Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΩΣ TON EYΟΣΜΟ

Η παρουσία του Μαρσέλο Μπιέλσα μας οδηγεί στο οver στο ματς της Μαρσέιγ

H Ρεν χρειάστηκε να πάει στα πέναλτι για να προκριθεί απέναντι στην Ρεμς και έτσι μας έστειλε στον κουβά. Περίεργος ο σημερινός μας συνδυασμός. Θα ασχοληθούμε με τρία ματς, ένα από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, ένα από το Κόπα Άφρικα και τέλος ένα από την Φούτμπολ Λιγκ.


ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER:Εντυπωσιακά ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η Νις με δύο σερί νίκες, αρχικά εντός έδρας επί της Λοριάν με 3-1 και την προηγούμενη αγωνιστική με το διπλό από την έδρα της Μπορντό (2-1). Ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας και ευελπιστεί να συνεχίσει το σερί της. Από την άλλη η Μαρσέιγ μετά την ήττα από την Μονπελιέ που την έριξε από την κορυφή, πήρε μια ζόρική νίκη επί της Γκινγκάμπ με 2-1 με τα γκολ να μπαίνουν στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Μπιέλσα παίζει επιθετικά, μετράει 13 οver σε 21 ματς στο πρωτάθλημα και ψάχνει μόνο νίκες για να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Από την άλλη η Νις είναι ανεβασμένη και θα βοηθήσει να δούμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ.

ΓΚΑΝΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 2:Η Γκάνα έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην Σενεγάλλη  μεγάλη επιπολαιότητα και αρκετά αμυντικά κενά. Παρότι προηγήθηκε νωρίς, δεν είχε τον τρόπο να ανταπεξέλθει στην πίεση δέχτηκε δύο γκολ, έμεινε άδεια χέρια και με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο Ασαμόα Γκίαν έλειψε στην πρεμιέρα και είναι αμφίβολος. Από την άλλη η Αλγερία ήταν τυχερή απέναντι στην Ν.Αφρική, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ και αμέσως μετά  η αντίπαλος της έχασε πέναλτι για να γίνει το 2-0. Στην συνέχεια και με την είσοδο των Ταϊντέι και Μπελφοντίλ έβγαλε στο παιχνίδι της όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαμε θαυμάσει στο Μουντιάλ έφτασε εύκολα στην ανατροπή με 3 γκολ σε 20 λεπτά. Το γεγόνος πως η Γκάνα παίζει μόνο για την νίκη θα την κάνει ακόμα πιο ευάλωτη στην άμυνα και η «Αλεπούδες της ερήμου» έχουν ποιότητα να χτυπήσουν στην κόντρα. Το 2,30 στην νίκη της Αλγερίας θα είναι η επιλογή μας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΑΜΙΑ 2:Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες στον Εύοσμο. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα, έχουν μείνει στους 12 βαθμούς και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αισθάνονται άνετα, καθώς αγνοούν την νίκη στα τελευταία 4 ματς. Κινήθηκαν δυναμικά στις μεταγραφές. Αποδεσμεύτηκε ο Πέεφ. Από την άλλη η Λαμία έμεινε στο -5 από την κορυφή, κάνοντας την πρώτη της ήττα από τον Απόλλωνα και θέλει άμεσα την επιστροφή στις νίκες για να μην χάσει άλλο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να φύγουν με την νίκη, άλλωστε σ το μικρό γήπεδο του Αγροτικού ευνοείται το παιχνίδι με στημένες φάσεις, τομέας που η Λαμία είναι εξαιρετική. Όταν ξεκίνησα να γράφω το κείμενο χτες το μεσημέρι για την εφημερίδα το διπλό έπαιζει στις τιμές του 2,50, πλέον έχει κατρακυλήσει στο 1,95... και δεν ξέρω αν έχει αξία το ποντάρισμα του.

Τριάδα
ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER         2,25
ΓΚΑΝΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 2            2,30
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΑΜΙΑ 2  1,95


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου