Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ


To Εuropa League αποδείχτηκε... λαχείο την Πέμπτη και μας έδωσε με το παραπάνω αυτά που χάσαμε στο Champions League. Αν η Ντνιέπρ ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μιλούσαμε για πάρτι...
Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, με επιλογές όμως κυρίως με μεσαία σημεία, καθώς λείπουν οι στοιχηματικές ευκαιρίες σε μεγάλες αποδόσεις.



AΛΚΜΑΑΡ-ΒΙΛΕΜ 1: Πάρα πολύ δίκαιο φαβορί η Αλκμάαρ στην ικανοποιητική απόδοση του 1,75. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την διακοπή με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα (από την Αϊντχόβεν) και πλέον έχουν ανέβει στην 4η θέση. Η Βίλεμ είναι μια δουλεμένη αλλά μέτρια ομάδα, δύσκολα θα κινδυνέψει και βασίζεται κυρίως στην έδρα της που έχει μαζέψει τους 21 από τους 31 βαθμούς της. Εκτός έδρας χάνει σε δυναμική, αφού έχει 8 ήττες σε 12 ματς.

 Παίρνει την νίκη πριν το ντέρμπι η Φενέρμπαχτσε
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2: Η Φενέρ την προηγούμενη Δευτέρα… αυτοκτόνησε με την εντός έδρας ήττα από την Ακισασπόρ, καθώς έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Χάλασε μάλιστα και το αήττητο των 14 αγωνιστικών που έτρεχε. Πλέον με το ντέρμπι με την Γαλατασαράι να ακολουθεί δεν έχει περιθώρια για απώλειες και το σημερινό εκτός έδρας ματς με την μέτρια Κονιασπόρ είναι κρίσιμο. Θα πάρουμε το διπλό στο 1,80.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα μετά το χαστούκι από την Μάλαγα την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε να ξυπνά αφού πήγε στο Μάντσεστερ και κέρδισε εύκολα την Σίτι, αποδίδοντας εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Γρανάδα που παλεύει για την παραμονή της δύσκολα θα αντέξει στην πίεση. Οι Καταλανοί έρχονται με φόρα είναι πιθανό να πετύχουν πολλά γκολ. Η απουσία του Πικέ… ίσως δώσει και ένα γκολ στους γηπεδούχους.

ΧΕΡΤΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Όταν βρίσκεις σε ματς της Μπουντεσλίγκα οver σε αποδόσεις πάνω του 2,00 το ποντάρεις… Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έχουν 5 οver στα τελευταία 6 ματς, ενώ η Χέρτα πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στα τελευταία ματς, έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση και ψάχνει ένα ξέσπασμα. Το οver στο 2,15 είναι καλή επιλογή.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ ΗΜΙΧΡ. :  Λονδρέζικο ντέρμπι με δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχος, αλλά και ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα. Το στατιστικό που τραβάει την προσοχή… είναι το γεγονός πως η Κρίσταλ Πάλας από τα 13 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει τα 11 ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο. Αν βάλουμε στην ζυγαριά και το γεγονός πως και η Γουέστ Χαμ έχει 8 ισοπαλίες στο ημίχρονο σε 13 εντός έδρας ματς, βγαίνει το σημείο μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1:  Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες αγνοούν την νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές με τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκονται σε εμφανώς πιο δύσκολη θέση, αφού είναι τελευταίοι στην βαθμολογία και τον κλίμα για τον Χούμπ Στέφενς να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν  την κακή κατάσταση των «Σουηβών» και να βγάλουν τον άσο.

Δυάδα
AΛΚΜΑΑΡ-ΒΙΛΕΜ 1        1,75
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1      2,15

Δυάδα
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ ΗΜΙΧΡ 2,10
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5      2,10

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 2,15
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  2                               1,80

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου