Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΡΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΟΥΚΡΑΝΗ




Τελείως έξω πέσαμε στα χτεσινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, Άρσεναλ και Ατλέτικο παρουσιάστηκαν κάκιστες γνωρίζοντας τις ήττες. Ολοκληρώθηκε... έτσι με αρκετό κουβά το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά σημεία προκύπτουν στα σημερινά ματς του Γιουρόπα Λιγκ, με τα αποτελέσματα των πρώτων ματς να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε πολλά ζευγάρια.


 Βρίσκει δίχτυα ο Κονιοπλιάνκα της Ντνιέπρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΝΙΕΠΡ 2: Βλέπω αυτό το 5,50 που πληρώνει το διπλό για τους Ουκρανούς και δεν γίνεται να μην το ποντάρω. Ο Ολυμπιακός σέρνεται αγωνιστικά εδώ και καιρό, μετά το 2-0 του πρώτου ματς είναι αναγκασμένος να παίξει επιθετικά για να ψάξει την ανατροπή, αφήνοντας εκτεθειμένη την ήδη… μέτρια αμυντική του γραμμή. Η Ντνιέπρ δεν είναι καμιά ομαδάρα όμως έχει γρήγορους μεσοεπιθετικούς με τον Κονιοπλάνκα να ξεχωρίζει. Θα πάρουμε το διπλό και το να πετύχει γκολ ο Ουκρανός διεθνής που πληρώνει 6,00.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΡΟΜΑ 2: Η Ρόμα περνάει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα  μετά τις γιορτές και δείχνει ανήμπορη να βρει τα πατήματα της. Στο πρώτο ματς η Φέγενορντ πήρε το 1-1 στο Ολίμπικο χωρίς να το αξίζει και τόσο. Οι περίπου 5000 οπαδοί που ταξίδεψαν στην Ρώμη δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια στους δρόμους της πόλης. Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί η ομάδα του Γκαρσία πλέον έχει βασικό στόχο το Γιουρόπα Λιγκ και έχει περισσότερη εμπειρία και ποιότητα από την νεανική Φέγενορντ που το γεμάτο γήπεδο από τους 51.000 οπαδούς της… θα τους δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Το διπλό στο 2,70 θα είναι η επιλογή μας.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER 3,5: Το 2-1 του πρώτου ματς υπέρ της Βιγιαρεάλ έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά στο θέμα της πρόκρισης. Οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και παίζουν ανοιχτά. Δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΖΕΝΙΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER : Η Ζενίτ έφυγε με το 0-1 από την Ολλανδία στο πρώτο ματς και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Το ματς πάντως ήταν ισορροπημένο και η Αϊντχόβεν ήταν άστοχη στις μεγάλες ευκαιρίες που είχε. Η ομάδα του Κοκού έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στην Ολλανδία αφού βρίσκεται στο +14 από τον δεύτερο Άγιαξ και θα χτυπήσει με όλες τις δυνάμεις το σημερινό ματς. Ο Βιλάς Μπόας ξέρει πως θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα και με τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς που έχει δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη». Η Αϊντχόβεν θα παίξει φουλ επίθεση και ότι βγει το οver στο 2,οο είναι επιλογή.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Η γερμανική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς παρά την ήττα της από την Σεβίλλη με 1-0, είχε 58% κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές και σχεδόν διπλάσιες πάσες από τους γηπεδούχους. Αναμένεται ανοιχτό ματς στην ρεβάνς, η Σεβίλλη θα περιμένει για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις το οver θα είναι η επιλογή μας.

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΝΙΕΠΡ 2            5,50

Anytime Scorer
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΝΙΕΠΡ               KONIOΠΛΑΝΚΑ                                6,00

Δυάδα
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΡΟΜΑ 2    2,70
ΖΕΝΙΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΟVER              2,00

Δυάδα
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER 3,5
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER                   2,05

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου