Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ


Μετά από ένα σε γενικές γραμμές μέτριο τριήμερο... έχουμε μπροστά μας πάλι ευρωπαϊκές μάχες, με τα δύο σημερινά ζευγάρια να καθηλώνουν. Δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο παρά μόνο με Τσάμπιονς Λιγκ.




ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: H Γιουβέντους έχει καθαρίσει τον τίτλο στην Ιταλία... όχι επειδή παίζει φοβερό ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει αντίπαλο με την Ρόμα να έχει κλατάρει. Η φετινή Ντόρτμουντ από την άλλη μπορεί να σε στείλει σε ψυχίατρο. Στην Μπουντεσλίγκα παλεύει για την παραμονή της και στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τρένο στους ομίλους. Με τρεις σερί νίκες που έκανε κάπως έδειξε να στρώνει η κατάσταση. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως οι αποδόσεις στο σημερινό ματς αδικούν την ομάδα του Κλοπ. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ, άλλωστε όπως και να έχει η Γιούβε θα ψάξει την νίκη χωρίς πολλά ρίσκα, ενόψει και της ρεβάνς. Πιθανά σκορ βλέπω το 2-1 και το 1-1, ενώ για σκόρερ ο Πογκμπά με κάποιο σουτ από μέση απόσταση είναι καλή επιλογή στο 4,33.


Δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος ο Πελεγκρίνι
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Τιτανομαχία στο Έτιχαντ με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί και πέρυσι στην ίδια φάση και τους Καταλανούς να παίρνουν εύκολα την πρόκριση με δύο νίκες. Ο Πελεγκρίνι πέρυσι στο πρώτο ματς προσπάθησε να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας του... από το φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει, πήγε να το γυρίσει στο φουλ άμυνα για να σταματήσει την Μπάρτσα. Όπως ήταν φυσικό το πλήρωσε ακριβά, καθώς και δεν απείλησε επιθετικά αλλά και αμυντικά ήταν τέτοια η φύση της ομάδας του που δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει. Φέτος δύσκολα θα ξανακάνει το ίδιο λάθος (το είπε και στην χτεσινή συνέντευξη τύπου) θα αφήσει την ομάδα του να κάνει το παιχνίδι της και ας της λείπει ο κομβικός Τουρέ. Η τριάδα Αγουέρο, Νασρί και Σίλβα έχει φορμαριστεί. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα από εκεί που πήγαινε τρένο... ξαφνικά έμεινε από ιδέες το Σάββατο απέναντι στην Μάλαγα και γνώρισε μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα, με αποτέλεσμα να αρχίσει και πάλι γκρίνια για τον Λούις Ενρίκε. Αυτή η ήττα θα κάνει τους παίκτες της Μπάρτσελόνα να είναι σε εγρήγορση σήμερα. Η άμυνα της Σίτι δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν απέναντι στην μαγική τριάδα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να μας ανταποδώσουν όσα δεν μας πρόσφεραν πέρυσι... πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα. Το οver 3,5 στο 2,62 θα είναι η επιλογή μας. Το 3-2 και το 2-2 θα είναι τα σκοράκια μας και για σκόρερ ο Σουάρες.

O Bενγκέρ όταν ήταν προπονητής της Μονακό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Αρσέν Βενγκέρ κόντρα στη ομάδα που μεγαλούργησε για 7 χρόνια (1987-1994), την έφερε στο προσκήνιο και κατέκτησε κύπελλο και πρωτάθλημα στην Γαλλία. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως έπαθε συναισθηματικό σοκ όταν έμαθε την κλήρωση. Η δική του Άρσεναλ πάντως είναι ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι και δύσκολα θ χάσει την πρόκριση. Η Μονακό με τον Πορτογάλο Ζαρντίμ φέτο το μόνο που ξέρει να κάνει πολύ καλά... είναι να παίζει άμυνα. Με όπλο αυτήν λοιπόν πήρε την πρόκριση και την πρώτη θέση στην φάση των ομίλων, αφού δέχτηκε μόλις ένα γκολ έχοντας την καλύτερη επίδοση στην φάση των ομίλων. Η απουσία του Τουλαλάν όμως που αποτελεί το κατευθυντήριο μοχλό στον άξονα θα τις στοιχίσει αρκετά, ενώ και ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός της, ο Μπερμπάτοφ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη η Άρσεναλ πλέον δεν έχει να αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα τραυματισμών, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στόχος είναι να παραμείνει εκεί. Με την επιστροφή των Οζίλ,Ζιρού και φυσικά τον εξαιρετικό Σάντσες επιθετικά θα βρει τον τρόπο να σπάσει το μπετό-αρμέ που θα στήσουν οι Μονεγάσκοι. Ο άσος πληρώνει ψίχουλα, προτιμότερο να πάμε στα 2-3 γκολ, καθώς δύσκολα οι ''κανονιέρηδες'' θα διασύρουν την Μονακό, το σκορ αναμένεται να κινηθεί στο 2 με 3-0. Να σκοράρει ο Οζίλ πληρώνει 4,00.

Φωτιές πετάει το δίδυμο Μάντζουκιτς και Γκριενσμάν
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2: H Λεβερκούζεν περνάει βαθιά κρίση το τελευταίο διάστημα στην Γερμανία. Μετά την διακοπή έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει φτάσει στα οκτώ με μόλις μία νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Έχει πέσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και ο προπονητής Ρότζερ Σμίντ βρίσκεται υπό πίεση. Χαρακτηριστικό της γκίνιας της είναι το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Άουγκσμπουργκ που ισοφαρίστηκε σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα με γκολ του αντίπαλο του τερματοφύλακα... Η άμυνα της κάνει νερά και η απουσία ίσως του μοναδικού αμυντικού της που είναι top-class, του Τοπράκ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι δεδομένο πως είναι ανώτερη ομάδα από τους Γερμανούς. Ο Σιμέονε έχει φτιάξει φέτος μια εξελιγμένη μορφή της περσινής ομάδα που εντυπωσίασε. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι και πάλι πως βρίσκει τις αδυναμίες στον αντίπαλο και χτυπά, όμως φέτος δεν καταστρέφει μόνο, αλλά μαγεύει και επιθετικά με το δίδυμο Μάντζουκιτς και Γκριενζμάν να έχει γλυκάνει πάρα πολύ το παιχνίδι της. Με δεδομένη την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι και την κυνικότητα της Ατλέτικο θα επιλέξουμε το διπλό με σκόρερ τον Μάντζουκιτς και σκορ το 1-3.


Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5   2,62

Δυάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2   2,50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95

Τετράδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5   2,62
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2   2,50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95

Ακριβές Σκορ 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1-1   6,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  3-2   34,00
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ  1-3   21,00
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 3-0   9,50

Αnytime Scorer Σύστημα 3-4
ΠΟΓΚΜΠΑ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)   4,33
ΣΟΥΑΡΕΣ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)  2,40
ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 2,60
ΟΖΙΛ (ΑΡΣΕΝΑΛ)  4,00

YΓ. Τα σκορ και εννοείται πως τα διαχειρίζεται όπως θέλει ο καθένας...η λογική λέει πως τα παίζουμε μονά.

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου