Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΗΣ ΣΕΦΙΛΝΤ



Ένα γκολ μας έλειψε χτες στο Αλγερία-Σενεγάλη για να κάνουμε το απόλυτο, έστω και έτσι κλείσαμε με μικρό κέρδος την μέρα. Με Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας και Κόπα Άφρικα θα ασχοληθούμε σήμερα. Θα κάνουμε μια δυαδούλα με γκολ και το μονό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.


KΑΜΕΡΟΥΝ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ G/G: Απόλυτη ισορροπία στην τέταρτο όμιλο, με τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει να έχουν μείνει όλα στο 1-1.Ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική οι νικητές προκρίνονται στους «8». Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί θα μείνει έξω. Η Ακτή παρά την ποιότητα της μέχρι τώρα στο τουρνουά είναι μια μετριότητα, σώθηκε με γκολ στο τέλος και στα δύο ματς. Στην άμυνα έχει τα θεματάκια της (πώς να μην τα έχει με τον Κόλο Τούρε, βασικό). Με τον νικητή να προκρίνεται είναι πιθανό να δούμε ματς με γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 2,10 και θα το ποντάρουμε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER: Με ένα πέναλτι που κέρδισε με την βουτιά του ο Μπουσκέτς στο 85’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 το πρώτο ματς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «4». Γενικά οι «μπλαουγκράνα» πάντως ήταν καλύτεροι από την Ατλέτικο που προσπάθησε να αμυνθεί. Πλέον οι «ροχιμπλάνκος» για να παλέψουν για την πρόκριση αναγκαστικά θα ψάξουν με περισσότερη θέρμη το γκολ. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα  θα βρει χώρους και η τριπλέτα Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ… δεν αστειεύεται, δύσκολα θα μείνουν χωρίς γκολ. Το οver στο 2,00 θα είναι η επιλογή μας.

Ιστορικό γήπεδο το Μπράμαλ Λέιν
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1: Θα πάρουμε το ρίσκο μας στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο πρώτο ματς η Τότεναμ χρειάστηκε ένα πέναλτι στα τελευταίο τέταρτο για να πάρει την ισχνή νίκη με 1-0, με την Σέφιλντ να της βγάζει το λάδι. Η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, έχει στην κατοχή της ένα πρωτάθλημα και 4 κύπελλα Αγγλίας. Για να φτάσει μέχρι εδώ άφησε εκτός Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ, ενώ στο κύπελλο άφησε έξω την ΚΠΡ. Οι θεσμοί των κυπέλλων την εξιτάρουν, πέρυσι έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του FA CUP όπου αποκλείστηκε από την Χαλ. Έχουν την ευκαιρία φέτος και πάλι να φτάσουν σε ένα τελικό και θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν. Το «Μπράμαλ Λέιν» θα δώσει ώθηση στην Σέφιλντ, που ψάχνει ένα τελικό για πρώτη φορά μετά το 1936. Η Τότεναμ από την αρχή της χρονιάς παίζει στα κόκκινα, έχει δώσει ήδη 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο αποκλείστηκε από την Λέστερ εντός έδρας για το κύπελλο. Ποντάρουμε στο 4,75 του άσου, άλλωστε είναι σημαντικό ότι δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ στην κανονική διάρκεια τουλάχιστον. Με 2-1 για παράδειγμα πάμε  παράταση.

Δυάδα
KΑΜΕΡΟΥΝ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ G/G               2,10
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER      2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1  4,75


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην  εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου