Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


O ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα μετά από καιρό και κέρδισε σχετικά εύκολα την Βέροια. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εμείς ποντάραμε σωστά... με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν στις αποδόσεις πριν το ματς. Στα υπόλοιπα το γκολ που δέχτηκε η Σάλκε στο 93... μας στέρησε το ταμείο.  Είπαμε αυτά είναι δανεικά, την προηγούμενη εβδομάδα πληρωθήκαμε με γκολ στις καθυστερήσεις... Σήμερα σε αντίθεση με χτες υπάρχουν περισσότερες επιλογές,  πάμε να τις δούμε




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ G/G: Τα έχουμε γράψει πολλές φορές για τον Πανιώνιο είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές, αλλά και κακή άμυνα. Προέρχεται από δύο εκτός έδρας ματς σε Γιάννενα και Ηράκλειο όπου πήρε 4 βαθμούς και πλέον βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Από την άλλη ο Λεβαδειακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο δεν έχει περιθώρια και θέλει οπωσδήποτε  κάτι θετικό στην Νέα Σμύρνη. Ανοιχτό ματς περιμένουμε με το γκολ να πληρώνει πάνω από 2,00. Έμπνευση και με το τελικό σκορ 1-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ ΟVER: Το παλεύει όσο μπορεί ο Αναστόπουλος και οι 15 ποδοσφαιριστές του. Από 8 σερί οver προέρχεται ο ΟΦΗ. Ο Αστέρας έχασε εύκολα από τον Παναιτωλικό και ψάχνει ένα ξέσπασμα. Το γεγονός πως ο Αστέρας θα έχει τις απουσίες των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών του, Γκοϊάν και Σανκαρέ, θα τον κάνει πιο ευάλωτο αμυντικά και οι κρητικοί που παίζουν με άγνοια κινδύνου μπορούν να βρουν δίχτυα και να μας βοηθήσουν να βγάλουμε το οver.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Δέχομαι να πάρω το ρίσκο με την ομάδα του Γιάννη Ανασταστίου σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ηχηρό χαστούκι στην Ουκρανία με το 2-0 από την Ντιένπρ να τον στέλνει με το ένα πόδι εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ήττα έφερε γκρίνια ενώ υπάρχει άμεσα και η ρεβάνς και ο Περέιρα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είναι ξεκούραστοι, η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη ενώ εντός έδρας έχουν 11 νίκες σε 12 ματς. Στο 2,87 μου κάνει ο άσος.

ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ UNDER: Η Γκενκ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο Βέλγιο (24 γκολ παθητικό) αλλά και τα περισσότερα under με 17 σε 26 ματς, επίσης στην έδρας της έχει μία μόλις ήττα. Η πρωταθλήτρια Άντερλεχτ την Πέμπτη έδωσε το πρώτο ματς για την φάση του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας (0-0) και μεσοβδόμαδα θα ταξιδέψει στην Ρωσία για την ρεβάνς. Προέρχεται από τέσσερα σερί under στο πρωτάθλημα. Κουρασμένη Άντερλεχτ, σκληρή άμυνα η Γκενκ, το under καλή επιλογή.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 1 : Είναι ξεκάθαρο πως η Έβερτον ανεβάζει στροφές πλέον. Την Πέμπτη ισοπέδωσε με 4-1 την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, ενώ ήταν εξαιρετικά άτυχη στην ήττα από την Τσέλσι που είχε προηγηθεί. Θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς η Λέστερ είναι... φάντασμα με 4 σερί ήττες και τον προπονητή της Πίρσον έτοιμο να απολυθεί.

ΡΙΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: Η Σάλτσμπουργκ την Πέμπτη έχασε με 2-1 από την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ορθάνοιχτη την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που έρχεται. Με δεδομένο πως στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο και βρίσκεται στο +8  είναι σίγουρο πως θα αδιαφορήσει... και θα παίξει με αλλαγές απέναντι στην Ριντ, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Στο 6,50 ο άσος με ρίσκο, με δεδομένο πως η Σάλτσμπουργκ υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να διασύρει την Ριντ.

Μονό αποδεκτό

ΡΙΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1                                6,50

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1            2,87

Δυάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ ΟVER                                1,75
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ G/G                               2,10

Τριάδα
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛ.-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟVER             2,00
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 1         1,83
ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ UNDER          1,75


*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου