνει σε καλή κατάσταση, πάει χωρίς άγχος στο Σαν Σίρο, το μονό που μπορεί να μας χαλάσει το ποντάρισμα στους Λατσιάλι είναι το ενδεχόμενο rotation που θα κάνουν.

Σύστημα 2-3
ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΟVER           2,60
Ν.ΑΦΡΙΚΗ-ΓΚΑΝΑ ΟVER                               2,40
ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΑΤΣΙΟ         2,10


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου