Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Μια ανάσα από το θαύμα έφτασε η Σέφιλντ... 2 λεπτά έπρεπε να κρατήσει για να πάει το ματς στην παράταση, τελικά λύγισε και εμείς πήγαμε στον κουβά. Η άμυνα της Ακτής κράτησε το μηδέν μετά από πολύ καιρό... και μας έβγαλε νοκ άουτ την δυάδα. Ενώ στο Ατλέτικο-Μπάρτσα τα λάθη του διαιτητή μας χάρισαν ματσάρα στο πρώτο ημίχρονο... αλλά στο δεύτερο μετά το ξύλο στα αποδυτήρια μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. 
Μόλις τέσσερα ματς σήμερα στο πρόγραμμα σήμερα, άντε πέντε με το ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα που όμως δεν θα μπει στις επιλογές μας λόγο  απόδοσης. Φαβορί η Ένωση αλλά όχι και στο 1,50, από την στιγμή που προκρίνεται και με 0-0. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα υπόλοιπα 4.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER: Το 1-1 του πρώτου ματς στα Πηγάδια, αφήνει ανοιχτή την πρόκριση με τους «πράσινους» να έχουν βέβαια προβάδισμα. Στην Λεωφόρο άλλωστε φέτος έχει μόλις μία ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ μετράει 10 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ξάνθη δεν έχει να χάσει τίποτα θα παίξει ανοιχτά και θα παλέψει για την πρόκριση. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ, αντίστοιχο και με το 4-2 στο πρωτάθλημα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 1:  Η ομάδα του Βαλβέρδε δείχνει σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αγνοεί την νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχει ζυγώσει επικίνδυνα στην ζώνη υποβιβασμού. Το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για διάκριση την φετινή χρονιά, καθώς  ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός (στην επόμενη φάση με τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Εσπανιόλ). Η Μάλαγα το 2015 κάνει νερά, σε 7 επίσημα ματς έχει μόλις μία νίκη.  Οι δύο ομάδες κοντράρονται για τρίτη φορά μέσα σε 7 μέρες. Στο πρώτο ματς για το κύπελλο είχαμε ένα παιχνίδι χωρίς ρίσκο με το 0-0 να αφήνει ανοιχτή την πρόκριση, ενώ την Κυριακή στο 1-1 για το πρωτάθλημα η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη και η Μάλαγα έκλεψε τον βαθμό στο τελευταίο τέταρτο. Θα στηρίξουμε τους Βάσκους που αντλούν δύναμη από το Σαν Μαμές και βλέπουν το παιχνίδι ως το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Σημαντική η επιστροφή του Μουνΐαν.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΟVER: Το 3-1 του πρώτου ματς δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Εσπανιόλ. Η Σεβίλλη όμως θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, για να τα καταφέρει θέλει τουλάχιστον δύο γκολ. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με γκολ, το οver αποτελεί επιλογή.

XEΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2: Για την Χετάφε το κύπελλο δεν αποτελεί στόχο, αυτό που προέχει είναι η σωτηρία. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλη νίκη την Δευτέρα επί της Θέλτα με 2-1 (η πρώτη μετά από 9 αγωνιστικές). Αυτό που προέχει για τους γηπεδούχους είναι το κυριακάτικο ματς με την Αλμερία. Η Βιγιαρέαλ έχοντας και το 1-0 του πρώτου ματς θα βρει τον τρόπο να διπλασιάσει τις νίκες της, άλλωστε είναι αήττητη στα τελευταία 24.

Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΟVER                2,05
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΟVER           1,75

Δυάδα
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 1            2,05
XEΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2     1,90

Anytime Scorer
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ                ANTOYΡΙΘ          2,75

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου