Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΤΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ


Το ντέρμπι πρασίνισε όπως περιμέναμε... όμως στα υπόλοιπα δεν πήγαν όπως ακριβώς θέλαμε. Η Έβερτον μας χάλασε την τριάδα, ο Λεβαδειακός την δυάδα και η Ρίντ πήρε τον πόντο από την Σάλτσμπουργκ... δεν μας έδωσε το 6,5 του άσου.  Σήμερα θα πετάξουμε χαρταετό παρέα με τον Μαντσίνι...




ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER : O Eργοτέλης στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο έκανε θετική εμφάνιση και παρότι έμεινε με 0-2 πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς με τον Πανιώνιο. Αυτό που πλήρωσε για ακόμη μια φορά ήταν η αστεία αμυντική λειτουργία που έχει... με τα 48 γκολ παθητικό σε 24 ματς να είναι τραγικό μεγάλο νούμερο. Ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο Νιόπλια σκόρπισε τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Περιστέρι και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να προλάβει την πεντάδα των πλέι οφ. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την νίκη και μόνο αυτή... αφού δεν έχουν περιθώρια και ακολουθεί δύσκολο  πρόγραμμα θα πάμε με το οver, αφού η προβληματική τους άμυνα είναι σίγουρο πως θα δώσει την ευκαιρία στους ποιοτικούς επιθετικούς του Ατρόμητου να σκοράρουν.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΙΝΤΕΡ 1:Aυτή η Ίντερ φέτος είναι η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα στο Καμπιονάτο. Την Πέμπτη στην Σκωτία κατάφερε να ισοφαριστεί στην τελευταία φάση του αγώνα, με το τελικό 3-3 απέναντι στην Σέλτικ να τις δίνει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που είναι σε τρεις μέρες από το σημερινό ματς. Ήδη ο Μαντσίνι... γκρίνιαξε για κούραση και είναι σίγουρο πως θα κάνει rotation στο σημερινό ματς, άλλωστε είναι γνωστός για τις... ηλίθιες ιδέες του που μπερδεύουν τις ομάδες του. Η Κάλιαρι με τον Τζόλα στον πάγκο έχει βελτιωθεί αρκετά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, ο άσος στο 3,30 θα είναι η επιλογή μας... απέναντι στην μπερδεμένη Ίντερ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ ΟVER 3,5:H Φενέρμπαχτσέ τρέχει αήττητο 14 αγωνιστικών και φορτσάρει για τον τίτλο. Η Ακίσασπορ με τον Ρομπέρτο Κάρλος στον πάγκο έχει αλλάξει την φιλοσοφία της και παίζει αρκετά επιθετικά και προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από 13 αγωνιστικές. Ο Βραζιλιάνος θα αποθεωθεί από το κοινό του Σουκρού Σαράτσογλου καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια στην Φενέρ. Το ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

Μονό αποδεκτό
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΙΝΤΕΡ 1   3,30

Δυάδα
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ   ΟVER 3,5   2,20
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   ΟVER 2,20

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου