Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ 7,00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ


Χωρίς πολλές συγκινήσεις κύλησε το τριήμερο με τα ευρωπαϊκά ματς, σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά στις επιλογές μας. Σήμερα η μέρα δεν προσφέρεται για καλό παιχνίδι… κάτι μου «ξινίζει» και ξεχώρισα ελάχιστες επιλογές.


Σε μεγάλο αγωνιστικό «τέλμα» ο Δικέφαλος
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ 1 : Υπάρχει ένα ανεξήγητο υψηλό ποντάρισμα στο διπλό του ΠΑΟΚ που έχει πέσει στο 1,40. Στον Δικέφαλο, ο Αναστασιάδης είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ο Βρύζας έχει παραιτηθεί και στο σημερινό ματς δεν παίζουν, οι Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Γλύκος, Κατσικάς, Αθανασιάδης, Ρατς ενώ ο Τζιόλης είναι αμφίβολος. Για την Βέροια που έρχεται από το διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού δεν παίζει ο πολύτιμος Καλτσάς. Δεν υπάρχει λογική στο 6,50 του άσου της Βέροιας απέναντι στον ΠΑΟΚ που αγνοεί την νίκη τέσσερις αγωνιστικές και έρχεται από σφαλιάρα με την τεσσάρα από τον Ατρόμητο.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2: Δύο ομάδες που σέρνονται αγωνιστικά μετά την διακοπή. Η Κολωνία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει άμυνα, δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία ματς. Το Αννόβερο έκανε καλό ξεκίνημα αλλά σιγά-σιγά υποχωρεί στην βαθμολογία. Το διπλό θα προτιμήσουμε στο 3,30.

ΣΑΛΚΕ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1: Καλή χρυσή και άγια η Βέρντερ Βρέμης, έκανε το σερί της με τις πέντε σερί ήττες… ήρθε η ώρα να σπάσει. Η Σάλκε με Ντι Ματέο σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάζει αλλά ξέρει τι θέλει μες στο γήπεδο και πως να το πάρει. Το έδειξε άλλωστε και την Τετάρτη απέναντι στην Ρεάλ, παρότι έχασε κράτησε τους Μαδριλένους σε χαμηλό τέμπο. Θα βρουν τον τρόπο οι γηπεδούχοι να βάλουν «χαλινάρι» στον ενθουσιασμό της νεανικής Βέρντερ. Ο άσος στο 2,10 είναι επιλογή.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ: Η Μάντσεστερ συνεχίζει στους ίδιους μέτριους ρυθμούς εδώ και καιρό. Τα χρειάστηκε απέναντι στην Πρέστον στο κύπελλο την οποία κέρδισε με ανατροπή. Η Σούονσι δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αυτό μας αποτρέπει να πάμε στον άσο. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ, οι γηπεδούχοι έχουν φέρει σε 13 εντός έδρας ματς 8 φορές σύνολο γκολ 2-3 και η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας 7 φορές σε 13 ματς εκτός έδρας.

Μονό αποδεκτό
ΒΕΡΟΙΑ –ΠΑΟΚ 1              6,50

Μονό αποδεκτό
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2                               3,30

Δυάδα
ΣΑΛΚΕ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1         2,05
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ           1,95

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου